Studieadministrativ koordinator til Studieservice for læreruddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver på læreruddannelsen? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er du måske vores nye kollega i eksamensteamet (genopslag).

Københavns Professionshøjskole (KP) er fælles om fremragende undervisning, og det understøtter vi også i Studieservice. Du bliver en vigtig del af Københavns Professionshøjskoles samlede arbejdsfællesskab, hvor du er i kontakt med mange forskellige mennesker hver dag.

Om jobbet
Som studieadministrativ koordinator bliver du en del af et administrationsfagligt miljø med høj puls og mange forskelligartede opgaver. Vi arbejder i teams og vægter samarbejde om nye arbejdsprocesser og procedurer højt.

Du får en hverdag med mange kontaktflader med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Understøtte læreruddannelsen administrativt ved at planlægge og administrere forløb omkring eksamen, bestille censorer, forplejning og eksamensvagter
  • Bidrage til implementeringen af nye arbejdsgange og systemer.

Du vil skulle arbejde tæt sammen med dine kollegaer i Studieservice og på læreruddannelsen. Derudover er det vigtigt, at du vil være med til at sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende gennem den daglige kontakt. Vi får mange henvendelser via telefon, mail og fysisk fremmøde, og de studerende er velkomne.

Om dig
Vi forestiller os, at du enten er kontoruddannet eller har en uddannelse inden for offentlig administration. Derudover forventer vi, at du:

  • har udpræget systemsnilde, og ved at pålidelige data er en forudsætning for god studieadministration og sagsbehandling
  • arbejder systematisk og struktureret i studieadministrative systemer som f.eks. WISEflow, ESDH-systemer, Office365 eller tilsvarende og kan lide at have en hverdag, hvor omdrejningspunktet er systemer
  • kan lide at have kontakt med studerende og samarbejdspartnere og ved, at god dialog er nøglen til at forstå udfordringer
  • er selvstændig, udadvendt, initiativrig og serviceminded
  • kan indgå i teams på tværs af adresser og afdelinger
  • er god til at prioritere opgaverne – også når der er travlt
  • er en god kollega med en positiv indstilling til dit arbejde og har gode samarbejdsevner
  • er en god formidler, både skriftligt og mundtligt
  • sætter de studerende i centrum i din opgaveløsning.

Studieadministrativ erfaring fra lignende uddannelsesinstitution samt kendskab til studieadministrative systemer vil være en fordel. KP anvender esas, et nyere studieadministrativt system, som har gennemgribende betydning for mange af KP’s processer.

Om os
Studieservice er et af 5 ressourceområder og har ca. 170 medarbejdere fordelt i 7 afdelinger. Vi varetager opgaver inden for studieadministration, studievejledning, SU og optag, eksamens- og praktikadministration, international udveksling, uddannelsesjuridisk bistand, projektledelse og ledelsesinformation. Du bliver en del af en afdeling på 20 erfarne medarbejdere, som holder til på Vesterbro, Frederiksberg og Bornholm.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som studieadministrativ koordinator. Det er en fast stilling, som ønskes besat 1. november 2022 Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Ansættelsen sker afhængig af uddannelse og kvalifikationer. Der tilbydes flextid.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V. Der kan forekomme opgaver og møder på andre af KP’s lokationer i København.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte studieadministrativ koordinator Pernille Ingemand Sørensen på tlf.: +45 51632692.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 25-09-2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 39.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Søndag den 25. september 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    Job ID: 22898 It’s an exciting time for you to join us. As the largest financial provider in the Nordics, and the fifth largest pension provider in Denmark, our ambition is to secure financial .
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Head of Special OperationsReports to: Head of Global Security & Business Resilience Location: Copenhagen/EuropeWe are a purpose-driven and values-led company, at the foref..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København N

    Et nyt forskningscenter skal bidrage til at forbedre sundheden og livskvaliteten for ældre borgere med multisygdom. Vil du stå i spidsen for at drive og udvikle centret og sammen med os bidrage til..
    • Afdelingsleder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 1
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 1