Afdelingsleder til nyoprettet stilling for administrationen og kursusvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Ønsker du et lederjob tæt på kerneopgaven i et velfungerende center med faglige ambitioner og klare værdier? Og kan du, med en anerkendende ledelsesstil og faglig gejst, bidrage til en kultur med høj arbejdsglæde og lyst til faglig udvikling? Så er det måske dig vi søger, til en stilling som afdelingsleder for vores stab, med tiltrædelse d. 1. juli 2022.

Autismecenter Syddanmark er en del af det højt specialiseret socialområde, under Region Syddanmark. Autismecenter Syddanmark er et center i udvikling og udvider derfor vores ledelse, med denne nyoprettede stilling, som daglig leder for vores administration og kursusvirksomhed bestående af ca. 10 medarbejdere.

Funktionen skal understøtte vores velfungerende administration i daglig drift, samt udvikling og kvalificering af vores processer. Vi har et højt fokus på serviceniveau i forhold til at understøtte drift og ledelse, samt kvalificering af arbejdsgange.

Samtidigt skal funktionen understøtte udviklingen af vores nyoprettede kursus og konsulentvirksomhed, som er i tæt samarbejde med centrets ledergruppe og VISO-konsulenter. Vi oplever, en stigende efterspørgsel på vores kompetencer og vi styrker derfor funktionen for at imødekomme efterspørgslen fra blandt andet kommunerne. Derudover har vi et stort fokus på kompetenceudvikling ind i eget center, hvor vi har fokus på styrkelse af kerneopgaven og arbejdsmiljø gennem interne uddannelser og kurser.

Med afsæt i den enkelte borgers ressourcer, drømme og håb styrker vi selvbestemmelsen og fremmer selvhjulpenheden, for at understøtte borgerens egen oplevelse af livskvalitet og et meningsfuldt liv” siger centerchef Niels Christian Fruergaard Hansen og fortsætter: ”Dette er autismecentrets kerneopgave og fundamentet for vores adfærd og processer”

Afdelingsleder med en anerkendende ledelsesstil

Som afdelingsleder har du primært ansvar for:

  • Personaleledelse
  • Faglig udvikling og kvalitet
  • Økonomi og løbende driftsopgaver
  • Indberette løn
  • Strategisk ledelse
  • Tværgående processer
  • VISO-gruppen

I forhold til medarbejderne er det vigtigt, at du har en åben og personlig tilgang og tør bringe dig selv i spil. Din ledelsesstil skal være anerkendende, åben, ærlig og direkte, så personalet føler sig set og hørt. Dette gør sig ligeledes gældende over for samarbejdspartnere.

Som afdelingsleder ved Autismecentret indgår du i et tæt samarbejde med hele ledergruppen. Det er vigtigt, du ønsker at indgå i et forpligtende ledelsesfællesskab, hvor ansvaret og opgaver, kan/skal deles på tværs, men hvor du samtidig skal være i stand til at handle selvstændigt. Dine styrker skal komme dine kollegaer og den fælles ledelsesopgave til gavn og omvendt.

Det daglige arbejde i staben understøttes af en række medarbejdere, der alle har et højt fagligt og selvstændigt niveau og som brænder for at gøre en forskel. Det giver lederen plads til at fokusere på ledelse.

I kursusafdelingen er fokusområdet det tværgående samarbejde, samt understøtte, at vi følger vores pædagogiske tilgang til autisme, udviklingshæmning samt psykiske lidelser og hele tiden udvikler den til gavn for børn, unge og voksne, som er målgruppen for vores indsatser. VISO-gruppen er en del af kursusafdelingen og du kan læse mere om os på linket:

VISO leverandør (autismecentersyddanmark.dk)

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har ledererfaring kombineret med en diplomuddannelse i ledelse eller lyst til at tage en. Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har erfaring inden for strategisk og procesledelse, samt gode relationelle kompetencer. Der kan dog også være andre veje til jobbet. Det vigtigste for os er, at du er en kompetent leder, der kan stå fast, være åben og personlig i din tilgang til ledelse.

Som person er du en dygtig sparringspartner, der lytter til dine lederkollegaer, medarbejdere og samarbejdspartnere. Derudover er det vigtigt med stærke kommunikative kompetencer, da vi i de kommende år skal blive endnu bedre til at profilere Autismecenter Syddanmark i forhold til eksterne samarbejdspartnere og kommuner.

Vi tilbyder

  • Et spændende lederjob med stor fokus på kerneopgaven i et center med faglige ambitioner og klare værdier.
  • En fast kerne af kompetente og imødekommende kolleger, og et miljø med en uformel, og anerkendende omgangstone.
  • Gode muligheder for faglig kompetenceudvikling og personlig udvikling.
  • Deltagelse i ledernetværk på tværs af det specialiserede socialområde i region syd.
  • Et velfungerende center med lavt sygefravær.
  • Et center, der arbejder med kerneopgaven ud fra et etisk landskab, med fokus på dilemmahåndtering.
  • Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og den forhandlingsberettigede organisation.

Om os

Autismecenteret tilbyder bolig og beskæftigelse til børn, unge og voksne med autisme, børn/voksne, som har gavn af en meget struktureret og forudsigelig hverdag. Autismecentret er VISO leverandør på børne- og voksenområdet. Centret har afdelinger i Ringe, Kværndrup. Odense, Middelfart og Kolding og beskæftiger i alt ca. 250 medarbejdere og har et årligt budget på ca. 119 mio. kr. Du kan også læse mere om Autismecenter Syddanmark på vores hjemmeside.

Yderligere oplysninger

Du vil få fast arbejdsplads på Teglgårdsparken 36 i Middelfart, men fra 2024, på Nymarksvej i Fredericia, hvor vi flytter i nye bygninger . Vi afholder jævnligt møder på andre matrikler, så derfor er det nødvendigt, at du har kørekort og bil.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Niels Christian Fruergaard Hansen tlf.: 4043 4618 eller leder af kvalitet og udvikling Lene Stentoft tlf.: 21679835.

Sådan søger du

Send din ansøgning sammen med relevante bilag via nedenstående link.

Ansøgningsfristen er den 10. maj 2022. Første samtalerunde forventes afholdt 16. maj 2022 og anden samtalerunde forventes afholdt 19. maj 2022. Mellem første og anden samtalerunde vil vi anvende tests. (Der vil også være mulighed for at besøge centeret mellem første og anden samtalerunde).

Autismecenter Syddanmark giver bo- og beskæftigelsestilbud til borgere – børn og voksne med autisme spektrum forstyrrelser, herunder autisme i svær grad og til døvblinde borgere, som har gavn af et meget struktureret og forudsigeligt tilbud. Autismecenter Syddanmark består af Holmehøj i Ringe og Kirkevej i Kværndrup, Teglgårdsparken i Middelfart, Bihuset i Odense og Æblehaven i Kolding.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Middelfart
  • Onsdag den 11. maj 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Munkebo

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organisation and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for PE Engineer to join the department to..
    • Afdelingsleder
    • Munkebo
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Technology A/S søge..
    • Afdelingsleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Er du den nye salgsleder eller souschef i REMA 1000 Dalum? Til vores dagshold er vi på jagt efter vores 5. mand/kvinde, der skal være med til at drive vores hverdage og weekender til et endnu høj..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Har du lyst til at undervise og samtidig skabe de bedst mulige rammer for unge mennesker, der har stor interesse for det naturvidenskabelig på htx- og eux-uddannelsen? Så har du nu mulighed for a..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 2
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 4
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 4