Afdelingsleder søges til Roskilde Familiecenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Skal du med på holdet? Så søger vi nu en afdelingsleder til Roskilde Familiecenter, Gormsvej.

Kan du skabe de rammer, der gør en forskel for familier, børn og unge i udsatte positioner, og kan du samtidig sikre tilfredse medarbejdere og balancere mellem drift og udvikling?
– så er det dig vi leder efter til #alletidersarbejdsplads i Roskilde kommune.

"Alle børn og unge skal trives og blive hele mennesker. Alle børn og unge har evner og kompetencer, som de skal have mulighed for at udfolde og udvikle, både individuelt og i fællesskab med andre "– det er vores vision på børne- og ungeområdet i Roskilde Kommune.

Som afdelingsleder af Familiecenter Gormsvej bliver du en central spiller i Børn og Unge i Roskilde kommune. Børn og Unge består at både myndighed, sundhedsplejen, tandplejen og PPR samt Roskilde Familiecenter og Roskilde Ungecenter. Børn og Unge på myndighedssiden er organiseret i tre afdelinger; Nord, Syd og Handicap som varetager al myndighedsarbejde samt indgår i det forebyggende arbejde på skoler. Roskilde Familiecenter og Roskilde Ungecenter består samlet set af fire afdelinger med hver sin afdelingsleder hvor af du vil være den ene. Desuden har vi en tværgående udviklingskoordinator som i samarbejde med centerleder driver de strategiske udviklingsprojekter i tæt samarbejde med centrene og myndighed. Som afdelingsleder i Familiecenter Gormsvej refererer du til centerlederen for både Roskilde Familiecenter og Roskilde Ungecenter.

Hvor er Familiecenter Gormsvej nu, og hvor er vi på vej hen?
Familiecenter Gormsvej er godt i gang med strukturelle og organisatoriske forandringer, der ruster os til at imødekomme intentioner og ambitioner i Barnets Lov. Blandt andet er vi i skrivende stund ved at implementere en ny samarbejdsmodel, som skal sikre den faglige sammenhæng for medarbejdere og familier i centeret. Herudover har det samlede Børn og Unge i Roskilde kommune et stærkt samarbejde på tværs af myndighed og udfører centrene og det er et fokusområde, som vi kontinuerligt arbejder med. Derfor ser vi også frem til en afdelingsleder der kan sikre gode processer med involvering og samsskabelse i højsædet.

Den kommunale velfærdsopgave er under markant forandring, og vi tager aktivt fat i den udvikling. Familiecenter Gormsvej skal være et kraftcenter i indsatsen for kommunens børn, unge og familier og vi gør det i et tæt samspil med de øvrige afdelinger i Roskilde Familiecenter, Roskilde Ungecenter og myndighedsområdet såvel som resten af Børn og Unge.

Hvad skal du?
For Familiecenter Gormsvej er du det ledelsesmæssige anker, der gennem nærvær, stabilitet, et godt blik for udvikling og gode faglige beslutninger sørger for den daglige faglige drift.

Du har det overordnede ledelsesmæssige ansvar for både den faglige ledelse og personaleledelsen tæt på medarbejdere, herunder ledelsestilsyn og sikring af den økonomiske ramme samt balance mellem medarbejderressourcer og arbejdsopgaver.

Du balancerer at være tæt på opgaven og give frihed til opgaveløsningen og tilbyder på den baggrund medarbejderne stor indflydelse og ansvar for tilrettelæggelse af hverdag samt opgaver. Det gør du fordi du ved, at det har stor betydning for medarbejdernes trivsel og, at det sætter dem i stand til at løse kerneopgaven bedst muligt.

Således skal du sammen med medarbejderne sikre trivsel og det gode arbejdsmiljø, såvel som den høje kvalitet i arbejdet med kerneopgaven. Samtidig skal du sikre en kontinuerlig udvikling af indsatsen, så den matcher behovet hos familierne.

Herudover er du garant for det tætte samarbejde med andre aktører på børne- og ungeområdet og har en god, åben og anerkendende ledelsestilgang i forhold til samarbejdspartnere også uden for Roskilde Familiecenter og Børn og Unge. Vi arbejder for at etablere gode løsninger for børn og unge og deres familier igennem et stærkt samarbejde - hele vejen rundt.

Vi tilbyder dig:

  • at stå i spidsen for en spændende organisation med et godt ledelsessamarbejde på tværs af Roskilde Familiecenter og Roskilde Ungecenter såvel som i det samlede Børn og Unge.
  • et relevant lederjob hvor du kan være med til at gøre en forskel for børn, unge og familier i Roskilde kommune.
  • en arbejdsplads med store ambitioner og et kæmpe potentiale.
  • fagligt dygtige medarbejdere, der kan og vil holde fokus på kerneopgaven.
  • gode lederkollegaer, hvor ledelsesopgaven er et fælles anliggende.
  • god oplæring med fastlagt introprogram.

Vi forventer at du:

  • har en ledelseserfaring eller et tydeligt ledelsespotentiale med stærke ledelsesmæssige kompetencer og en interesse i ledelsesfaget.
  • har erfaring med eller indgående kendskab til praksis i familiearbejdet
  • prioriterer at udvikle og understøtte dine medarbejdere fagligt og sikre et bæredygtigt arbejdsmiljø.
  • kan arbejde projektorienteret og styre processer og projekter sikkert i mål, således at der skabes optimalt ejerskab for de ønskede forandringer.
  • motiveres af både drift og udviklingsopgaver.
  • har blik for den økonomiske styring på området og kan understøtte en økonomisk og kapacitetsmæssig styring, hvor faglighed og økonomi går hånd i hånd.
  • træder ind det fælles lederskab med de andre i ledergruppen.

Fakta
Familiecenter Gormsvej er en afdeling i Roskilde Familiecenter som pt består af 21-22 medarbejdere hvor 16 af dem er familieterapeuter og 5 er psykologer. Alle leverer forskellige skræddersyede forløb som både kan bestå af samtaler og gruppebaserede aktiviteter alt sammen med et familiesystemisk behandlingsformål i regi §30 og §32 i Barnets Lov. Herunder leverer Familiecenter Gormsvej bl.a. brobyggende og hybride indsatser til Roskilde kommunes egne skole-dagbehandlingstilbud såvel som sammenhængende forløb i samarbejde med Børn og Ungdomspsykiatrien (STIME). Desuden deltager vi, i samarbejde med VIVE og Anna Freud Centeret i London, i et forskningsprojekt om mentaliseringsbaseret terapi til plejefamilier.

Roskilde Kommune har besluttet et fælles ledelsesgrundlag som betyder følgende: "Alle ledere i Roskilde Kommune, uagtet ledelsesniveau, tager ansvar for både at lede egen enhed - men også for helheden. Vi indgår i relationer med tillid, troværdighed og åbenhed. "

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2024. Der er ansøgningsfrist den 14. januar 2024 kl. 23.59. Ansættelsessamtaler afholdes 18. og 22. januar. Ansættelsesprocessen består af 2 ansættelsessamtaler hvor 2. samtale indeholder case-arbejde som du får nærmere info om hvis du går videre til 2. samtale. Der vil blive indhentet børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst indgået mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Kontakt
Hvis du har lyst til at høre mere om os og/eller stillingen, så kontakt Centerleder af Roskilde Familiecenter og Roskilde Ungecenter, Michal Ingvald Engstrand, på tlf.: 2480 4394 eller Tværgående Udviklingskoordinator, Karin Pharès, på tlf. 2912 5138.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=213fe206)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Roskilde
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Køge

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4600 Køge
    • Afdelingsleder
    • Køge
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Slagelse

    Brænder du for at arbejde med ledelse i et speciale, hvor ingen dage er ens og hvor sygeplejen vægtes højt, med særlig fokus på tildelt patientpleje i et tæt og respektfuldt samarbejde med det syge..
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Slagelse

    Vi søger en souschef, som vil være med til at støtte op om de ledelsesbeslutninger, der træffes i afsnittet. Vi vægter loyalitet mellem oversygeplejersken og souschef højt, da det er altafgøren..
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
23. maj 2024 9
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 6
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 8
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 8
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 9
23. april 2024 9