Erfaren og motiverende teamleder til IT-Applikationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Er personaleledelse noget, der giver dig energi og har du mod på at arbejde med applikationer, der gør en forskel for regionens sygehusene og borgere? Så kom og bliv en del af vores voksende hold i Koncern IT – vi har brug for dig. Hos os får du masser af udfordringer, stort ansvar, høj frihedsgrad, dejlige kollegaer og en fantastisk kultur.

Bliv en del af Koncern IT’s Applikationsenhed og få en unik chance for at arbejde med applikationer, der gør en forskel. Du refererer til enhedens funktionschef, og vil blive en af afdelingens 5 teamledere med den direkte personaleledelse for et team på 18 ud af afdelingens ca. 80 specialister.

Du kommer til at spille en aktiv rolle i en travl afdeling, som er fagligt og socialt velfungerende. Du er en inspirerende leder, der formår at motivere og give plads og rum til fagligt dygtige Application Managers og Applications Specialister. Vi sætter pris på et konstruktivt samarbejde og den gode stemning på tværs af afdelinger. Vi tror på frihed under ansvar og arbejder med at motivere til høj selvledelse og ønsker derfor en leder, som understøtter denne vision.

Med Koncern IT som arbejdsplads vil du få stort ansvar og medbestemmelse. Der er højt til loftet, en uformel tone og mange dedikerede kollegaer. Du vil sammen med de andre teamledere indgå i en ledelsesgruppe, hvor der er rig mulighed for ledelsesmæssig sparring, da vi sætter en ære i at spille hinanden gode.
Som teamlederkollega Stine Gro Salling siger om afdelingen: ”Dygtige medarbejdere, spændende opgaver og sparring med teamlederkollegaer og funktionschef gør, at min dag er fuld af grin, udvikling og meningsfulde løsninger”.

Du får ansvar for et velfungerende team med dedikerede Application Managers og specialister

Du vil blive leder for et team, der understøtter kliniske arbejdsgange med de rette applikationer. Teamet er inddelt i funktionsområder f.eks. Præhospitalt center, sygehusapoteket, laboratorier og klinisk logistik med en Application Manager og varierende antal specialister på hvert område. Du får det overordnede ansvar for at sikre, at teamet leverer stabil drift og udvikling af områdets applikationer. Det er derfor en fordel, hvis du har indsigt i og erfaring med drift og udvikling af applikationer.

Vi lægger stor vægt på at sikre et godt og konstruktivt samarbejde med vores kunder og sikre, at vi forstår kundens brug og behov for IT applikationerne. Du vil skulle deltage i relevante fora som styregrupper, regionale samt fællesregionale samt kunde- og leverandørmøder.

Det er afgørende for os med et godt samarbejde på tværs i organisationen og vi har en stor aktie i at sikre fremdrift i vores fælles opgaver i Koncern IT. En stor del af dine opgaver vil skulle løses i samarbejde med kollegaer på tværs af Koncern IT. Det er derfor vigtigt, at du vægter kommunikation, samarbejde og konstruktiv dialog højt og forstår vigtigheden af alles input til opgaveløsningen – du er afhængig af den.

Er du optaget af det gode samarbejde, og har du en motiverende og struktureret ledelsesstil?

Det er vigtigt for os, at du har erfaring med og trives i ledelsesrollen og at du har en motiverende og struktureret ledelsesstil. Du skal have et godt overblik over teamets opgaver og kompetencer og et skarpt blik for ressourcestyring og prioritering så vi sikrer, at vi arbejder effektivt i teamet og i IT Applikationer.

Endvidere har vi brug for dig, som:

  • Kan sætte retning og være rollemodel for dine medarbejdere
  • Har erfaring med ledelse af application managers og specialister, der varetager vidt forskellige opgaver eller har erfaring fra lignende stilling
  • Motiveres af personaleledelse og udvikling af medarbejdere
  • Arbejder effektivt med de administrative dele af ledelsesopgaven
  • Er selvledende og kan drive processer samt igangsætte opgaver og forandringer samt sikre, at de gennemføres
  • Kan medvirke til at udvikle samarbejdet på tværs i organisationen
  • Kommunikerer konstruktivt, proaktivt og sagligt i alle lag og sammenhænge

Derudover lægger vi stor vægt på dine personlige kompetencer, hvor du kan karakteriseres som en god samarbejdspartner, der er proaktiv og saglig i din håndtering af opgaver. Du er god til at planlægge, gennemføre og afslutte opgaver og særlig god til at motivere andre omkring dig til det samme.

Hvis du besidder flere af ovenstående kompetencer, så er det måske dig, vi leder efter.

Sådan kan du høre mere

Der er ansøgningsfrist den 27. marts 2023. Vi ønsker gerne ansættelse hurtigst muligt, men senest 1. juni 2023. Vi har planlagt at bruge test mellem 1. og 2. samtale. Der holdes løbende samtaler.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, der er med til at sikre en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte funktionschef Pia Breddam Kofoed på mobil: 41 87 84 02 eller på mail: [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Koncern IT
Koncern IT er Region Sjællands fælles IT-organisation med ca. 420 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Vores supportorganisation er placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 22.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ringsted
  • Mandag den 27. marts 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ringsted

    Fri kontakt
    Ringsted krisecenter I/S søger leder. Da vores forstander har søgt nye udfordringer, søger vi en dygtig, engageret og driftig forstander, til at varetage ledelsesfunktionen af krisecenteret og vores ambulante tilbud ’Sig det til nogen’. Ringsted krisecenter er et bosted der, jfr.
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Ringsted

    Er du en erfaren personaleleder, og har du mod på at arbejde med driftsteknikere, der til hverdag understøtter hele regionens sygehuse og borgere? Hos os får du masser af ansvar, høj frihedsgrad, t..
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Om jobbet Kan du sætte retning, kan du arbejde med kultur, og har du lyst til at stå i spidsen for udviklingen af en fagligt dygtig personalegruppe, så byd ind på denne nye og spændende stilling .
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Midt-og Vestsjælland

    Vil du være med til at forme fremtidens digitalisering i [xxxxx]? Vi søger en passioneret afdelingsleder til vores dynamiske IT- og Digitaliseringsafdeling. Som afdelingsleder får du en c..
    • Afdelingsleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
27. april 2024 5
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 6
4. april 2024 5
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 3