Projektleder til leverandørstyring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Som projektleder i Evida er en af de vigtigste egenskaber, at du kan holde fokus på målet. For vi søger en erfaren projektleder med stærke kompetencer inden for leverandørstyring til at lede vores projekter. Du vil være ansvarlig for at planlægge, koordinere og sikre projekterne fra start til slut.

Hos Evida forestiller vi os ikke kun fremtiden. Vi skaber den og derfor arbejder vi hver dag for at transformere det danske gasnet, så vi udelukkende distribuerer grøn energi i 2030 – og derfor søger vi nye kollegaer, der har evnerne til at være frontløber og lysten til at tackle udfordringerne sammen med os.

Ved at blive en del af Evida får du mulighed for at få en karriere hos Danmarks nationale gasdistribution. Hvis du leder efter meningsfuldt arbejde og inspirerende formål i dit professionelle liv, så er Evida lige stedet for dig.

For at være en succesfuld projektleder for leverandørstyring skal du have hands-on erfaring fra en lignende projektlederstilling, en relevant uddannelse og gerne 3-5 års erfaring. Du skal være systematisk og vedholdende i tilgangen til opgaverne, engageret og effektiv, og bevare det kølige overblik. Det er vigtigt, at du er god til at kommunikere på flere niveauer - skriftligt såvel som mundtligt, og at det er naturligt for dig at skabe gode relationer.

Dine opgaver vil bestå af:

  • At indgå i leverandørstyringsteamet, hvor vi er ansvarlige for kontrakter ift. understøttende materiel for de udekørende teknikere, såsom værktøj, biler, arbejdsbeklædning samt ansvarlige for entreprenørkontrakter ift. afkobling af private gaskunder. Der kan komme nye til over tid.
  • Sikre vi kravstiller og gennemfører udbud i samarbejde med Strategisk Indkøb, så vi får den rette kvalitet, til den rette pris
  • Sikre kontrakterne overholdes og der leveres som aftalt
  • At udføre ad hoc analyser af flaskehalse og anvisning af løsninger.
  • At overvåge og straks-tilrette udførelsen af arbejdet.
  • At koordinere arbejdet med de interne og eksterne interessenter.
  • At foreslå forbedringer i den digitale understøttelse af NET Remotes leverandørstyring og arbejdsproceskontrol.
  • At udarbejde ad hoc rapportering om driftsstatus.
  • At deltage i relevante digitale udviklingsprojekter.

Hos os lykkes du på den korte bane, når du har dannet dig et overblik over opgaverne, får analyseret og leveret en koordineret strategi til dine projekter. På den lange bane lykkes du, når du personligt og fagligt udvikler dig i rollen og sikre leverancer i dine projekter.

Evida har blik på det hele menneske, derfor tilbyder vi et job med indflydelse og udviklingspotentiale i hjertet af Danmarks kritiske infrastruktur. Hos os får du et job i en udviklende branche sammen med andre motiverede og dedikerede kolleger, der brænder for at arbejde med deres faglighed, samt en åbning til at opbygge et stort professionelt netværk til gavn for din karriere.

Som arbejdsplads vil du opleve, at Evida prioriterer den sunde balance, for vi mener, at der skal være plads til det hele menneske – til både arbejds- og privatliv.

Din arbejdsgang vil være på Evidas hovedkontor i Viborg, men vi har også en høj fleksibilitet, og tilbyder derfor op til to hjemmearbejdsdage om ugen. I pendlerafstand kan du nemt komme fra Aalborg, Holstebro, Silkeborg, Skive eller noget helt femte, det er helt op til dig. Den bedste del af jobbet er, at du bliver en del af et stærkt og energisk team med stor holdånd.

Den praktiske og sidste del
Vi holder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet. Send os derfor din ansøgning hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Rita Primdahl, Chef for Contract Management på mail [email protected] eller tlf. +45 4070 5876.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Viborg

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Brænder du for produktionsplanlægning og optimering i en ordreproducerende industrivirksomhed med ambitiøse vækstmål de kommende år? Er du klar på at indtage en nøglerolle i at udvikle og implement..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viborg

    Quickpoint søger Souschef til Viborg som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af supe..
    • Afdelingsleder
    • Viborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    [xxxxx]søger for Carletti A/S en erfaren Quality Manager til fabrikken i Skødstrup ved Aarhus, der har interesse for og erfaring med en bred vifte af opgaver inden for kvalitetsområdet i .
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. maj 2024 9
19. maj 2024 9
18. maj 2024 9
17. maj 2024 8
16. maj 2024 9
15. maj 2024 9
14. maj 2024 10
13. maj 2024 10
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 10
6. maj 2024 11
5. maj 2024 12
4. maj 2024 11
3. maj 2024 11
2. maj 2024 11
1. maj 2024 11
30. april 2024 11
29. april 2024 10
28. april 2024 10
27. april 2024 10
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 8
23. april 2024 7
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5