Assisterende leder til Bertram Knudsens Have

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Koldings største plejehjem søger en assisterende leder, der i tæt samarbejde med den øvrige ledergruppe kan udfordre, analysere og reflektere, sådan vi sammen kan skabe Selvværd og Sammenhæng for plejehjemmets borgere, pårørende, frivillige og personale.

Bertram Knudsens Have Bertram Knudsens Have Plejehjem fejrer i år sit 10 års jubilæum og består af 90 lejligheder. Vi er privilegeret med dejlige lyse omgivelser, hvor cirka 120 medarbejdere med fagligheder som SSA, SSH, sygehjælpere, sygeplejerske, ergoterapeut, pædagoger, køkkenpersonale, teknisk service, rengøring og dygtige ufaglærte arbejder ud fra vores tre nøgleværdier: hjemlighed, nærvær og fleksibilitet.

Vi er stolte af, at vi sammen har en stor faglig og relationel viden om borgerne, hvoraf flere har brug for en kompleks pleje og særlige behov for personlig støtte og omsorg for at have en god og indholdsrig hverdag. Vi arbejder med perspektivskifte, fordi vi er nysgerrige på det hele menneske og det levede liv. Vi har faglige nøglepersoner, som sikrer, at borgerne har en stemme og deres trivsel er i højsæde.

Bertram Knudsens Have ledes af en velfungerende ledergruppe, som ud over den assisterende leder består af tre gruppeledere, en ledende økonoma, en konstitueret plejehjemsleder. Vi arbejder involverende, tværfagligt og samarbejder både internt og eksternt, når vi sammen løfter vores fagligheder. Vi arbejder ind i visitering, læringsperspektiver og hvordan vi kan løfte os sygeplejefagligt gennem blandt andet systematik i vores kvalitetssikring.

Assisterende leder på Bertram Knudsens Have Vi søger efter en leder der har erfaring inden for sygepleje, hvis hjerte banker for at omsætte sin faglighed til Selvværd og Sammenhæng på Bertram Knudsens Have. En leder, der vil indgå i ledergruppen som stedfortræder for plejehjemslederen og arbejde for "Tæt På Ledelse" af det sygeplejefaglige perspektiv.

Vi forventer, at du har er uddannelse som sygeplejerske. Vi har brug for dine kompetencer i forhold til at løfte vores faglige perspektiver ind i fremtidens plejehjemskompleksitet. Vi håber, du kommer med mod på at indgå i ledelsen af plejehjemmet, og derfor vil det også være en fordel, hvis du har enten ledelseserfaring og/eller en lederuddannelse.

Du kommer med en naturlig autoritet og empati, og du møder mennesker med en anerkendende og involverende tilgang. Du har øje for både trivsel og faglighed, hvor du ser de gode løsninger og er ikke bange for at udfordre dem, der ikke giver mening for dig. Du kommunikerer klart og tydeligt, og du får en naturligt følgeskab i en til tider kompleks hverdag, hvor der er tydelige mål.

Hvad kan vi tilbyde: Vi kan tilbyde dig en moderne arbejdsplads i flere etager med mulighed for faglig og personlig udvikling. Du vil få en afvekslende hverdag, hvor du med din faglige vinkel understøtter vores udvikling gennem praksisnære læring og kompetenceudvikling.

Sammen har vi fokus på Bertram Knudsens Haves kultur, hvor sammensætningen af medarbejderne og deres kompetencer altid skal være i overensstemmelse med udviklingen og borgernes behov. Vi sætter stor pris på samarbejdet med borgerne, deres pårørende, de frivillige, bruger-pårørende råd, vores faste plejehjemslæge og andre både interne og eksterne samarbejdspartnere. Derfor er det også naturligt for os at prioritere den tætte kontakt, hvor der er tid og rum til at møde den enkelte med Selvværd og Sammenhæng og sikre, at alle bliver set og hørt.

Du bliver ansat på Seniorområdet, som er en del af Senior- Sundhed- og Fritidsforvaltningen, hvor vi arbejder med en klar vision: Selvværd og Sammenhæng i alt hvad vi siger og gør.

Det er en vision, som du skal opfylde ved altid at have en adfærd, der afspejler forvaltningens 5 leveregler, som er:

  • Tal et sprog alle mennesker forstår
  • Alt indenfor din radar er dit ansvar
  • Det er borgerens plan/aftale
  • Sæt fællesskabet i spil
  • Gå borgeren i møde

Flere oplysninger Selvværd og Sammenhæng

Kolding Kommunes ledelsesgrundlag

Vi vil meget gerne, du kontakter konstitueret plejehjemsleder Kasper Hagenau Eidorff inden du sender din ansøgning. Enten for en snak om stillingen eller endnu bedre, så I kan aftale et besøg. Kasper træffes på tlf. 20433072.

Løn og ansættelsesvilkår I henhold til gældende overenskomst efter principperne i Ny Løn og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgning via knappen "ansøg" Send din ansøgning med relevante bilag, så vi har din ansøgning senest d. 9. oktober.

Kandidater vi ønsker at se til 1. samtale vil få besked d 10. oktober.

Vi holder 1. samtale, hvor der vil indgår en case fredag d. 13. oktober. 2. samtale er planlagt til fredag d. 27. oktober.

Mellem de to samtaler vil der blive gennemført en personprofilanalyse med personlig tilbagemelding af HR. Der trækkes referencer efter nærmere aftale forud for 2. samtale.

Vi forventer, vores nye assisterende leder kan tiltræde 1. december 2023.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6101e55e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Kolding
  • Mandag den 09. oktober 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Padborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 6330 Padborg
    • Afdelingsleder
    • Padborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Fredericia

    Vi søger en ambitiøs person til vores mellemtrin og klubtilbud på afdeling Indre Ringvej, der har mod på ledelse, eller som har ledelseserfaring. Vi søger dig, som via ledelse af pædagoger og lærer..
    • Afdelingsleder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Esbjerg

    Opportunity Are you our new HSE Operational Development Manager?We offer As our new HSE Operational Development Manager you will be part of our operations team, focusing on developing and d..
    • Afdelingsleder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Grindsted

    Træd i frontlinjen og sæt kursen for din karriere som markedschef hos KG Hansen! Du tiltræder en nyoprettet stilling og har base i Grindsted. .
    • Afdelingsleder
    • Grindsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
9. maj 2024 18
8. maj 2024 18
7. maj 2024 16
6. maj 2024 16
5. maj 2024 16
4. maj 2024 16
3. maj 2024 13
2. maj 2024 15
1. maj 2024 15
30. april 2024 14
29. april 2024 13
28. april 2024 13
27. april 2024 13
26. april 2024 11
25. april 2024 11
24. april 2024 12
23. april 2024 12
22. april 2024 12
21. april 2024 12
20. april 2024 12
19. april 2024 14
18. april 2024 14
17. april 2024 12
16. april 2024 13
15. april 2024 14
14. april 2024 15
13. april 2024 15
12. april 2024 14
11. april 2024 15
10. april 2024 14
9. april 2024 13