Ambitiøs teamleder til IT Projektledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Motiveres du af at levere fremragende IT-løsninger til det danske sundhedssystem? Og er du en erfaren personaleleder? Så kom og bliv en del af vores voksende hold i Koncern IT. Vi har brug for en ny teamleder for vores projektledere og testmanagere.

Velkommen til Koncern IT

Bliv en del af ledelsen i IT Projektledelse i Koncern IT i Region Sjælland, hvor ansvaret for alle regionens igangværende it-projekter er placeret. Vi er en samlet afdeling på ca. 65 medarbejdere, der varetager programledelse, projektledelse, testmanagement og PMO-understøttelse af en projektportefølje på ca. 90 it-projekter. Du refererer til enhedens funktionschef og vil blive en af afdelingens 3 teamledere med den direkte personaleledelse for et team på ca. 25 medarbejdere. Hos os vil du få spændende opgaver, dygtige medarbejdere og et ledelsesteam at sparre med.

Du kommer til at spille en vigtig rolle i en afdeling, der har gang i mange projekter, men som også fungerer godt både fagligt og socialt. Vi forestiller os, at du er en ansvarsfuld og proaktiv leder, der formår at motivere samt give plads og rum til fagligt dygtige og selvstændige medarbejdere. Vi sætter pris på et konstruktivt samarbejde og den gode stemning på tværs af afdelinger.

Du vil sammen med de andre teamledere indgå i en ledelsesgruppe, hvor der er rig mulighed for ledelsesmæssig sparring, da vi sætter en ære i at spille hinanden gode. Som teamlederkollega Dina Mesits Møller siger om afdelingen: ” Mine kolleger er virkelig dygtige og ambitiøse, og sammen bruger vi alle vores kompetencer til at skabe meningsfulde løsninger for vores forretning. Vi sparrer med hinanden, griner og udfordrer, så ingen dage er ens i IT Projektledelse”.

Du får ansvaret for et team bestående af testmanagere, projekt- og programledere

Du vil med denne rolle få personaleansvar for et team, der skal sikre at regionens it-projekter kommer succesfuld i mål. Du vil i tæt samarbejde med dine lederkollegaer i afdelingen understøtte projektlederne og testmanagerne med at komme i mål med deres projekter gennem bl.a. sparring, motivering samt løbende udvikling af deres kompetencer. Du vil ligeledes i tæt samarbejde med dine lederkollegaer i afdelingen sikre retning og udvikling af projektområdet. Det er derfor vigtigt, du vægter kommunikation, samarbejde og konstruktiv dialog højt.

Det er vigtigt for os, at du med indblik i projektporteføljen og dine medarbejderes kompetencer proaktivt kan matche projektledere og projekter på bedste vis.

Desuden vil der være mulighed for at deltage i projekternes styregrupper som seniorleverandør.

Vi søger en erfaren personaleleder, der inspirerer til gode digitale løsninger og til et godt samarbejde

Udover at du har erfaring med personaleledelse, har du også stor erfaring med projektledelse og testmanagement – og også gerne programledelse. Dermed kan du understøtte både medarbejdernes faglige og personlige udvikling.

Som person er du rolig og trives godt med at tage ledelsesrollen på dig. Du fremviser et roligt ydre i et til tider hektisk miljø, og med din rolige facon skaber du typisk også et fokuseret og engageret arbejds- og læringsmiljø. Du er den, der motiverer dine medarbejdere til at nå deres ambitioner, og du kan inspirere og støtte teamet, så alle bidrager til at nå afdelingens samlede mål.

Du har en god tilgang til og respekt for andre mennesker og har succes med at samarbejde via din åbne kommunikation. Du er dedikeret, engageret og ambitiøs omkring leverancen af dine opgaver, og du er god til at se løsninger for dig.

Endvidere har vi brug for dig, som:

  • Kan sætte retning og være rollemodel for dine medarbejdere
  • Motiveres af personaleledelse og udvikling af medarbejdere
  • Kan medvirke til at udvikle samarbejdet på tværs i organisationen
  • Har kendskab til og trives med at arbejde i en politisk styret organisation
  • Har gode formuleringsevner både mundtligt og skriftligt.

Kort sagt, vi har brug for dig, der gerne vil være med til at levere gode it-løsninger til det danske sundhedsvæsen gennem god ledelse for vores medarbejdere i IT Projektledelse.

Sådan kan du høre mere

Der er ansøgningsfrist den 24. oktober 2022. Og vi forventer at afholde 1. samtaler den 2.-3. november samt 2. samtaler den 16. november 2022. Vi ønsker gerne ansættelse 1. januar 2023. Så send meget gerne din ansøgning til os. Vi har planlagt at bruge test mellem 1. og 2. samtale.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte Funktionschef Ann Ilsøe Hvid på mail: [email protected] eller på telefon: 25454959.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, der er med til at sikre en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 430 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og til regionens sygehuse. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere.

Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling, hvor du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som virkelig kan gøre en forskel for mange. Vi kan derfor tilbyde en stilling, hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter

værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ringsted
  • Mandag den 24. oktober 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ringsted

    Fri kontakt
    Ringsted krisecenter I/S søger leder. Da vores forstander har søgt nye udfordringer, søger vi en dygtig, engageret og driftig forstander, til at varetage ledelsesfunktionen af krisecenteret og vores ambulante tilbud ’Sig det til nogen’. Ringsted krisecenter er et bosted der, jfr.
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Køge

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4600 Køge
    • Afdelingsleder
    • Køge
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Slagelse

    Brænder du for at arbejde med ledelse i et speciale, hvor ingen dage er ens og hvor sygeplejen vægtes højt, med særlig fokus på tildelt patientpleje i et tæt og respektfuldt samarbejde med det syge..
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 4