Teamkoordinator til disponering og planlægning i tidsbegrænset stilling, Hjemmeplejen distrikt Hvalsø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Er du social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske? Kan du se dig selv i rollen som planlægger og disponent af servicelovsindsatser og uddelegerede sundhedslovsindsatser i en hjemmeplejegruppe? Har du lyst til at understøtte kontinuiteten hos borgerne og sikre, at planlægningen af besøgene dag og aften varetages optimalt? Så kan det være dig, vi drømmer om at få med på holdet som teamkoordinator.

Om os


Hjemmeplejen distrikt Hvalsø er en af 3 hjemmeplejegrupper i Lejre Kommune. Gruppen udgøres af 45 kompetente medarbejdere fordelt på to dagteams og et aftenteam. Vi er social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, ufaglærte hjælpere samt en håndfuld timelønnede. Vi er hver dag 19 udekørende på borgerbesøg i dagvagt samt 8 udekørende i aftenvagt.

Ledelsen og det administrative team i gruppen udgøres af henholdsvis 2 teamledere med baggrund som sygeplejersker samt 2 teamkoordinatorer, der varetager den daglige disponering og planlægning. Det er så her, det kunne være dig, vi leder efter.
Vi holder til i Hvalsø by, hvor vi deler base med teamet af sygeplejersker, der kører i samme område. Vi er optagede af høj faglighed, kompetenceudvikling, samarbejde og at skabe høj kvalitet og kontinuitet for borgere i hjemmeplejen – og sygeplejen.

I den samlede hjemmepleje og sygepleje er vi i gang med flere gode og spændende tiltag, hvor vi arbejder henimod et tættere fagligt samarbejde mellem faggrupperne for at sikre borgeren den højeste faglige kvalitet og kontinuitet i pleje og omsorgsindsatser. Alt sammen ud fra en rehabiliterende tilgang.
Vi har fokus på trivsel og det gode arbejdsmiljø, som vi også arbejder med ud fra et kulturelt perspektiv.

Om jobbet


I Hjemmeplejen Hvalsø er hverdagen præget af stor selvstændighed. Variationen af opgaverne er stor og ofte med komplekse problemstillinger.
Opgaverne for dag- og aftenplejen i Hjemmeplejen Hvalsø er mange, og derfor I er 2 teamkoordinatorer med baggrund som hhv. social- og sundhedsassistent og sygeplejerske, der alle hverdage arbejder sammen om at sikre faglig sparring, samt at alle bolde bliver grebet i en til tider travl hverdag.
I Lejre Kommune arbejder vi med omsorgssystemet Nexus og det tilhørende planlægningssystem. Det er derfor en fordel, hvis du har kendskab til disse.

I funktionen som teamkoordinator skal du:

  • Være med til at skabe sammenhæng og kontinuitet i borgerforløb, hvor borgeren modtager både servicelovsydelser og uddelegerede sundhedslovsydelser
  • Være med til at sikre, at ressourcerne i dag- og aftenplejen udnyttes optimalt ud fra faglige kompetencer og med hensyntagen til kontinuiteten i plejen
  • Være med til at understøtte dag- og aftenvagterne i forbindelse med opgaver omkring opfølgninger og opgaveoverdragelser
  • Være medansvarlig ift. at sikre en god drift i dag- og aftenplejen, herunder vikarbestilling og i et mindre omfang medansvar for vagtplanlægning
  • Være med til at sikre den faglige udvikling i disponeringen gennem dit engagement og tætte samarbejde med ligestillede teamkoordinator i gruppen og stedfortrædere for teamkoordinatorer
  • Være med til at sikre et tæt samarbejde med vores visitation

Vi tilbyder:

  • En tidsbegrænset stilling frem til august 2024 med gode muligheder for forlængelse
  • En stilling, hvor du både arbejder selvstændigt og tæt sammen med andre teamkoordinatorer for alle faggrupper og vagtlag med reference til teamledere i Hjemmeplejen distrikt Hvalsø
  • En stilling, der kræver, at du har stor indsigt og forståelse for kompleksiteten i den borgernære pleje
  • En arbejdsplads hvor vi så vidt muligt aftaler mødetider og arbejdsplads, så det fungerer med dit private liv
  • En ledelse, som inviterer til inddragelse og medansvar
  • En arbejdsplads med en god omgangstone og lyst til at se ind i nye muligheder
  • En grundig introduktion

Om dig


Vi forventer, at du:

  • Er autoriseret social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske
  • Brænder for at strukturere og planlægge
  • Formår at navigere i det tværfaglige samarbejde i organisationen og evner at forstå, tilpasse og formidle – kort sagt er god til at kommunikere på flere niveauer
  • Er med til at understøtte den udvikling, der løbende sker i organisationen
  • Er stabil, systematisk, initiativtagende og besidder gode samarbejdsevner – har en god samarbejdsprofil
  • Hviler i dig selv og har mod samt energi til at udfordre – og at blive udfordret


Løn- og ansættelsesforhold


Stillingen er på 37 timer/uge hverdage i tidsrummet mellem kl. 6.45-15.00. En dag om ugen vil din arbejdsdage være fra kl. 9 og efter nærmere aftale et nogle timer ind i aftenvagten, da det det gode samarbejde med aftenvagterne selvfølgelig også skal vedligeholdes.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse pr. 1. september 2023 eller efter anden aftale - vi venter gerne på den rette kandidat.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag den 3. august 2023 – mulighed for anden aftale, hvis du er på ferie.

For funktionsbeskrivelse og yderligere information, er du velkommen til at kontakte teamleder Gitte Christensen på mobil 24971090 hverdage..
Har du lyst til at komme forbi og høre mere stillingen fra din måske kommende kollega, er du også velkommen til at lave en aftale med teamkoordinator Helle Mortensen på mobil 29200136 hverdage ml. kl. 9-13.

Vi glæder os til, at høre fra dig

Yderligere oplysninger


Har du spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Gitte Christensen på tlf. nr. 2497 1090 eller Teamkoordinator Helle Mortensen på tlf. nr. 2929 0139.

Der er ansøgningsfrist for stillingen den 26. juli 2023 kl. 12:00.

I jobbet vil du have skiftende arbejdssted efter aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 17.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Midt-og Vestsjælland

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ringsted

    Fri kontakt
    Ringsted krisecenter I/S søger leder. Da vores forstander har søgt nye udfordringer, søger vi en dygtig, engageret og driftig forstander, til at varetage ledelsesfunktionen af krisecenteret og vores ambulante tilbud ’Sig det til nogen’. Ringsted krisecenter er et bosted der, jfr.
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Køge

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4600 Køge
    • Afdelingsleder
    • Køge
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holbæk

    Join [xxxxx] on their mission to leverage technology in a newly established role as Head of Global IT and support their ambitions and need for a more integrated global IT setup. Lea..
    • Afdelingsleder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
10. maj 2024 71
9. maj 2024 70
8. maj 2024 68
7. maj 2024 67
6. maj 2024 66
5. maj 2024 63
4. maj 2024 64
3. maj 2024 65
2. maj 2024 61
1. maj 2024 60
30. april 2024 58
29. april 2024 60
28. april 2024 61
27. april 2024 60
26. april 2024 55
25. april 2024 54
24. april 2024 60
23. april 2024 58
22. april 2024 61
21. april 2024 62
20. april 2024 63
19. april 2024 62
18. april 2024 65
17. april 2024 63
16. april 2024 63
15. april 2024 65
14. april 2024 68
13. april 2024 68
12. april 2024 64
11. april 2024 66
10. april 2024 67