Afdelingsleder af Jobigen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Er du vores nye handlekraftige afdelingsleder af Jobigen?

Er du driftssikker og ledelsesmæssig visionær? Har du ledelsesmæssig erfaring – meget gerne fra arbejdsmarkedsområdet? Kan du skabe sammenhæng mellem tilbud og myndighed? Trives du på en arbejdsplads, der er præget af forandringer – og kan agere roligt og velovervejet? Kan du svare ja til spørgsmålene? Så er du måske vores nye afdelingsleder af Jobigen på arbejdsmarkedsområdet.

Om jobbet
Organisatorisk hører Jobigen under arbejdsmarkedsområdet. Som afdelingsleder af Jobigen refererer du til arbejdsmarkedschefen i Viborg Kommune. Afdelingslederen af Jobigen har budget- og ledelsesansvar for hele Jobigen. Dette indebærer ledelsesansvar for fem førstelinjeledere.
Jobigen består af fire ledelsesområder:
  • Beskæftigelsestilbud til ledige og sygemeldte, herunder veteranindsatsen.
  • Beskyttet beskæftigelse til førtidspensionister.
  • Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU Viborg).
  • Administration og Service.


Afdelingslederen af Jobigen skal være i stand til at skabe sammenhæng i en mangfoldig opgaveportefølje, således at synergier og potentialer udnyttes bedst muligt. Som afdelingsleder af Jobigen skal du have lyst og evne til at navigere og balancere i krydspresset mellem det politiske niveau, interesseorganisationer og egen organisation, således at de ønskede målsætninger indfries.
Som leverandør for både Jobcenter Viborg og socialområdet i Viborg Kommune skal afdelingslederen være i stand til at understøtte sammenhæng mellem myndighed og indsats, så indholdet i indsatsen stemmer overens med kravene og behovene hos myndigheden.

Om dig
Vi forventer, at du som afdelingsleder har følgende kompetencer:
  • Erfaring med ledelse – og meget gerne på arbejdsmarkedsområdet.
  • Forståelse for og kendskab til arbejdet i en politisk styret organisation, der er præget af store nationale politiske dagsordner og forandringer.
  • Viden om en eller flere af Jobigens ledelsesområder.
  • Kan skabe og praktisere sammenhænge, så der er synergi mellem tilbud og myndighed.
  • Organisatorisk og politisk tæft, som kan sættes i spil i samarbejdet med interesseorganisationer, brugere, borgere, pårørende og øvrige samarbejdspartnere - også når det omhandler forandringer og besparelser.
  • Evnen og lysten til at føre an i den videre digitalisering af tilbuddene på Jobigen.
  • Modet til at understøtte, at organisationen løbende udvikler sig fagligt og tør gå nye veje.
  • Har et stærkt helhedssyn og forstår at Jobigen er en del af noget større.
  • Har lyst til og evner delegering, hvor du definerer ledelsesrummet og sætter råderummet i spil – samtidig med at medarbejderne og dine ledere oplever ”ledelse tæt på”.
  • Er lyttende, når det kræves og handlekraftig, når det kræves - fx ved krav om hurtige omstillinger i driften.


Om os
Jobigen er en arbejdsplads under arbejdsmarkedsområdet i Viborg Kommune, der er beliggende på flere matrikler. Den primære arbejdsplads har adresse på Nørremarksvej 17, Viborg. Der er i alt ca. 95 medarbejdere på Jobigen og fem førstelinjeledere.
Som arbejdsplads kan vi tilbyde en organisation med dygtige og fagligt kompetente medarbejdere og ledere, som arbejder sammen og skaber værdi for borgerne. Vi har en kultur, hvor vi både tør og forpligter os på at italesætte og anvende de forskellige styrker, der er i medarbejder- og ledergruppen.

Som afdelingsleder bliver du en del af en velfungerende og dynamisk ledergruppe, der består af arbejdsmarkedschefen og tre andre afdelingsledere. Det forventes, at den kommende afdelingsleder for Jobigen bidrager til, at arbejdsmarkedsområdet i fællesskab lykkes med de politiske mål.

Om ledelse i Viborg Kommune
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale. Du kan læse mere om de personalepolitiske værdier, ledelsesgrundlaget og MED-aftalen på viborg.dk.

Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget en sammenhængsmodel, der danner grundlag for den politiske styring af kommunen og sætter mål, som skaber værdi for borgerne.

Løn og ansættelse
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst og konkret forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2023.

Samtaler
1. samtale afholdes den 1. juni 2023 og 2. samtale afholdes den 12. juni 2023.
For ansøgere, der går videre til 2. samtale, bliver der udarbejdet personprofil, hvor der i den forbindelse vil være et interview med en konsulent fra Viborg Kommunes HR-afdeling den 8. juni 2023.

Få mere at vide
Læs mere om jobbet i den vedhæftede Job - og kompetenceprofil.
Du kan også læse mere om Jobigen: Velkommen til Jobigen Viborg
For yderligere information om jobbet som afdelingsleder for Jobigen er du velkommen til at kontakte arbejdsmarkedschef Charlotte Burvil på tlf. 87 87 49 00

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Viborg
  • Søndag den 28. maj 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Brænder du for produktionsplanlægning og optimering i en ordreproducerende industrivirksomhed med ambitiøse vækstmål de kommende år? Er du klar på at indtage en nøglerolle i at udvikle og implement..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viborg

    Quickpoint søger Souschef til Viborg som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af supe..
    • Afdelingsleder
    • Viborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Fri kontakt
    Vi søger en dedikeret, kreativ, grønttænkende SOUSCHEF til vores køkken i Højhuset Kulturhotel. Hvis “jord til bord”, landbrug i baghaven, langbordsmiddage, ærlighed og kærlighed til råvarer, et hotel med højskolehistorie, kultur i metermål og ægte 60’er æstetik giver mening for dig, så skal du læse med her.
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viborg

    Kan du lide at gå forrest og motivere de kollegaer, du arbejder sammen med? Har du tidligere erfaring i servicebranchen? Er du klar på en alsidig hverdag, hvor kodeordene er højt serviceniveau, sal..
    • Afdelingsleder
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. maj 2024 12
4. maj 2024 11
3. maj 2024 11
2. maj 2024 11
1. maj 2024 11
30. april 2024 11
29. april 2024 10
28. april 2024 10
27. april 2024 10
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 8
23. april 2024 7
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 8
11. april 2024 8
10. april 2024 10
9. april 2024 9
8. april 2024 8
7. april 2024 9
6. april 2024 10
5. april 2024 10