Kontorchef med ansvar for digitalisering, data og IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Statens største ejendomsvirksomhed og bygherre søger en kontorchef, som vil stå i spidsen for realisering af vores ambitioner om digitalisering og effektive IT-systemer.

Vores ambitioner for digitalisering er høje. Vi vil være en digital ejendomsvirksomhed, der formår at anvende data, digitalisering og effektive IT systemer til at levere bedre service til vores kunder og effektivisere vores arbejde. Vi søger derfor en kontorchef til vores Center for Økonomi og IT.

Opgaven
Du får som kontorchef det overordnede ansvar for Bygningsstyrelsens arbejde med IT, digitalisering og tværgående data.

Du får her ansvaret for:

  • IT-enheden, der i tæt samarbejde med eksterne leverandører og styrelsens fagcentre varetager styrelsens IT-drift og udvikling af fagsystemer. En central opgave er udvikling af sammenhængende IT- og datainfrastruktur, der understøtter digitalisering af styrelsens opgavevaretagelse. Enheden ledes af en teamleder, der refererer til dig.
  • Business Intelligence funktionen, der bistår hele styrelsen med udvikling og brug af Power BI og tværgående data.
  • Etablering og ledelse af et IT- og databoard, der sikrer fremdrift, tværgående koordination og videndeling på tværs af styrelsen i forhold til IT- og dataprojekter.
  • Udvikling af et tværgående program, der skal udvikle og implementere en informations- og datamodel for styrelsen.

Du har samtidig ansvaret for vores projektcontrollere, der understøtter vores projektledere i Center for Byggeri i økonomistyringen af vores byggeprojekter.

Samlet får du ansvar for ca. 25 medarbejdere, hvoraf ca. halvdelen ledes af teamlederen for IT.

Forventninger til dig
Vi forventer, at du skaber resultater gennem dit personlige lederskab, hvor du inddrager interessenter, sikrer høj faglighed og klare rammer. Du arbejder struktureret, sikrer løbende erfaringsopsamling og optimerer på forretningsprocesser. Du har politisk tæft, strategisk udsyn og særdeles gode samarbejdsevner. Vi ser gerne, at du har solid erfaring med at arbejde projektorganiseret. Du skal have erfaring med personaleledelse og med at motivere medarbejdere til at præstere deres bedste.

Den rette kandidat forstår at forene Bygningsstyrelsens ledelsesværdier om tillid, helhedssyn, ambition og ordentlighed i sit lederskab.

Du kommer til at indgå i Bygningsstyrelsens ledelsesgruppe, og vi forventer, at du varetager tværgående opgaver og påtager dig et tværgående ledelsesansvar for at løse styrelsens opgaver samt deltager i det ledelsesmæssige arbejde og udvikling på tværs.

Den rette kandidat vil have faglige kompetencer, erfaringer og dokumenterede resultater inden for flere af følgende områder:

  • Udvikling og implementering af IT-systemer
  • Etablering og implementering af data- og informationsmodeller
  • Business Intelligence
  • Effektivisering af arbejdsprocesser med brug af data og digitalisering
  • Økonomistyring
  • Projektorganisering og projektstyring
  • Ledelse

Som person forventer vi, at du:

  • Er en tydelig og stærk kommunikator, der er i stand til at sikre transparente beslutningsprocesser
  • Kan skabe et velfungerende samarbejde, accept og opbakning til fælles løsninger og resultater i centeret gennem dialog og inddragelse
  • Kan udvikle teamledere og medarbejdere, og skabe motivation og trivsel
  • Engagerer ledelseskolleger, kan lede gennem andre og bidrager til det tværgående samarbejde i hele styrelsen
  • Er en beslutningsdygtig leder, der kan navigere i høj kompleksitet og bevare overblikket i pressede situationer
  • Evner at styre eksterne leverandører og opbygge et godt samarbejde med disse
  • Har situationsfornemmelse og politisk manøvredygtighed

Vi forventer, at du har en kandidatuddannelse og gerne suppleret med ledelsesmæssig efteruddannelse.

Samarbejdet i centerledelsen
Du leder centeret sammen med centerchef Trine Vamosi, der har ansvar for økonomiområdet. I centerledelsen forventer vi, at du bidrager til tillidsbaseret og åbent samarbejde, hvor I tager fælles ansvar for udviklingen og driften af centeret og bidrager til realiseringen af Bygningsstyrelsens strategiske pejlemærker.

I har hvert jeres faglige ansvarsområder, hvor I samtidig samarbejder om at sikre et velfungerende center, herunder at prioritere inden for centerets samlede rammebetingelser.

Du refererer til vicedirektøren for Center for Udlejning og Center for Økonomi og IT, Kristian Lyk-Jensen, der vil være din personaleleder.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er klassificeret i lønramme 37 og indplaceres i løngruppe 1. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter principperne og rammerne i rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen ønskes besat på åremål på overenskomstvilkår. Vi forestiller os en årlig løn inkl. pension på 1,0 - 1,2 mio. kr. inkl. pension, afhængig af kompetencer og erfaring.

Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København V.

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljøer er indrettet i forskellige zoner, der hver på deres vis understøtter de forskellige arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. På samme måde ser vi hjemmet som endnu en mulig arbejdszone, som kan benyttes til de opgaver, der bedst løses her. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning og en positiv tilgang til delvis hjemmearbejde, fordi vi ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling, skabe bedre mulighed for fordybelse samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og fleksibilitet i hverdagen.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Kristian Lyk-Jensen på tlf. 4170 1061.

Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 29. januar 2024. Du søger stillingen ved at gå ind på www.bygst.dk/job/. Vi forventer at holde 1. runde af samtaler den 5. og 6. februar. Kandidater til 2. runde skal forud for 2. samtalen være indstillet på at gennemføre testforløb med person- og logikanalyse gennem Statens Center for Rekrutteringstest. 2. samtalerunde afholdes den 20. februar.

Vi forventer at afslutte rekrutteringsprocessen inden udgangen af februar måned med henblik på tiltrædelse den 1. april 2024.

Om Bygningsstyrelsen
Bygningsstyrelsener en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive, bæredygtige og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vil du læse mere om, hvem vi er og hvad vi gør, kan du gøre det HERog du kan ligeledes læse om vores medarbejderes karrierehistorier HER.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Mandag den 29. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Have you seen our website or social media? Was your first thought that we nailed our positioning and content, and it’s crystal clear, that this company is delivering best in class logistics and sof..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Are you a dynamic individual motivated to strategically lead and operationalise cash programming interventions in one of Denmark’s leading humanitarian organisations? Then the Global Humanitarian A..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 1
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1