Prodatek A/S i Randers søger en ambitiøs projektkoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers SV

Trives du med at være i en koordinerende rolle i samarbejdet mellem ledelsen, tegnestue og produktionen? Har du en byggeteknisk viden og interesse for projektledelse? Ønsker du en rolle, hvor du på sigt kan udvikle dig og få mere ansvar? Så er du måske den kommende projektkoordinator hos Prodatek A/S.

Prodatek A/S søger til en nyoprettet stilling en projektkoordinator til at koordinere kundeprojekter inden for præfabrikation af bygningselementer og facadeløsninger.
Prodatek A/S har en række innovative patenter og produkter, som passer perfekt til den danske byggeindustri. Prodatek A/S er specialister i præfabrikation og leverer innovative og bæredygtige løsninger til professionelle kunder, og med deres i forvejen stærke team og store fokus på kvalitet, er de i stærk udvikling inden for deres felt.

Din arbejdsdag hos Prodatek A/S:
Du kommer til at bidrage til koordinationen af salg, tegnestue og produktion, og du vil følge op på projektaktiviteter og sikre, at kundeprojekter opfylder de aftalte specifikationer, tidsplaner og budgetter. Vi er et mindre team og derfor er det vigtigt, at du trives med at arbejde på tværs af organisationen, og er klar på at sætte rammerne for opgaveløsningen, når der er behov for det. Som projektkoordinator kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med ledelsen, og det er muligt at arbejde sig ind i en decideret lederrolle på sigt.

Din arbejdsdag vil bl.a. bestå af opgaver indenfor:

  • Koordinering og styring af projekters tidsplaner, ressourcer, budgetter og kvalitet
  • Identifikation og håndtering af risici og problemer, men også muligheder i kundeprojekter
  • Sikring af effektiv kommunikation og samarbejde med tegnestue, produktionsteam/-ledelse og andre interessenter
  • Support til salgsafdeling til udarbejdelse af kontraktmateriale og bistand i kundemøder
  • Opbygning og opretholdelse af relationer til eksisterende kunder
  • Certificering og kvalitetssikring

Hvem er du:
Der kan være flere indgangsvinkler til jobbet, men det vil være en stor fordel hvis du kommer med erfaring/viden indenfor:

  • Byggeteknisk faglighed – f.eks. som bygningskonstruktør, byggetekniker, projektleder eller anden erfaring fra byggebranchen
  • Koordinering af tekniske projekter
  • Projektstyringsværktøjer og procesoptimeringsmetodikker, eller lysten til at lære disse redskaber at kende

Du er typen, der drives af at være ”hands on” på opgaveløsningen, og ikke bange for at fordybe dig, hvis opgaven kræver dette. Som person er du udadvendt og proaktiv og har lysten til at udvikle dig i en virksomhed i vækst, og med gode muligheder for at være med til at sætte dit eget præg på din rolle. Som person må du gerne være ambitiøs, og ser mulighederne for både personlig og faglig udvikling i en organisation med højt til loftet.

Interesseret?
Career varetager rekrutteringsprocessen for Prodatek A/S. Er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende din ansøgning samt CV via knappen ”søg stillingen”. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og tager stillingen ned så snart jobbet er besat. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke ansøgninger og CV på mail.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent, Anne-Marie Hviid Ekstrøm, på tlf. 3085 1294.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Randers SV
  • Onsdag den 13. december 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Vil du med ombord på en vækstrejse, hvor du kan sætte dit personlig aftryk på den daglige drift hos en virksomhed, som er i rivende udvikling? Så læs mere om denne spændende mulighed. GreenOil er en virksomhed, der designer, producerer og markedsfører en unik serie af offline oliefiltersystemer.
    • Afdelingsleder
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Skanderborg

    Do you want to build our newly established Strategy & Business Development department and establish a high performing team? Are you eager to use your strategic mindset to support decision-making pr..
    • Afdelingsleder
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viby J

    Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet? Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet Med..
    • Afdelingsleder
    • Viby J
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Senior Partnership Manager, APMT NordicAre you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations?APM Terminals is a global leader in po..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Randers SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Randers SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0