Informationssikkerhedskoordinator – du oplyser og rådgiver om informationssikkerhed på tværs af organisationen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Bliver du motiveret af at arbejde med god sikkerhedskultur og risikovurderinger? Klør det i dine fingre for at komme i gang, hvis der skal laves en ny informationssikkerhedshåndbog, en modenhedsanalyse eller en kvalitetskontrol? Bliv en del af kontoret Digitalisering, hvor vi er lige så passionerede omkring it og digitalisering som dig.

Du spiller en vigtig rolle
På Skatteankestyrelsens digitaliseringskontor arbejder vi med alt fra projekter til drift. Vi har vidt forskellige baggrunde, men interessen for it og digitalisering til fælles. Vi er 17 medarbejdere på kontoret, som er delt op i tre teams. Du får en plads i teamet for tværgående opgaver sammen med 5 kolleger.

Du får en god indføring i informationssikkerhedsområdet, bl.a. via vores tætte samarbejde med resten af Skatteministeriets styrelser og departementet. Udviklings- og Forenklingsstyrelsen sætter de overordnede retningslinjer for implementeringen af standarder for informationssikkerhed – herunder politikker, vejledninger og medarbejderhåndbøger.

Du indtager en central rolle, fordi du vil udvikle, implementere og vedligeholde vores informationssikkerhedsledelsessystem (ISMS) baseret på ISO 27001 og sikkerhedscirkulæret. Her anvender du dine strategiske og analytiske evner. Du vil arbejde for at sikre et højt niveau af informationssikkerhed i vores styrelse og vil fungere som pragmatisk rådgiver for ledelsen og forretningen, når kravene til informationssikkerhed og databeskyttelse skal indtænkes i dagligdagen.

Vi tager godt imod dig og tilrettelægger et onboardingprogram skræddersyet til dig. I Skatteankestyrelsen understøtter vi fleksible arbejdsvilkår, og rammerne for arbejdstilrettelæggelsen drøfter du med din leder med udgangspunkt i den samlede opgaveløsning.

Et tæt samarbejde i organisationen
Der er faste opgaver (struktureret i et årshjul) og løbende opgaver, som understøtter forretningen. Du får et tæt samarbejde med din kollega, der også arbejder med informationssikkerhed, databeskyttelsesteamet og beredskabskoordinatoren og vil sammen med koncernens øvrige informationssikkerhedskoordinatorer blive en del af et koncernfælles forum for informationssikkerhed.

Du vil bl.a. varetage

  • rådgivning om god sikkerhedskultur samt ledelsesbetjening – du undersøger og indstiller sager til direktionen.
  • koordinere og facilitere kvalitetskontroller og besvare tilsyn på informationssikkerheds- og databeskyttelsesområdet.
  • udarbejde, implementere og opdatere politikker, retningslinjer, procedurer, informationsmateriale og vejledninger for informationssikkerhed i overensstemmelse med gældende lovgivning, standarder og best practice.
  • planlægge og gennemføre risikovurderinger og risikohåndteringsplaner samt sikre løbende monitorering og rapportering af risici.
  • deltage i relevante netværk, ERFA-grupper og samarbejdsfora inden for informationssikkerhedsområdet.


Med de opgaver forestiller vi os, at du

  • sandsynligvis har en baggrund inden for it og gerne erfaring med informationssikkerhedsområdet – herunder ISO 27001, sikkerhedscirkulæret og andre relevante standarder og rammeværk for informationssikkerhed
  • har interesse for at videreudvikle din faglighed og forvalte et ledelsessystem til styring af området
  • bliver motiveret af at påvirke adfærd, formidle din viden videre, samarbejde på tværs af fagligheder og er skriftligt velformuleret
  • kan arbejde selvstændigt og med forståelse for den rådgivende rolle i en politisk styret organisation.


Din nye kollega Simon Meilandt Boldsen glæder sig til at møde dig
”I Digitalisering er vi en herlig, blandet flok. Tonen på kontoret er munter og positiv – og vi interesserer os oprigtigt for hinanden. Der er rummelighed og plads til vores forskellige personligheder og baggrunde. Det, jeg synes, kendetegner kontoret, og faktisk styrelsen generelt, er, at du møder enormt søde og super dygtige mennesker. Fordi vi har tværgående opgaver, kommer du til at samarbejde med hele huset, og det giver rig mulighed for, at du kan udvikle dig fagligt og generelt opbygge stor viden”, fortæller chefkonsulent Simon Meilandt Boldsen.

I Skatteankestyrelsen går vi op i at lære hinandens kernekompetencer at kende og forstå, hvad vores individuelle forskelligheder betyder for vores måder at samarbejde på.

Vidste du…
… at Skatteankestyrelsen er en af landets største juridiske arbejdspladser, der dækker hele spektret af kompleksitet i skatteretten – lige fra ejendomsvurdering til transfer pricing og beskatning af lønmodtagere.

… at Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed. Det betyder, at når en borger eller virksomhed har fået en afgørelse fra fx Skattestyrelsen, som de ikke er enige i, så kan de klage til os. Det kan handle om hvilken skat eller moms, de skal betale. Vores vigtigste opgave er at hjælpe borgere og virksomheder med at få den korrekte afgørelse i deres sag inden for en rimelig sagsbehandlingstid. Hver dag går vi på arbejde for at sikre retssikkerhed, og det, synes vi, giver vores arbejde mening.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Upload din ansøgning, CV og eksamensbevis via linket ”Søg jobbet” senest den 8. august 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Therese Hjelm Andersen på telefon 3376 0217. Ønsker du at høre mere om opgaverne fra en eventuelt kommende kollega, er du velkommen til at kontakte Marianne Prior på telefonnummer 3376 0791 (i alle uger på nær uge 30 og 31).

Vi læser ansøgninger og holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning snarest muligt.

Vi bruger personligheds- og adfærdstest og eventuelt logisk test som dialogværktøj på 2. samtaler.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Startdato og arbejdssted
Startdato er 1. oktober 2023 eller efter aftale.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Skatteankestyrelsen ligger helt centralt i København ved Vesterport Station. Dit arbejdssted er som udgangspunkt Ved Vesterport 6, 4. sal, 1612 København V.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Tirsdag den 08. august 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company responsible for moving 20% of global trade every year. With a dedicated team of over 100,000 employees across 130 cou..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Job DescriptionJob Title – Senior Product Manager – Operational Planning Location – Copenhagen, Denmark. As a Senior Product Manager – Operational Planning, you will be re..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Job DescriptionJob Title – Senior Product Manager – Operational Planning Location – Copenhagen, Denmark. As a Senior Product Manager – Operational Planning, you will be re..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. maj 2024 1
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1