Markedschef til salg af varmepumper og gasfyr

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Sæt ambitiøs retning – ledelse af ledere – udvikle salgsstrategien

OK Energiteknik sælger, installerer og servicerer varmeløsninger til private og virksomheder.
På hovedkontoret i Viby J bliver du en del af Energiteknik, som er et centralt forretningsområde i forhold til OKs strategiske omstilling til fremtidens energimarked.

Markedet for ’opvarmning’ er under forandring, og OK ønsker at drive en omstilling, hvor alle kunder hjælpes med at træffe grønne, energibesparende valg ved at gøre nye løsninger, fx varmepumper, lettilgængelige. OK har ambitiøse planer om vækst og udvikling inden for det energitekniske område.

I dag er Energiteknik en betydelig spiller i markedet med 75.000 abonnementskunder, 50+ Service- og installationspartnere, 70.000 opkald til kundeservice per år og 5.000 salgsbesøg om året.

Jobbet
Du bliver ansvarlig for Energitekniks salgsorganisation, som i dag består af to salgsteams på varmepumper til private med ca. 20 medarbejdere, et team på fem der står for salget til erhverv og et lille team, der koordinerer salg af gasfyr. Du referer til Markedsdirektøren og indgår i områdets ledergruppe.

Det er dit ansvar at sikre, at salgsindsatserne og ressourcerne er optimerede i forhold til vilkår og muligheder i markedet.

Du er opdateret på de kort- og langsigtede trends i markedet samtidig med, at du har blik for at balancere salgsmuligheder med godt købmandskab og ikke mindst den samlede lønsomhed for OK på kunderne i hele livscyklussen.

Du koordinerer salgsindsatserne med dine kollegaer i Installation, Service og KundeCenteret. Herudover er du i løbende dialog med andre afdelinger i OK, som er i berøring med de samme kundegrupper - eller som er vigtige for, at du kan optimere dit salg. Det kunne f.eks. være IT, Forretningsudvikling, Erhverv, Energi & Bolig, E-mobilitet m.fl. Du får således en bred kontaktflade i OK-organisationen.

Det bliver dig, der;

  • sammen med din ledergruppe sikrer en velovervejet salgsstrategi
  • står på mål for ambitionsniveauet og de leverede resultater
  • sikrer det gode samarbejde i ledergruppen med fokus på trivslen i hele salgsorganisationen
  • deltager i tværorganisatoriske projekter
  • holder dig opdateret på markedet

Du får betydelig indflydelse på, at produkter, kanaler og prissætning konstant er optimerede, og at pipeline på den længere bane håndteres rettidigt.

Din baggrund
Du har måske en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc., HD eller anden relevant teoretisk uddannelse kombineret med træning og praktisk erfaring inden for salgsledelse

Det vigtigste er, at du har:

  • erfaring med salgsledelse – og gerne med ledelse af ledere
  • erfaring i at dyrke kommercielle muligheder
  • erfaring med strategiudvikling og forankring
  • sans for stakeholdermanagement
  • kendskab til salg af tekniske produkter - gerne gennem flere kanaler

Du arbejder analytisk og struktureret, har et godt overblik, trives med en stor kontaktflade og får energi af at være en ledende og drivende del af et team, der tilsammen har succes.

Du er tydelig i dit lederskab, viser vejen ved at gå foran og er en dygtig kommunikator.
Du har en empatisk, motiverende og sparrende ledelsesstil, der er åben, ærlig og transparent. Du sikrer, at OKs værdier og kultur udleves uden at tilsidesætte ambitionsniveauet og resultaterne.

Du tilbydes en vigtig nøglerolle med stor indflydelse på fremtidens Energiteknik-forretning. Du bliver en del af en ressourcestærk organisation, der har viljen til at gøre det nødvendige for at transformere forretningen til en grønnere fremtid, hvor kunderne forventer nye løsninger, når det kommer til deres energiforbrug i hjemmet.

Du bliver således ansvarlig for et spændende forretningsområde med en betydelig markedsposition og et fortsat stort potentiale. Produktporteføljen er af høj kvalitet, og du bliver en del af en velrenommeret dansk virksomhed, som tager stort samfundsansvar, og som har en stærk kultur og et klart værdigrundlag.

Mere end OK
I OK-koncernen ved vi, at vores medarbejdere er både hjertet og rygraden i forretningen. Derfor vil vi gerne passe på dig ved at tilbyde et arbejdsmiljø, som sikrer, at du har lyst til at blive her længe. Hos os får du en sund kantine og sundhedsforsikring til dig og din familie, ligesom der er rig mulighed for at være social med dine kolleger.

Og din professionelle udvikling kommer ikke til at stå stille her. Vi støtter dig nemlig med forskellige former for efteruddannelse.

Spørgsmål
Vi arbejder sammen med rekrutteringsvirksomheden KAR+CO, og har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte partner Christian Bonde på telefon 40 27 59 00.

Ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles i takt med, at vi modtager dem.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV ved at klikke her

-----------------------
Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

-------------------------


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Viby J

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Viby J

    Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet? Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet Med..
    • Afdelingsleder
    • Viby J
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Er du den nye servicechef til en dynamisk medico-virksomhed? Som servicechef hos Tromp Medical kommer du til at arbejde sammen med nogle dygtige og engagerede kollegaer, der sikrer funktiona..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Job Title:Head of SEOJob Description:Hos iProspect søger vi en erfaren profil som Head of SEO til vores kontor i Aarhus, som har lyst til at drive den faglige agenda i afdelingen. Du får an..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Senior Partnership Manager, APMT NordicAre you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations?APM Terminals is a global leader in po..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. maj 2024 16
14. maj 2024 14
13. maj 2024 14
12. maj 2024 16
11. maj 2024 16
10. maj 2024 16
9. maj 2024 15
8. maj 2024 15
7. maj 2024 16
6. maj 2024 15
5. maj 2024 16
4. maj 2024 16
3. maj 2024 16
2. maj 2024 16
1. maj 2024 17
30. april 2024 16
29. april 2024 15
28. april 2024 15
27. april 2024 15
26. april 2024 15
25. april 2024 15
24. april 2024 16
23. april 2024 15
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 15
19. april 2024 15
18. april 2024 14
17. april 2024 14
16. april 2024 14
15. april 2024 14