Admininstrativ projektkoordinator til Forfatterskolen PS! for psykisk sårbare

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Du er lige så god til at jonglere med projektbudgetter, som vi er til at læse digte. Du kan strukturere og systematisere og trives i en meningsfuld hverdag, hvor de rammer, du er med til at sætte og opretholde, gør en afgørende forskel for mennesker med psykisk sårbarhed. Hvis du ovenikøbet er vant til at tage initiativ til og ansvar for, at tingene fungerer og kan optimerer praktiske arbejdsgange, så er du måske vores nye administrative kaptajn.

Forfatterskolen PS!, som tilbyder skriveforløb for psykisk sårbare, er efter ti år som græsrodsprojekt gået inde i en ny fase, hvor vores tilbud til unge mennesker med psykiske lidelser skal bredes ud til hele Danmark og Norden.

Vi op- og udbygger skolens sekretariat, og de næste minimum tre år bliver du ”livsnerven” i forhold til at få dagligdagen til at glide med de mange forskelligartede administrative og praktiske opgaver, der er på skolen. Du bliver en central del af en udvikling, der har som mål at skabe et solidt fundament under skolens arbejde med især unge mennesker, der gennem litteratur og skrivekunst får styrket deres livskvalitet og oplever skolen som et afgørende vendepunkt i deres liv.

Dine primære opgaver bliver:

Daglig administration
Du skal håndtere tilmeldinger, betalinger, rykkere samt statistisk materiale i forbindelse med evalueringer og afrapportering til diverse fonde. Du medvirker også ved indsamling af data til årsrapporter, og du skal derudover være behjælpelig med administrative opgaver, der måtte dukke op løbende, herunder udsende nyhedsbreve, lægge opslag på SoMe mm.

Implementere CRM-system
Du skal have kendskab til og kunne tage et selvstændigt ansvar i forhold til dette arbejde – i dialog med bestyrelsen.

Økonomistyring/bogholderi
Vi har store og små projektbudgetter, løbende løn- og honorarudbetalinger samt halvårlige afrapporteringer til en større fond. Derudover skal du sikre, at skolens årsbudget følges op og opdateres løbende, samt at projektregnskaber kan afleveres til revision i de tilfælde, det kræves.

Din baggrund
Vi forestiller os, at du måske har en baggrund som producent i teater- eller filmbranchen eller på anden måde har mange års erfaring i at arbejde med CRM og økonomistyring i en kreativ branche. Uanset hvad, skal du have solid erfaring med administration i en hverdag, der er præget af mange mindre og større projekter, og som involverer både freelancere og lønansatte.

Vi tilbyder:

  • Et sjovt og udfordrende arbejdsfællesskab, hvor vi hele tiden udvikler os og bliver klogere.
  • Sparring med engagerede kolleger, der er kapaciteter på hver deres områder og fælles faglige dage med in- og eksterne oplægsholdere, som giver konkret og overordnet indsigt i og motivation til området skabende kunst og sundhedsfremme.
  • Et rart og levende miljø, hvor vores elever kan lide at komme og føler sig trygge.
  • Et hus, der er “ved at blive bygget” – og hvor du derfor også kan være med til at præge stedet afgørende.
  • Et sted, hvor der ikke serveres østers ved i frokostbuffeten, men hvor vi gerne lader os inspirere af hinandens madpakker.
  • Et arbejdsmiljø, hvor ildsjæle kan brænde uden at brænde ud: Vi har meget at gøre, men vil ikke hoppe med på et opskruet temporæs og tager jævnligt hinanden i ed på, at vi skal huske at trække vejret.


Løn- og ansættelsesvilkår:Ansættelser sker som timelønnet privatansat på en treårig kontrakt med mulighed for forlængelse. Timeantal pr. uge: 30 timer.

Arbejdssted:
Skolen er beliggende på Vesterbro i København, men er i gang med at finde nye lokaler.

For yderligere oplysninger om stillingen:

Kontakt kreativ og didaktisk supervisor Sofie Kragh-Müller på

29 90 71 41 eller frivilligkoordinator Iben Claces 50 56 54 76.

Send din ansøgning inkl. referencer og relevante bilag til [email protected] senest 10. oktober kl. 12.00. Vi afholder samtaler fredag den 3. november.

Læs mere om Forfatterskolen PS! på www.forfatterskolenps.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Tirsdag den 10. oktober 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Have you seen our website or social media? Was your first thought that we nailed our positioning and content, and it’s crystal clear, that this company is delivering best in class logistics and sof..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 1
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1