Er du vores nye Data Scientist Student?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Er du vores nye Data Scientist Student?


Har du talent for tal og kan du grave guldet frem i al vores data? Vil du udfordres og udvikle dig fagligt i et fleksibelt og studierelevant job? Så har vi brug for dig i vores BI-team.

Vi er et lille team med store ambitioner om at styrke dataforståelsen i organisationen og omsætte vores data til viden, som vi kan styre efter. Vi er en organisation i bevægelse og hos os kan du være med til at sætte dit præg, ikke bare på dit eget job, men også på vores udvikling.

Hvad skal du lave?

Du kommer til at arbejde sammen med vores Data Scientist og Data Engineer, og selvom du kun er her et par gange om ugen, vil du være en integreret del af teamet.

Helt konkret skal du løse følgende opgaver:

  • Udarbejde rapporter og analyser til ledelse og produktteams
  • Modellere og visualisere data i MS Power BI
  • Hive data fra vores kernesystemer ind i vores BI-løsning
  • Deltage i fejlsøgning

Vi tror på, at man når mere, når arbejdet er sjovt. Og vi sørger for, at der er tid til at lade nysgerrigheden styre og til at prøve idéer af.

Hvad forventer vi af dig?

Vi har store forventninger til de resultater, vi skal skabe sammen, og derfor ønsker vi at få en kollega, der kan sige tjek til følgende:

  • Du er nysgerrig og har lyst til at udvikle dig fagligt
  • Du har styr på tal og kan finde historierne frem og videreformidle dem klart og visuelt
  • Du kan allerede, eller har lyst til at lære, at arbejde med Azure og Power BI og programmere i SQL, Python og R
  • Du tager ansvar, initiativ og har lyst til at være en aktiv del af teamet
  • Du kan arbejde 15-20 timer om ugen

Vi forestiller os, at du læser en uddannelse, hvor du både har lært kvantitativ metode og programmering, men om det er datavidenskab, datalogi, økonomi, sociologi, en ingeniøruddannelse eller andet er mindre vigtigt for os.

Vi tror på, at talent er vigtigere end erfaring, så hvis du er nysgerrig og har hovedet skruet godt på, skal vi nok lære dig det, du måtte mangle.

Hvad kan du forvente af os?

Du bliver en del af teamet og vil opleve tillid og ansvar. Og selvom du får dine egne opgaver, kan du være sikker på, at der altid er sparring og støtte. Vi tager dig i hånden og med rundt i hele organisationen og i hele vores tekniske setup. I det nuværende team motiveres alle af at lære nyt, så det vil vi også hjælpe dig med.

Du kommer til at arbejde med mange typer data og data-udfordringer. Vores tidligere student brugte vores data både til sin bachelor og sit speciale. Og flere af vores nuværende medarbejdere er startet som studenter og blevet fastansat efter studiet.

Vi kan lide at være sammen i både faglige og sociale sammenhænge. Vi har en aktiv personaleforening, en løbeklub og en strikkeklub. Og hver fredag starter vi med fælles morgenmad og slutter med at ønske god weekend over en øl, en vand eller et glas vin. Vi har en god og lækker kantineordning, hvorfra du kan tage rester med hjem.

Du kommer primært til at arbejde i vores nyindrettede lokaler midt i København, og du kan se frem til stor fleksibilitet i placering af din arbejdstid.

Vil du være en del af vores uimodståelige arbejdsplads?

Send din ansøgning og dit cv via ”Søg denne stilling”.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager, Head of Data & Development, Mathias Askholm på tlf.nr.: 2758 7945 eller e-mail [email protected].

Ansøgningsfrist er den 5. september. Vi indkalder løbende til samtaler efter 8. august 2022.

Om e-nettet

e-nettet er ejet af alle penge- og realkreditinstitutter i Danmark, og vi har gennem mere end 20 år været med til at drive digitaliseringen af Danmark. Det fortsætter vi med. Derfor er vores vision at styrke Danmarks førerposition som verdens bedst digitaliserede samfund. Mange af vores produkter er fokuseret på bolighandel, men hovedfokus lige nu er bæredygtig finans, og hvordan vi kan skabe troværdige data, der kan understøtte den grønne omstilling.

Når en kunde skifter bank uden knas. Når en digital tinglysning sker med få klik. Når en bolighandel kører friktionsløst. Så har e-nettet bygget de usynlige løsninger, der leverer synlige gevinster til alle.

Læs mere på e-nettet.dk/karriere, hvor du kan møde nogle af dine kommende kolleger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • København K
  • Mandag den 05. september 2022

Lignende jobs

  • Data manager i København V

    Om rollen som Machine Learning Engineer Rollen som machine learning engineer i Todai er alsidig, da vi løser opgaver for mange forskellige typer virksomheder med mange teknologier. Din rolle bli..
    • Data Manager
    • København V
    Få mere info
  • Data manager i København V

    Forretningsorienteret Data ScientistTodai søger en Data Scientist, der sætter slutbrugeren og mennesker først når kunstig intelligens skal omsættes til praktiske løsninger. Det skal ske sammen..
    • Data Manager
    • København V
    Få mere info
  • Data manager i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info
  • Data manager i København

    At Mover we’re seeking a problem-solving ninja of a full-stack developer with experience in delivering SaaS products and services.You will join a team of experienced engineers and product speci..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere over tid

Dato Alle jobs som data managere
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0