Erfaren digital koordinator til marketingafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Vil du være vores nye kollega?

Bliv en del af en dynamisk og moderne energikoncern i vækst - til gavn for andelshavere, kunder og medarbejdere.

Erfaren digital koordinator til marketingafdeling

Har du lyst til at være en del af en ambitiøs digital rejse, og motiveres du af at planlægge og koordinere? Kan du holde hovedet koldt og bevare det store overblik? Så er du måske vores nye digitale koordinator.

Energi Fyn er Fyns største energiselskab, og vi sikrer elforsyningen til 215.000 fynboer. Vi er 100% ejet af fynboer, og det er vores mål og opgave at bidrage til udviklingen på Fyn. Vi er en del af energisektoren, som er under stor forandring på grund af den grønne omstilling, hvilket i høj grad påvirker efterspørgslen på elektrificering af vores hverdag.

Optimering, eksekvering og udvikling

Som digital koordinator i Energi Fyn får du en bred vifte af ansvarsområder. Din primære opgave bliver at tage nye udviklingsprojekter fra idefasen og føre dem ud i livet. Dette vil ske i tæt samarbejde med dine nærmeste kollegaer i både marketing og IT, samt med eksterne digitale samarbejdspartnere. Det vil derfor også være dit ansvar at stå for planlægning og koordinering af involverede interessenter både internt og eksternt.

Hos Energi Fyn er vi på en spændende digital rejse, hvor vi skal sikre en stærk tværgående digital oplevelse for vores kunder i en tid, hvor vi konstant udvider og tilpasser vores produktportefølje. Sammen med et dygtigt team, skal du blandt andet være med til at udvikle fremtidige APPs og hjemmeside.

Derudover får du også andre løbende opgaver, som bl.a. indebærer at:

  • Optimere de digitale kunderejser på vores hjemmesider og APP via indsigter og dataanvendelse.
  • Sikre at hjemmeside og APP er tilgængelig og funktionel.
  • Bidrage med digitale løsninger i forhold til udvikling af marketing og kommunikation.
  • User Acceptance Testing (UAT).

Din succes afhænger af din evne til at planlægge, koordinere og bære et digitalt projekt fra start til slut. Du forstår at balancere med mange aktive stakeholders, og du trives med at se dit arbejde komme ud at leve.

Erfaren digital koordinator, der brænder for koordinering og eksekvering

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, det er din erfaring med projektkoordinering og datadrevne digitale processer til gengæld. Vi forestiller os, at du har denne erfaring fra et bureau eller en intern digital marketing-rolle. Du har en god forståelse og indsigt i principperne i front- og backend udvikling mhp. at sikre et stærkt samarbejde dine kollegaer i IT.

En ambitiøs energikoncern med kunden i centrum

Du får en moderne og velkonsolideret energikoncern i ryggen og et team af kompetente kollegaer, som løbende videndeler og sparrer med hinanden.

Sammen med kompetente kollegaer indgår du i en stærk marketingafdeling, som understøtter Energi Fyns forretningsområder med marketing, kommunikation, kampagner og rådgivning. Vi har plads til det sociale, uformelle og et godt grin, men også et stærkt fokus på faglighed. I denne rolle vil du derfor få en unik mulighed for at skabe vækst igennem online salg og stærke kunderejser.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tilgang prioriterer vi et godt samarbejde og den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi en digital koordinator, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Kenneth Christiansen

Titel.: Marketing Chef

Tlf.: 63171985

Ansøgningsfrist:

19. september 2023 23:59

Det moderne liv kræver energi – og et moderne energiselskab. Hos Energi Fyn arbejder vi for udviklingen af en bæredygtig energiforsyning til virksomheder og private med høje forventninger. Vi ser det som vores opgave at levere løsninger, der gør det nemt for vores kunder - uanset om behovet er driftssikker og konkurrencedygtig energi, lynhurtigt internet eller rådgivning om besparende energiløsninger. Som andelsselskab er Energi Fyn ejet af 215.000 andelshavere, vi dækker mere end 3/4 af Fyn og beskæftiger ca. 370 medarbejdere. Vi støtter aktivt fynsk forenings- og erhvervsliv i form af sponsorater og fonde. Se mere os som på www.energifyn.dk


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4a330005)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Odense SV
  • Onsdag den 20. september 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Odense S

    Vil du repræsentere [xxxxx] digital indenfor forsyningssektoren? Har du et stærkt netværk inden for forsyning og trives du i en alsidig hverdag, i spændingsfeltet mellem at være ude hos kunder og sa..
    • Afdelingsleder
    • Odense S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Technology A/S søge..
    • Afdelingsleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i vores nye REMA 1000 butik i Odense I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Er du personen, der kan fortsætte udviklingen af en af landets største mekanikeruddannelser? Tænder du på at uddanne unge og voksne, så de bliver så dygtige som muligt inden for sit felt? D..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0