Børnehuset Den Grønne Kile søger 2 engagerede og fagligt forankrede afdelingsledere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Børnehuset Den Grønne Kile søger 2 engagerede og fagligt forankrede afdelingsledere

Om os:


Børnehuset Den Grønne Kile er et velfungerende nyere integreret dagtilbud. Hos os er børnene i centrum, og vi er derfor optaget af en organisering der understøtter leg, læring, udvikling, nærvær og fordybelse. Vores værdigrundlag er funderet i anerkendelse, nærvær og empati med visionen ”Vores sted” og ”Et hus, fælles børn”.

Vi er optaget af at have en eksperimenterende tilgang til leg og læring. Vi har fokus på vores hovedtemaer som er børns sproglige udvikling og kvalitet i vores læringsmiljøer, samt at være med til at udvikle børn der er livsduelige, børn med selvværd, selvtillid og mod på livets udfordringer. Vi har en ressourcestærk forældregruppe, der er aktivt deltagende i sammen med os, at skabe de bedste rammer for børnene.

Vi består for tiden af 4 vuggestuegrupper og 4 børnehavegrupper. Vi kan rumme op til 170 børn. Vi er en gruppe bestående af både nye og erfarne medarbejdere, hvor udvikling, fællesskab og humor er vigtige ingredienser. Når du træder ind i Den Grønne Kile bliver du overrasket over, at dette hus faktisk rummer ca.170 børn, 40 medarbejdere og en masse skønne forældre. For med husets indretning og medarbejdernes kompetencer føles det meget mindre.

Vi er et børnehus i fornyelse og tilbyder rig mulighed for at være medskaber af vores pædagogiske hverdag og rammer herom.

Hvad tilbyder vi?


En velfungerende arbejdsplads med fokus på at understøtte børnene i at udvikle nysgerrighed, undren og livsduelighed i et trygt og omsorgsfuldt fællesskab. Et dagtilbud bygget op om faste traditioner så som sommerfest, Luciadag, projekter, båldage, og meget meget mere. En arbejdsplads med fokus på udvikling af professionelle læringsfællesskaber hvor vi arbejder med elementerne i det pædagogiske grundlag, de 6 læreplanstemaer, faglig dokumentation og evalueringskultur.

Søde og engagerede kolleger med humor, og som alle arbejder med og for et godt arbejdsmiljø. En masse skønne børn og deres søde og engagerede forældre.
Et fantastisk dagtilbud hvor vi alle spiller hinanden gode. En spændende hverdag hvor vi arbejder struktureret og finder stor værdi i at gå på opdagelse, både inden for hegnet og uden for hegnet.

Hvem er du?


Du er uddannet pædagog og brænder for arbejdet med 0-6-årige børn og har erfaring med at arbejde målrettet med pædagogiske læringsmiljøer af høj kvalitet og evaluering.

Vi ser gerne at du har ledelseserfaring, og at du brænder for og er nysgerrig på at udvikle dine ledelseskompetencer i samspil med leder, medarbejdere og forældrebestyrelse.
Du kommer til at spare med leder om de styringsmæssige rammer og problematikker som kan opstå, samt følge op på vores pædagogiske strategier og hjælpe til med at skabe mulighed for at vi kan gennemføre det vi sætter i søen.

Som afdelingsleder, skal du indgå i tæt samarbejde med både leder, pædagogiske medarbejdere, forældre og tværfaglige samarbejdspartnere.

Du er god til at indgå i forpligtende professionelle læringsfællesskaber og kan byde relevant ind med kollegial sparring.
Du har erfaring med det gode forældrepartnerskab, er imødekommende og arbejder medinddragende med forældrene i alle aspekter i hverdagen.

Du er tydelig i din kommunikation og er fagligt velbegrundet.
Vi forventer, at du er nærværende og kan se med børnene i både leg, hverdagsrutiner og aktiviteter og at du med fokus på børneperspektivet kan skabe lige deltagelsesmuligheder for alle børn i børnefællesskabet.

I perioder bliver du tilknyttet en fast stue for at lede forandringsprocesser og da vi ved, at nærværende ledelse sker i praksis. Du vil være suppleant for leder, når lederen er fraværende fx på grund af ferie, møder mm.
I Børnehuset Den Grønne Kile, er der flere medarbejdere som har forskellige funktioner som også har brug for sparring. Her vil du også skulle hjælpe til med at finde de bedste løsninger.

Som pædagog og afdelingsleder i Den Grønne Kile skal du kunne tage ledelse af din børnegruppe og de læringsmiljøer du skaber for og med børnene, på den måde, at du kan planlægge og udvikle aktiviteter over hele året som tager udgangspunkt i det enkelte barn, den ny styrkede pædagogiske læreplan samt vores årshjul.

Er du nysgerrig efter at høre mere, er du velkommen til at kontakte institutionsleder Heidi Hesse på tlf. 21552372, med henblik på at aftale et besøg.
Ansøgning vedlagt relevante uddannelsespapir, udtalelser og C.V. skal være os i hænde senest den 12. februar 2024. Vi afholder samtaler i uge 7. Stillingen ønskes besat pr. 1. marts eller snarest derefter.

Løn og ansættelse


Løn og ansættelse: Løn efter gældende overenskomst.

Der indhentes straffeattest samt børneattest på ansøger, der tilbydes stillingen.

Yderligere oplysninger


Har du spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Daginstitutionsleder Heidi Musial Hesse på tlf. nr. 2155 2372.

Der er ansøgningsfrist for stillingen den 12. februar 2024 kl. 12:00.

Arbejdssted vil være Søvej 11, 4330 Hvalsø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 22.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Midt-og Vestsjælland

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ringsted

    Fri kontakt
    Ringsted krisecenter I/S søger leder. Da vores forstander har søgt nye udfordringer, søger vi en dygtig, engageret og driftig forstander, til at varetage ledelsesfunktionen af krisecenteret og vores ambulante tilbud ’Sig det til nogen’. Ringsted krisecenter er et bosted der, jfr.
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Om jobbet Kan du sætte retning, kan du arbejde med kultur, og har du lyst til at stå i spidsen for udviklingen af en fagligt dygtig personalegruppe, så byd ind på denne nye og spændende stilling .
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Midt-og Vestsjælland

    Vil du være med til at forme fremtidens digitalisering i [xxxxx]? Vi søger en passioneret afdelingsleder til vores dynamiske IT- og Digitaliseringsafdeling. Som afdelingsleder får du en c..
    • Afdelingsleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Ringsted

    Er du en erfaren personaleleder, har kendskab til porteføljestyring, og vil du arbejde i en afdeling, hvor du er tæt på regionens sygehuse og virksomhedsområder? Så har vi en spændende stilling til..
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
1. maj 2024 60
30. april 2024 58
29. april 2024 60
28. april 2024 61
27. april 2024 60
26. april 2024 55
25. april 2024 54
24. april 2024 60
23. april 2024 58
22. april 2024 61
21. april 2024 62
20. april 2024 63
19. april 2024 62
18. april 2024 65
17. april 2024 63
16. april 2024 63
15. april 2024 65
14. april 2024 68
13. april 2024 68
12. april 2024 64
11. april 2024 66
10. april 2024 67
9. april 2024 65
8. april 2024 65
7. april 2024 71
6. april 2024 75
5. april 2024 73
4. april 2024 72
3. april 2024 75
2. april 2024 75
1. april 2024 74