Leder til ambitiøst og velfungerende sekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Er du til holdspil – både som spillende træner for fagligt engagerede medarbejdere og som holdspiller i en ledergruppe? Evner du at skabe struktur og retning for en afdeling og samtidig have øje for sammenhæng på tværs? Kan du både holde snuden i sporet og skifte spor? Så har du nu muligheden for at blive leder i Administrationen i et ambitiøst og velfungerende sekretariat.

Om jobbet
Sekretariatet Social, Sundhed & Omsorg i Viborg Kommune består af to afdelinger; Politik og Udvikling og Administrationen. Vi mangler en ny leder i Administrationen. Som leder i Administrationen bliver du nærmeste leder for 25 dygtige og engagerede medarbejdere, der varetager opgaver indenfor blandt andet økonomi- og personaleadministration. Du får reference til afdelingslederen i Administrationen.

I dit virke som leder i Sekretariatet, vil du bevæge dig smidigt mellem det strategiske og det operationelle niveau. Du skal blandt andet sætte ramme og retning, prioritere ressourcer, udfordre og støtte den enkelte medarbejder og forventningsafstemme opgaver med blik for den samlede opgavevaretagelse i afdelingen. Dette i tæt dialog med afdelingsleder og de chefer og ledere, vi løser opgaver for. Du er dertil vedvarende nysgerrig på at optimere arbejdsgange f.eks. ved digitalisering og automatisering.

Din dag vil rumme alt lige fra 1:1 samtaler med medarbejdere, ansættelsessamtaler og forberedelse af dagsorden til Lokal-MED til forventningsafstemning med de ledere, vi understøtter, deltagelse i Sekretariatets budgetopfølgningsmøder og strategimøde med afdelingsleder.

Om dig
Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse, solid organisationsforståelse, ledelseserfaring og erfaring fra en politisk styret organisation.
Du har gode analytiske kompetencer og en systematisk og struktureret tilgang til opgaverne samtidig med, at du evner at navigere i en omskiftelig hverdag, hvor vi som en selvfølgelighed sadler om, når opgaverne kalder på det. Erfaring med administrative opgaver er en fordel.
Om dine personlige kompetencer
  • Du er en nærværende og tydelig personaleleder, der bidrager til at skabe resultater og vedligeholde en fælles kultur og et godt arbejdsmiljø.
  • Du er verdensmester i struktur, og det ligger naturligt for dig at følge op.
  • Du kan tænde en gnist og slukke en brand.
  • Du opnår resultater igennem og i samarbejde med andre.
  • Du spiller andre gode og sætter dig selv i spil, uden at sætte dig selv i centrum.
  • Du har stærke relationelle og kommunikative kompetencer, der bringes i spil i det daglige samarbejde.
  • Du har et godt humør.


Om os
Om medarbejderne
Vi er ambitiøse, dygtige og passionerede. Vi er servicemindede og sætter en ære i at finde løsninger og få ting til at ske. Vi finder i høj grad faglig sparring hos hinanden, både i etablerede fagfælleskaber og i dagligdagen hen over reolerne. Vi er dertil en gruppe medarbejdere, der udviser stor faglig og personlig interesse for hinanden og finder fællesskaber både i og på tværs af teams. Vi værner om den uformelle omgangstone med plads til grin og kærlige drillerier – for os er humor og smil i hverdagen selvstændige kvaliteter.

Om ledergruppen
Vi er en ambitiøs, løsningsfokuseret og stærkt værdistyret ledergruppe, der sætter en ære i at understøtte andre og skabe de bedste betingelser for, at vores medarbejdere kan præstere og trives. Vi insisterer på at stå sammen i alle de sammenhænge, det er muligt og meningsfuldt, og vi bruger bevidst hinandens kompetencer. Vi er hinandens livline og tætte og fortrolige sparringspartnere, og vi er vedvarende nysgerrige på egen praksis. Vi tror på, at de bedste beslutninger er dem, der træffes efter inddragelse og i respekt for den mangfoldighed, der kendetegner vores organisation.

Om Sekretariatet Social, Sundhed & Omsorg
Sekretariatet er en del af direktørområdet Social, Sundhed & Omsorg, der er organiseret i tre fagområder og et sekretariat. Chefgruppen består af en direktør, en omsorgschef, en sundhedschef, en socialchef og en sekretariatschef.

Sekretariatet løser opgaver for Social, Sundhed & Omsorg samt beskæftigelsesområdet. Vores vision er at gøre livet lettere for dem, vi er til for. Vores mission er at understøtte beslutnings-, handlings- og udviklingskraft i hele organisationen. Der er 75 medarbejdere i Sekretariatet, heraf 33 i Administrationen.

Løn og ansættelse
Efter gældende overenskomst mellem KL og din faglige organisation på et niveau, der svarer til kvalifikationerne.
Tiltrædelse pr. 1. august 2023.

Samtaler
Vi holder første samtalerunde mandag den 12. juni 2023 og anden samtalerunde fredag den 16. juni 2023. Kandidater, der går videre til anden samtale, får lavet en personprofil inden anden samtale. Du skal sætte tid af til en samtale om din personprofil onsdag den 14. juni 2023 efter nærmere aftale.

Mere om jobbet
Læs mere om jobbet i den vedhæftede Job- og kompetenceprofil
Hvis du har spørgsmål om jobbet som leder, er du velkommen til at kontakte Claus Ehrenreich-Petersen afdelingsleder, Social, Sundhed & Omsorg tlf. 30 76 20 36

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Viborg
  • Mandag den 05. juni 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Brænder du for produktionsplanlægning og optimering i en ordreproducerende industrivirksomhed med ambitiøse vækstmål de kommende år? Er du klar på at indtage en nøglerolle i at udvikle og implement..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viborg

    Quickpoint søger Souschef til Viborg som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af supe..
    • Afdelingsleder
    • Viborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Fri kontakt
    Vi søger en dedikeret, kreativ, grønttænkende SOUSCHEF til vores køkken i Højhuset Kulturhotel. Hvis “jord til bord”, landbrug i baghaven, langbordsmiddage, ærlighed og kærlighed til råvarer, et hotel med højskolehistorie, kultur i metermål og ægte 60’er æstetik giver mening for dig, så skal du læse med her.
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
14. maj 2024 10
13. maj 2024 10
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 10
6. maj 2024 11
5. maj 2024 12
4. maj 2024 11
3. maj 2024 11
2. maj 2024 11
1. maj 2024 11
30. april 2024 11
29. april 2024 10
28. april 2024 10
27. april 2024 10
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 8
23. april 2024 7
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 7
14. april 2024 7