Myndighedskoordinator søges til Nedrivningsenhed hos Bygningsstyrelsen i Skanderborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Vil du være med til at forme den politisk betroede nedrivningsopgave af minkfarme? Vi søger en engageret myndighedskoordinator til vores nye Nedrivningsenhed i Skanderborg. Hvis du har erfaring med myndighedskoordinering og sagsbehandling, så er det dig, vi leder efter.

Den 25. januar 2021 indgik Regeringen og V, RV, SF og LA aftale om erstatning mv. til minkavlerne og følgeerhverv berørt af COVID-19. Når erstatningen for den enkelte minkavler er endeligt fastlagt, skal produktionsanlæggene efterfølgende nedrives og driftsmateriel mv. skal bortskaffes. Som en del af aftalen er det besluttet, at Bygningsstyrelsen skal stå for nedrivning og bortskaffelse af de tidligere minkfarme.

Derfor har vi etableret en ny enhed til formålet, som organisatorisk er placeret i Center for Byggeri. Nedrivningsenheden har hjemme i vores kontorlokaler i Skanderborg og herfra har vi ansvaret for at håndtere en bred vifte af opgaver i forbindelse med nedrivningsopgaven.

Din nye hverdag som myndighedskoordinator
Som myndighedskoordinator bliver du bindeled mellem din enhed i Bygningsstyrelsen og de relevante myndigheder. Det vil være din opgave at søge om de nødvendige tilladelser i forbindelse med de enkelte nedrivninger.

I stillingen vil dine primære ansvarsområder være, at:

  • gennemføre den indledende screening af kendelser
  • oprettelse af sager i interne systemer
  • varetage dialog med myndigheder og kommuner
  • afklare hvilke tilladelser der skal søges
  • ansøge om nedrivningstilladelser og eventuelt øvrige myndighedstilladelser

På nuværende tidspunkt har vi påbegyndt eksekveringsfasen og derfor udbygger vi løbende enheden med de nødvendige kompetencer. Lige nu har vi brug for en myndighedskoordinator som kan varetage dialogen med myndighederne og særligt kommunerne.

Dine kompetencer og kvalifikationer
Vi leder efter en kandidat, som har erfaring med myndighedsbehandling, eksempelvis som byggesagsbehandler i en kommune. Vi forestiller os, at du har en relevant samfundsfaglig eller teknisk uddannelsesbaggrund, og at du i din nuværende stilling eller gennem tidligere ansættelser har arbejdet med myndighedsforhold vedr. bygge- og anlægsprojekter samt evt. opnået indsigt i miljøforhold i forbindelse med nedrivning.

Herudover forventer vi, at du:

  • trives med at arbejde selvstændigt og har en systematisk og struktureret tilgang til arbejdet
  • trives i et politisk præget miljø
  • er en stærk sparringspartner og bidrager positivt til samarbejdet i egen enhed, men også på tværs i organisationen og med eksterne samarbejdsparter
  • er en stærk formidler både mundtligt og skriftligt

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til relevant overenskomst mellem staten og Akademikernes Centralorganisation. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være på Thomas Helsteds Vej 9A, 8660 Skanderborg.

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i forskellige zoner, der hver på sin vis understøtter de forskellige arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. På samme måde ser vi hjemmet som endnu en mulig arbejdszone, som kan benyttes til de opgaver, der bedst løses her. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning og en positiv tilgang til delvis hjemmearbejde, fordi vi ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling, skabe bedre mulighed for fordybelse samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og fleksibilitet i hverdagen. Du kan læse mere om det HER.

Søg jobbet
Lyder det som noget for dig, så hop ind på www.bygst.dk/job og vedhæft dit cv, ansøgning og dokumenter senest d. 6. november 2023. Når du har søgt, modtager du en kvittering på, at vi har modtaget din ansøgning. Vi afholder samtaler i uge 45 og 46, og forventer ansættelse pr. 1. januar 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Anette Knudsen Jensen på tlf. 41 70 12 21.

Om os
Bygningsstyrelsen er en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vil du læse mere om, hvem vi er og hvad vi gør, kan du gøre det HERog du kan ligeledes læse om vores medarbejderes karrierehistorier HER.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Skanderborg
  • Mandag den 06. november 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Vil du med ombord på en vækstrejse, hvor du kan sætte dit personlig aftryk på den daglige drift hos en virksomhed, som er i rivende udvikling? Så læs mere om denne spændende mulighed. GreenOil er en virksomhed, der designer, producerer og markedsfører en unik serie af offline oliefiltersystemer.
    • Afdelingsleder
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Skanderborg

    Do you want to build our newly established Strategy & Business Development department and establish a high performing team? Are you eager to use your strategic mindset to support decision-making pr..
    • Afdelingsleder
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viby J

    Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet? Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet Med..
    • Afdelingsleder
    • Viby J
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 4
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 7
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 4
17. april 2024 4