Afdelingsleder for Plan og Projekt - Spildevand søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Vil du være med til at styrke og udvikle arbejdet med realiseringen af kommunens ambitions om outdoor-hovedstad? Har du kompetencerne til at realisere både strukturplan og strategiplan for arbejdet, så projekterne kommer i mål? Er du en relationel leder med fokus på trivsel blandt dine medarbejdere? Så kan du være den nye afdelingsleder ved Silkeborg Forsyning. Om jobbet Som afdelingsleder i Silkeborg Forsyning arbejder du for at skabe de bedste og mest helhedsorienterede løsninger til glæde for ejere, borgere og fremtidens samfund.

Plan- og Projektafdelingen har ansvaret for vedligehold og udbygning af spildevandsystemet. Det indebærer bl.a. kloakfornyelse, byggemodning og strukturplanlægning med fokus på klimatilpasning samt gennemførelse af den daglige drift af kloaksystemet. Silkeborg Forsyning vil over de kommende år gennemføre en entralisering, udbygning og modernisering af renseanlæggene. Som et led i denne udvikling skal der identificeres, planlægges og gennemføres en række store og ekstraordinære projekter inden for hele kloakeringsområdet. Der er et årligt budget på ca. 90 mio. kr.

Du vil referere til Bo Frølund, Chef for vand og spildevand. Du vil indgå i vand-ledergruppen, som ud over dig består af to andre ledere. Her vil du være med til at finde og realisere nye forretningspotentialer.

Opgaver og ansvarsområder Som afdelingsleder får du ansvar for at realisere strukturplanen og den vedtagne strategiplan.

Du får personaleansvar for ca. 15 fagligt dygtige medarbejdere, primært ingeniører og tekniske assistenter. Du sikrer den gode trivsel i afdelingen og driver udviklingen af afdelingen med blik på den enkelte medarbejders udviklingsmuligheder og potentiale. Du bruger dine relationelle kompetencer og fremmer det gode samarbejde i afdelingen – også i kombination med de øvrige forsyningsenheder.

Dine arbejdsområder vil primært være:

  • At sikre den daglige drift fungerer i afdelingen, og at der leveres gode effektive opgaveløsninger
  • Økonomiansvarlig for investering og reinvestering i kloaksystemet
  • Ledelse- og strategiimplementering for afdelingen
  • Netværk og samarbejde med interessenter, herunder medie- og borgerhåndtering
  • Samarbejde med myndigheder / kommune

Erfaring og kvalifikationer Vi forestiller os, at du har faglig relevant indsigt i kloakeringsområdet og f.eks. en videregående uddannelse inden for ingeniørfaget eller en anden relevant teknisk disciplin, suppleret med praktisk erfaring. Dertil har du indsigt i gældende lovgivning. Du kan bringe erfaringer fra forsynings- eller rådgiverbranchen på banen, og du er vant til et højt kompleksitetsniveau og flere bundlinjer.

Vi søger en leder med interesse og erfaring inden for personaleledelse og -udvikling. Du er en rollemodel med en empatisk gennemslagskraft, som fremmer dine medarbejders potentiale og præstationer. Som leder er du nærværende, motiverende og humoristisk, og du sikrer involvering og godt samarbejde med fokus på relation og dialog, så resultater og mål nås i fællesskab.

Struktur er en kernekompetence for dig, og du sørger for eksekvering gennem uddelegering, proaktivitet og planlægning. Du er nysgerrig på forretningen og det at skabe nyt. Derfor sætter du også projekter i gang, træffer beslutninger – også de svære – og vedholder det store overblik gennem systematik og opfølgning.

Hvad tilbyder vi dig? Du får et meningsfyldt arbejde og bliver en del af en virksomhed, der arbejder med kritisk infrastruktur, da vi arbejder med drikkevand, spildevand, varme samt genbrug og affald, og derfor spiller vi også en central rolle i den grønne omstilling.

Du bliver en del af en organisation med mange tværgående projekter, og vi finder løsninger på de udfordringer, vi står overfor gennem nytænkning, brug af kernekompetencer, godt samarbejde, stort engagement og drive – samt ønsket om at gøre en forskel for den grønne omstilling.

Hen over året arrangeres en række sociale sammenkomster for medarbejderne gennem personaleforeningen. Vi mødes blandt andet til motionsløb, teaterture, virksomhedsbesøg, fester og andre aktiviteter varierende fra år til år.

Du ansættes på flextid med løn efter kvalifikationer og i henhold til Industriens Funktionæroverenskomst samt lokalaftaler. Arbejdsstedet vil som udgangspunkt være ved Plan og Projekt på A.C. Illums vej 11 / Tietgensvej 3 i Silkeborg.

Forventet opstart den 1. august 2024.

Vil du være en del af holdet? Vi glæder os til at modtage en motiveret ansøgning og CV ved at trykke "ANSØG" herunder. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion. Konsulentvirksomheden INDKOM medvirker i rekrutteringen.

Silkeborg Forsyning ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Ansøgningsfristen er den 28. april.

1. samtale afholdes den 8. maj og 2. samtale afholdes den 14. maj.

Inden en eventuel anden samtale, bliver du bedt om at udfylde en personprofil og en kognitiv test.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:


Om Silkeborg Forsyning I Silkeborg Forsyning er vi omkring 175 kompetente og engagerede medarbejdere, der i samarbejde med eksterne leverandører hver dag leverer komfortabel, stabil og konkurrencedygtig fjernvarme og rent og velsmagende drikkevand til mange tusinde kunder i Silkeborg Kommune. Vi står også for den miljøbevidste håndtering af affald og spildevand i hele Silkeborg Kommune.

Samlet set når vi alle Silkeborg Kommunes omkring 100.000 borgere med en eller flere af vores ydelser. Vores kunder er meget vigtige for os, og vi vil fortsat forbedre og videreudvikle kundeoplevelsen.

Vi lytter til vores omverden og skaber innovative forsyningsløsninger i samspil med vores kunder og interessenter med fokus på miljø, klima og forsyningssikkerhed.

Læs mere her: https://www.silkeborgforsyning.dk/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.4.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 02.04.2024
  • Afdelingsleder
  • Silkeborg
  • Søndag den 28. april 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Vil du være med til at bidrage til den grønne omstilling i en virksomhed med en særdeles ambitiøs agenda? Vil du stå i spidsen for opbyggelse af en strategisk og compliant indkøbsfunktion, der skal..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Fri kontakt
    Vi søger en dedikeret, kreativ, grønttænkende SOUSCHEF til vores køkken i Højhuset Kulturhotel. Hvis “jord til bord”, landbrug i baghaven, langbordsmiddage, ærlighed og kærlighed til råvarer, et hotel med højskolehistorie, kultur i metermål og ægte 60’er æstetik giver mening for dig, så skal du læse med her.
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viborg

    Kan du lide at gå forrest og motivere de kollegaer, du arbejder sammen med? Har du tidligere erfaring i servicebranchen? Er du klar på en alsidig hverdag, hvor kodeordene er højt serviceniveau, sal..
    • Afdelingsleder
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 6
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 9
9. april 2024 11
8. april 2024 11
7. april 2024 12
6. april 2024 12
5. april 2024 11
4. april 2024 11
3. april 2024 10
2. april 2024 8
1. april 2024 8
31. marts 2024 9
30. marts 2024 9
29. marts 2024 9