Teamleder med strategisk udsyn og politisk tæft til at varetage og udvikle statens kontorlokaler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Brænder du for at lede et team, der arbejder med komplekse processer under stor politisk bevågenhed i forbindelse med lokalisering af statslige institutioner, og har du lyst til at bidrage til udviklingsindsatser, der kan optimere statens ejendomsportefølje, så har vi en spændende stilling til dig.

Stillingen er placeret i styrelsens Center for Udlejning, der ledes af to centerchefer med ansvar for hver deres tre fagteams. Du vil få ansvaret for Team Lokalisering og Udlejning og indgå som en del af ledelsesgruppen, hvor du kommer du til at bidrage til vores tillidsbaserede og åbne samarbejde, hvor vi i fællesskab tager ansvar for videndeling på tværs og den videre udvikling samt den løbende drift af centeret.

Dine opgaver ogarbejdsområde
Team Lokalisering og Udlejning sikrer løsninger af de statslige institutioners lokalebehov på kontorområdet, som dækker over ministerier, styrelser, politi og domstole med en portefølje på ca. 2 mio. m2. Vi skal både finde løsninger, når kunderne selv ønsker sig nye rammer, og når en flytning er politisk besluttet. Teamet er samtidig engageret i Bygningsstyrelsens strategiske indsatser for optimering af den statslige ejendomsportefølje, hvor vi bl.a. stræber efter at samle flere statslige institutioner under samme tag i moderne, arealeffektive og energirigtige kontorknudepunkter, der nemt kan tilpasses fremtidens arbejdsformer.

Teamets opgaver er præget af en uforudsigelig og alsidig hverdag, hvor opgaverne veksler fra overordnede porteføljestrategiske analyser til rådgivning om helt konkrete lejemål, og hvor opgaverne løses i tæt samarbejde med kollegaer i centrets øvrige teams ift. porteføljestyring, forhandling af private lejemål, køb af ejendomme samt ejendomsadministration. I stillingen som teamleder får du dine egne opgaver, men du vil også være ansvarlig for teamets opgaver. Det er desuden vigtigt, at du kan inddrage samarbejdspartnere i og uden for Bygningsstyrelsen, når der er behov for dette.

Som "spillende træner" skal du have et godt overblik og agere sparringspartner på opgaver inden for teamets hovedopgaver, som er at:

  • håndtere den indledende behovs- og løsningsafklaring og tilrettelægge processer for nye lokaliseringer med stærke interessenter
  • varetage de helt indledende faser af et statsbyggeri eller forhandlinger om lejemål med inddragelse af lejerådgiver
  • bidrage til business cases og aftaler om finansiering og udarbejde klare beslutningsgrundlag
  • drive udviklingsindsatser med inddragelse af kollegaer med forskellig faglighed
  • håndtere løbende udlejning af statsejendomme og udøve en helhedsorienteret kundebetjening

Team Lokalisering og Udlejning består af otte medarbejdere, hvoraf fire sidder i Skanderborg og fire i København. Derudover er der to studentermedarbejdere tilkoblet teamet.

I rollen som teamleder vil du varetage den daglige ledelse af teamet. Du vil varetage driftsledelse ud fra KPI'er samt styringstavler, og du vil have ansvar for, at teamet udvikles og derved har de rette kompetencer til at komme i mål med opgaverne. Du vil også være ansvarlig for den daglige ledelse af medarbejderne herunder afholdelse af månedlige 1:1 samtaler, MUS samt lønsamtaler i forbindelse med den årlige lønrunde.

Dine kompetencer og kvalifikationer
Viforestilleros, at du har en samfundsvidenskabelig eller anden relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau. Derudover forventer vi, at du har solid erhvervserfaring inden for ejendomsbranchen eller fra en politisk styret organisation samt konkret erfaring som projektleder eller på anden vis har arbejdet med ledelsesrelaterede opgaver. Personaleledelseserfaring er en fordel, men ikke et krav.

Derudover ligger vi vægt på, at du:

  • Har politisk, økonomisk og juridisk forståelse
  • Har kendskab til rammerne for offentlig forvaltning
  • Er en tydelig og stærk kommunikator
  • Formår at understøtte videndeling og samarbejde på tværs
  • Kan udvikle medarbejdere, skabe motivation og sikre trivsel i teamet

Da der er tale om et team, der skal indgå i en ny centerorganisation med nye fokusområder, vil du også skulle bruge dine kompetencer inden for forandringsledelse til at sikre, at der i teamet bl.a. udvikles en mere proaktiv rolle over for kunderne.

Ansættelsesvilkår
Løn-og ansættelsesvilkår sker som chefkonsulent med personaleledelse efter overenskomst for Akademikere i staten. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og ditansættelsesområde vil derfor være ministeriet med til enhver tid tilhørende styrelser. Vi har både kontor i København og Skanderborg, så dit arbejdssted vil enten være Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V eller Thomas Helsteds Vej 9, 8660 Skanderborg. Er du tilknyttet kontoret i Skanderborg, vil der være en forventning om hyppig tilstedeværelse på kontoret i København.

I Bygningsstyrelsen arbejder vi aktivitetsbaseret. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning og en positiv tilgang til delvis hjemmearbejde, fordi vi ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling, skabe bedre mulighed for fordybelse samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og fleksibilitet i hverdagen. Du kan læse mere om det HER.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef i Center for Udlejning Thea Marie Dam telefon tlf. 4170 1428.

Passer profilen på dig, hører vi meget gerne fra dig. Upload din ansøgning, CV og eksamensbeviser via vores hjemmeside senest d. 5. juni kl 12.00. Du søger stillingen ved at gå ind på www.bygst.dk/job. Vi forventer at afholde første runde samtaler d. 12. juni og anden runde samtaler d. 19. og 20. juni med tiltrædelse pr. 1. august 2023 eller efter aftale. Du kan forvente, at der vil være et testforløb i forbindelse med ansættelsen.

Om Bygningsstyrelsen
Bygningsstyrelsener en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive, bæredygtige og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vil du læse mere om, hvem vi er og hvad vi gør, kan du gøre det HERog du kan ligeledes læse om vores medarbejderes karrierehistorier HER.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Mandag den 05. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1