Stabschef for Landsdelsregion Vest

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Er du oberstløjtnant og synes du planlægning af reelle operationer og egentlig styrkeindsættelse til gavn for Danmark og vore allierede er spændende og relevant?

Synes du ledelse og prioritering af rådige ressourcer mhp. at skabe de bedst mulige rammer for uddannelse, træning og indsættelse af militære beredskabsenheder bestående af ansatte og frivillige ved region og distrikter er inspirerende?

Har du modet, viljen og ikke mindst evnen til at stå i spidsen for ansatte og frivillige i staben og det nationale regionshovedkvarter i vest, der sammen med seks distrikter udgør Landsdelsregion Vest?

Evner du at indgå i et chefkollegie og gennem samarbejde mellem såvel stab og distrikter som mellem stab, kommandoer og styrelser inden og uden for ministerområdet fører opga-ver ud i livet og skabe resultater?

Så er stillingen som chef for staben ved Landsdelsregion Vest – chef for det nationale regi-onshovedkvarter i vest - måske noget for dig.

Om os

Landsdelsregion Vest - som dækker Jylland og Fyn med tilhørende øer - er den ene af to Landsdelsregioner under Hjemmeværnskommandoen. Underlagt Hærkommandoen har Lands-delsregion Vest inden for eget område bl.a. til opgave at opretholde ”situational awareness” i landdomænet, koordinere den samlede militære støtte til samfundet, støtte Hærkommando-ens gennemførelse af Host Nation Support. Landsdelsregion Vest skal deltage i nationale landmilitære operationer irt. primært bevogtningsopgaver i tilknytning til særligt kaserner, flådestationer, flyvestationer samt andre identificerede objekter i ansvarsområdet og herun-der modtage, indsætte og føre enheder fra Hæren, Hjemmeværnet og Totalforsvarsstyrken.

Landsdelsregion Vest indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret og i rammen af sam-fundets beredskab i forbindelse med f.eks. naturkatastrofer, ekstremt vejr og terroranslag. Regionen har et særlig tæt samarbejde med Hjemmeværnskommandoen, Hærkommandoen, Landsdelsregion Øst (Sjælland og Bornholm), Politikredsene i regionen, Redningsberedskabet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.

Regionen består af seks distrikter, to lokalforsvarsafsnit samt en stab med en forbindelses-officerssektion, så du vil indgå i et stærkt chefkollegie, hvor vi i løsningen af de stillede opga-ver arbejder målrettet på at spille hinanden gode, så vi kan føre opgaverne ud i livet.

Staben består pt. af 28 militære og civile fastansatte samt et antal frivillige og personel af reserven, der er organiseret med udgangspunkt i en G1-G9 struktur placeret på Skive Kaser-ne.

Om stillingen

Som chef for staben er du direkte ansvarlig for stabens samlede virke samt for at opgaver styres og løses ressourcebevidst og helhedsorienteret. Du udgiver direktiver, anvisninger og kontrollerer stabens virksomhed, herunder prioriteringen af foreliggende opgaver samt den fornøden koordination mellem sektionerne samt eksternt. Du leder stabens opgaveløsning, herunder opgaveløsning op mod Hjemmeværnskommandoen og Hærkommandoen, til siden irt. øvrige styringsniveau III myndigheder, særligt Landsdelsregion Øst, samt ned irt. hjem-meværnsdistrikterne. Stabens produkter udarbejdes i samarbejde med sektionscheferne og på den baggrund træffer du beslutninger og fremsætter i forhold til sager, der skal forelæg-ges regionschefen til godkendelse, de nødvendige anbefalinger. Du er overordnet ansvarlig for stabens arbejdsklima og –miljø samt ansvarlig for stabens uddannelse, løbende kompe-tenceudvikling og opfyldelse af beredskab.

Det må forventes, at du i løbet af året gør tjeneste enkelte aftenener og 8 – 10 dage i weekender. Der vil være god mulighed for at planlægge og tilrettelægge din tjeneste fleksi-belt, så den kan rumme både almindelig daglig tjeneste samt tjeneste i aften og weekend.

Din nærmeste chef er regionschefen og som regionens næstkommanderende vil du efter behov skulle fungere som regionschefens stedfortræder.

Om dig

Du har gelederfaring fra særligt gruppe-, delings- samt underafdelingsniveau og er oberstløjtnant, som har gennemført videreuddannelsestrin II for militære ledere eller tilsvarende uddannelse. Det er ønskeligt, at du har gennemført operations- og føringsuddannelse, men afgørende er, at du med udgangspunkt i et solidt funderet helhedssyn kan spille dine samarbejdspartnere gode samt er stærk på operative analyser, ressourcestyring samt selvstændig ledelse i et mangfoldigt miljø.

Du har haft stabstjeneste i Hjemmeværnskommandoen, Forsvarskommandoen, herunder Hærkommandoen, eller tilsvarende niveau i øvrige styrelser inden for ministerområdet.

Det vil være en fordel, såfremt du har gjort tjeneste i Hjemmeværnet eller har kendskab til/forståelse for de vilkår, der knytter sig til Hjemmeværnets virksomhed, herunder erfaring med ledelse af frivillige og personel af reserven. Dit personlige engagement i rollen som inspiratorer væsentlig.

Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har arbejdet indgående med politi og det øvrige beredskab, herunder har let ved at skabe og vedligeholde personlige netværk.

Som en del af den militære chefkreds er du en vigtig medspiller i udviklingen og implementeringen af de strategier og direktiver mv., der gælder for Hjemmeværnet og øvrige dele af Forsvarsministeriets område.

Regionen søger således en chef, som i sin tilgang vil og kan bidrage til fortsat udvikling af regionen i rammen af National Forsvarsplan. En chef som kan kommunikere samt har let ved samarbejde med faste og frivillige og kan skabe tillid omkring sin person. En stor del af din ledelse sker gennem dit gode personlige eksempel, og du har konstant fokus på at motivere og udvikle andre gennem situationsbestemt og anerkendende ledelse.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1 i henhold til rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for at ansættelsen kan ske som tjene-stemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 37.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Dit faste tjenestested er i udgangspunktet Skive.

Såfremt du er udpeget til deltagelse i en international operation, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne i hele din ansættelsesperiode. Du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operati-oner mv.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger kan erklæres fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Der planlægges i udgangspunktet på besættelse af stillingen pr. 1. marts 2023, men ikke senere end 1. august 2023.

Kontakt og ansøgning

Har du fået lyst til at høre mere eller har du opfølgende spørgsmål, så kontakt chefen for Landsdelsregion Vest, oberst Peter Fausing, på telefon 61 87 19 41 eller e-mail: [email protected].

For en mere uddybende beskrivelse af stillingen samt de konkrete enkeltopgaver kan du kontakte den tidligere stillingsindehaver, oberstløjtnant Gert Damgaard Knudsen, på telefon 20 57 66 25 eller på e-mail [email protected] .

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Christian Aziz på 32 66 58 86.

Ansøgning sendes elektronisk via linket ”søg stillingen”. Hvis du ikke har mulighed for at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en evt. samtale.

Ansøgningsfristen er onsdag 18. januar 2023,

og det forventes at samtaler afholdes tirsdag d. 24. januar 2023.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om Hjemmeværnet som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Vordingborg
  • Onsdag den 18. januar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Vordingborg

    we are looking for an experienced Head of Site for EnBw Offshore Service Denmark at the Port of KlintholmDo you have extensive experience from offshore wind, strong people management skills, grea..
    • Afdelingsleder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Sydsjælland

    Har du lyst til at arbejde med faglig ledelse og bidrage til en værdig ældrepleje i [xxxxx]? Så er der 3 nyoprettede stillinger som teamledere i SydØst ledige.En stilling for et udekøre..
    • Afdelingsleder
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Store Heddinge

    Vil du stå i spidsen for en forandringsparat og forventningsfuld medarbejdergruppe, som ønsker lederskab og en fælles retning, med plads til både indflydelse og medbestemmelse? Så læs mere her:.
    • Afdelingsleder
    • Store Heddinge
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Store Heddinge

    Vil du stå i spidsen for en forandringsparat og forventningsfuld medarbejdergruppe, som ønsker lederskab og en fælles retning, med plads til både indflydelse og medbestemmelse?Så læs mere her:.
    • Afdelingsleder
    • Store Heddinge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1