Skal du med på holdet? Så søger vi nu en afdelingsleder til Roskilde Ungecenter – Læderstræde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Kan du skabe de rammer, der gør en forskel for udsatte børn og unge, og kan du samtidig sikre tilfredse medarbejdere og balancere mellem drift og udvikling?

– så er det dig vi leder efter til #alletidersarbejdsplads i Roskilde Kommune.

"Alle børn og unge skal trives og blive hele mennesker. Alle børn og unge har evner og kompetencer, som de skal have mulighed for at udfolde og udvikle, både individuelt og i fællesskab med andre "– det er vores vision på børne- og ungeområdet i Roskilde Kommune.

Hvad skal du?
Din ledelsesopgave er primært rettet mod det korps af ca. 20 støttekontaktpersoner, der er tilknyttet Roskilde Ungecenter i Læderstræde, der også består af Roskilde Ungecenter – Døgn med egen leder. Roskilde Ungecenter er en del af Roskilde kommunes Børne og Unge område og dækker udførerdelen i forhold til børn og unge i både gruppeforløb og individuelle forløb, samt brobygning til civilsamfund. De to afdelinger i Roskilde Ungecenter arbejder tæt sammen både ledelsesmæssigt og på opgaven og refererer begge til chefen for Børn og Unge.

Du har det ordnede ledelsesmæssige ansvar for både den faglige ledelse og personaleledelsen tæt på medarbejdere og på distancen, idet medarbejderne arbejder en stor del i felten. Dine ledelsesopgaver består endvidere blandt andet af at foretage ledelsestilsyn, fører tilsyn med den økonomiske ramme, sikrer balance mellem medarbejderressourcer og arbejdsopgaver, samt at sikre trivsel og et godt arbejdsmiljø. Du skal sammen med medarbejderne sikre høj kvalitet i arbejdet og en kontinuerlig udvikling af indsatsen så den matcher behovet hos ungegruppen – i tæt samarbejde med andre aktører på børne- og ungeområdet.

Du tilbyder medarbejderne stor indflydelse under ansvar på egen tilrettelæggelse af hverdag og opgaver, fordi du ved at det har stor betydning for medarbejdernes trivsel, så de kan løse kerneopgaven bedst muligt omkring børn, unge og familier. Du balancerer at være tæt på opgaven og give frihed til opgaveløsningen.

Du mestrer det tværfaglige ledelsesmæssige samarbejde med dine ledelseskolleger i Børn og Unge. Du har en god, åben og anerkendende ledelsestilgang i forhold til dine medarbejdere, kolleger og i forhold til samarbejdspartnere uden for Roskilde Ungecenter og Børn og Unge. Vi arbejder for at etablere gode løsninger for børn og unge og deres familier igennem et stærkt samarbejde - hele vejen rundt.

For Roskilde Ungecenter er du det ledelsesmæssige anker, der gennem nærvær, stabilitet, et godt blik for udvikling og gode faglige beslutninger sørger for en god daglig faglig drift.

Hvor er vi nu:
Roskilde Ungecenter – Læderstræde er i gang med at forandre indsatsen så den står mål med intentionerne og ambitioner i Barnets Lov. Det samlede Børn og Unge i Roskilde kommune har et stærkt samarbejde på tværs af myndighed og udfører og det er en kerneopgave som vi kontinuerligt arbejder med. Vi har det seneste år implementeret en ny samarbejdsmodel som skal sikre den faglige sammenhæng for medarbejdere og for vores børn, unge og familier. Barnets Lov træder i kraft fra 1. januar 2023 og den sætter nogle nye rammer for igangsættelse af indsatser og samarbejdet omkring vores børn, unge og familier. Det har vi taget hul på, men ser også frem til en leder der kan sikre gode processer med involvering og samsskabelse i højsædet. Alle medarbejdere på Roskilde Ungecenter er for nylig faglig opkvalificeret med en mentaliseringsbaseret tilgang hvor alle medarbejdere har deltaget i uddannelsen.

Hvor skal vi hen
Roskilde Ungecenter skal være et kraftcenter for indsatsen for vores børn, unge og familier i Roskilde Kommune i et tæt samspil med Roskilde Familiecenter og myndighedsområdet Børn og Unge. Vi vil gerne arbejde mere projektorienteret og i et tættere samarbejde med civilsamfund i en bred forstand. Den kommunale velfærdsopgave er under markant forandring og den udvikling er vi med på og deltager aktivt i.

Vi tilbyder dig:

  • du kommer til at stå i spidsen for en spændende organisation med et godt ledelsessamarbejde på tværs af Roskilde Ungecenter samt i det samlede Børn og Unge.
  • et relevant lederjob hvor du kan være med til at gøre en forskel for børn, unge og familier i Roskilde kommune.
  • en arbejdsplads med store ambitioner og et kæmpe potentiale.
  • Fagligt dygtige medarbejdere, der kan og vil - og har fokus på kerneopgaven.
  • gode lederkollegaer, hvor ledelsesopgaven er et fælles anliggende.
  • god oplæring med fastlagt introprogram.

Vi forventer at du:

  • har en ledelseserfaring eller et tydeligt ledelsespotentiale med stærke ledelsesmæssige kompetencer og en interesse i ledelsesfaget.
  • prioriterer at udvikle og understøtte dine medarbejdere fagligt og sikre et bæredygtigt arbejdsmiljø.
  • motiveres af både drift- og udviklingsopgaver.
  • Har blik for den økonomiske styring på området og kan understøtte en styring hvor faglighed og økonomi går hånd-i-hånd.
  • kan arbejde projektorienteret og styre processen og projekter sikkert i mål således at der skabes optimalt ejerskab for de ønskede forandringer.
  • træder ind det fælles lederskab med lederen af Roskilde Ungecenter – Døgn og i det samlede Børn og Unge.
  • kendskab og erfaring med ledelse af udførerområdet inden for Børn og Unge og herunder gerne erfaring med at søge puljemidler til nye tiltag på området – ikke et krav men en fordel.

FAKTA
Børn og Unge i Roskilde Kommune består både af et myndighedsområde, Roskilde Familiecenter og Roskilde Ungecenter Der er i alt ca. 170 medarbejdere i Børn og unge – hvoraf ca. 70 medarbejdere er på myndighedsområdet. I Roskilde Ungecenter – Læderstræde er der ansat ca. 20 kontaktpersoner og en administrativ medarbejder.

Roskilde Kommune har besluttet et fælles ledelsesgrundlag som betyder følgende: "Alle ledere i Roskilde Kommune, uagtet ledelsesniveau, tager ansvar for både at lede egen enhed - men også for helheden. Vi indgår i relationer med tillid, troværdighed og åbenhed. "

Tiltrædelse
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 43. Ansættelsesprocessen består af 2 ansættelsessamtaler hvor 2. samtale indeholder case-arbejde som du får nærmere info om hvis du går videre til 2. samtale. Der vil blive indhentet børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst indgået mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Kontakt
Hvis du har lyst til at høre mere om os og/eller stillingen, så kontakt chef for Børn, Unge og PPR Christel Jørgensen mobil: 28279 2764

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b4f062a9)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Roskilde
  • Onsdag den 18. oktober 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ringsted

    Fri kontakt
    Ringsted krisecenter I/S søger leder. Da vores forstander har søgt nye udfordringer, søger vi en dygtig, engageret og driftig forstander, til at varetage ledelsesfunktionen af krisecenteret og vores ambulante tilbud ’Sig det til nogen’. Ringsted krisecenter er et bosted der, jfr.
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Køge

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4600 Køge
    • Afdelingsleder
    • Køge
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Slagelse

    Brænder du for at arbejde med ledelse i et speciale, hvor ingen dage er ens og hvor sygeplejen vægtes højt, med særlig fokus på tildelt patientpleje i et tæt og respektfuldt samarbejde med det syge..
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
14. maj 2024 5
13. maj 2024 6
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 8
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 8
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 9
23. april 2024 9
22. april 2024 10
21. april 2024 11
20. april 2024 11
19. april 2024 10
18. april 2024 10
17. april 2024 10
16. april 2024 11
15. april 2024 12
14. april 2024 13