Boområde Midt-Vest søger en udviklingsorienteret afdelingsleder, der samtidig har blik for at lede stabilitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

Kan/vil du…?
Kan du få medarbejderne til at vokse fagligt?
Vil du stå i spidsen for at omlægge og udvide et støttecenter til et døgndækket botilbud?
Kan du gøde den høje sociale kapital og psykologiske tryghed, som kendetegner boområde Midt-Vest?
Vil du have blik for geare boområde Midt-Vest til fremtiden?

Så er du måske vores nye afdelingsleder.

Om jobbet – ledelse af både udvikling og stabilitet
Dine opgaver vil blandt andet være:

  • At stå i spidsen for en omlægning et af de fire støttecentre (Kærvej) til et døgndækket botilbud
  • At videreudvikle det forpligtende arbejdsfællesskab på og mellem tilbuddene
  • At holde fast i alt det, der er effektivt og de arbejdsrutiner, som er nyttige i forhold til borgerne
  • At forankre VUM 2.0 i en recoveryorienteret rehabiliteringspraksis
  • At sætte retning for Boområdets tilbudsvifte, med løbende tilpasning til Socialafdelingens behov for botilbud

Om dig
Det er en fordel, hvis du har ledelseserfaring, men det er ikke et krav. Vigtigst er det at du kan og vil det vi beskriver, og at du får energi af at tænke på at lede de nævnte opgaver. Du behøver ikke at være perfekt, for det er vi heller ikke. Vi har indsigt i egne styrker og udfordringer, og vi forventer det samme af dig. Vi håber du har en vis portion humor, for ellers kan det blive anstrengende at være sammen med os.

De ønskede kendetegn for vores nye afdelingsleder er:

  • Viden om recoveryorienteret rehabilitering indenfor handicapområdet
  • Kan få noget til at ske, også selvom der kommer modstand
  • Blik for at undgå ’organisatorisk forstoppelse’
  • Får følgeskab via naturlig autoritet og transparente beslutninger og handlinger
  • Møder beboere, personale, kolleger og samarbejdspartnere i øjenhøjde
  • Af natur empatisk og nysgerrig
  • Kan navigere i et felt med mange interesser og interessenter i en politisk styret organisation
  • Økonomisk sans og viden om takstbaserede budgetter

Om os
Boområde Midt-Vest består af fire §105/85 botilbud, som er placeret på hver sin matrikel i hhv. Vester Skerninge (Kærvej 10), Stenstrup (Hostrupvej 9A) og Svendborg (Lyøvej 34A og Skovsbovej 103) med i alt 18 medarbejdere. Vi kalder tilbuddene støttecentre, idet de ikke er døgndækkede. Det er politisk vedtaget, at Støttecenter Kærvej skal omlægges og udvides til et døgndækket botilbud i 2024, hvorfor antallet af medarbejdere vil stige.

Beboerne på vores støttecentrehar fysiske og psykiske udfordringer i forskellig grad. Fællestrækket for dem er et udviklingshandicap med behov for en specialiseret socialpædagogisk faglighed. De sundhedsfaglige indsatser, som mange af beboerne modtager udover den pædagogiske støtte, varetages i dag af Ældreområdet. I forbindelse med omlægning af Kærvej til et døgndækket tilbud vil de sundhedsfaglige opgaver på dette tilbud naturligt overgå til tilbuddet selv.

Boområde Midt-Vest er noget helt særligt. Vi holder af hverdagen og af beboerne. Vi oser af faglighed og engagement. Der er højt til loftet, og en uformel tone. Vi er opmærksomme på, at vi har en gensidig afhængighed og forpligtelse på tværs af ledelse og medarbejdere. Boområdet blev organisatorisk samlet for fire år siden, og er i dag velkonsolideret i ordets bogstavelige forstand. Vi arbejder lige nu med at fremme en feedback kultur i troen på, at det kan styrke vores faglighed og samarbejde endnu mere.

Ud over at være en del af Boområde Midt-Vest, bliver du en vigtig brik i en ledergruppe i Boområdet, der vil ledelse og hinanden. Ledergruppen ser frem til at få dig som lederkollega, og vil sætte en ære i at tage godt imod dig og give dig den støtte og sparring, som er nødvendig i opstartsfasen. Vi har fokus på at styrke den relationelle kapacitet i ledelsen på tværs af Socialafdelingen. Og det bliver du en del af.

Hvis ikke du har en Diplomuddannelse i ledelse, vil vi tilbyde dig den. Derudover kan du se frem til rabatordninger på motions- og sundhedstilbud og feriehuse. Du kan også få medlemskab i en personale- eller kunstforening.

Socialområdet – faglig kernefortælling
På Socialområdet giver hver dag mening: Vi sætter en ære i at støtte mennesker til at leve et selvstændigt liv, også når udgangspunktet kan være svært. Vi kan mærke og se, at vi gør en forskel for den enkelte og for samfundet, og det skaber stolthed og motivation.
Vi insisterer på høj faglighed, også når vi har travlt. Hos os kommer du til at arbejde i et stærkt tværfagligt fællesskab som vokser af, at vi alle byder ind med hver vores specialiserede faglighed.
Du står ikke alene. I dialog og samarbejde hjælpes vi ad med at finde de gode og ordentlige løsninger. Også på de svære dage passer vi på hinanden og insisterer på det gode arbejdsmiljø.

Om Svendborg Kommune
Svendborg Kommune er i vores øjne en arbejdsplads af en helt perfekt størrelse: Vi er små nok til at være tæt på hinanden i et varmt uhøjtideligt fællesskab med korte kommandoveje og uden skjulte dagsordner. Og vi er store nok til at have god plads til ambitioner, høj faglighed og rige muligheder for udvikling.

Vi holder af hverdagen og insisterer på, at det skal være rart at gå på arbejde. Vi har travlt, men ikke for travlt til at hjælpe hinanden.

Vores værdier findes ikke kun på papiret, vi bruger dem faktisk som kompas hver dag. Vi møder hinanden i øjenhøjde, i dialog og med tillid, og sammen skaber vi en tryg ramme, hvor vi alle kan løse vores opgaver selvstændigt, fleksibelt og ansvarligt.

Sådan søger du
Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Lotte Hemmingsen på telefon 40176389 eller mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 22. november. Vi forventer at holde samtalerunde 1 den 29. november 2023. Går du videre til samtalerunde 2 vil det forventeligt blive den 6. december 2023.

Ansættelsesudvalget består af:
Faglig afdelingskoordinator og stedfortræder Jonna Juul
Pædagog og TR Kristian Jørgensen
Administrativ medarbejder Tina Kjær Ottosen
Afdelingsleder Mette Terndrup Møller
Afdelingsleder Lone Lund
Områdeleder Lotte Hemmingsen
Socialchef Vickie Nellemann Kramer

Løn og ansættelse
Vores nye afdelingsleder skal helst begynde den 1. februar 2024. Du vil blive ansat efter gældende overenskomst.
Der skal afleveres en privat straffeattest ved ansættelse i stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine godt 59.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=fdea81d7)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Svendborg
  • Tirsdag den 21. november 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Munkebo

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organisation and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for PE Engineer to join the department to..
    • Afdelingsleder
    • Munkebo
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense S

    Vil du repræsentere [xxxxx] digital indenfor forsyningssektoren? Har du et stærkt netværk inden for forsyning og trives du i en alsidig hverdag, i spændingsfeltet mellem at være ude hos kunder og sa..
    • Afdelingsleder
    • Odense S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Technology A/S søge..
    • Afdelingsleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Svendborg

    Er du en person, der sætter en ære i at levere en fremragende service til gæster? Trives du i et ungdommeligt miljø og har du en passion for madlavning? Måske er det netop dig, vi leder efter til a..
    • Afdelingsleder
    • Svendborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 3
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 3