Datachef - Data og udviklingsstøtte

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Kan du sætte data i spil i Region Sjælland?

Vil du være med til at forankre og videreudvikle datadrevet ledelse i Region Sjælland? Kan du inspirere og motivere en medarbejdergruppe med forskellige fagligheder? Og brænder du for at bidrage med dataunderstøttede løsninger på de store regionale udfordringer med mange multisyge og kronikere og stor ulighed i sundhed? Så er du måske vores nye kollega?

Data og udviklingsstøtte, et regionalt tværgående center, søger en chef med reference til direktøren for Data og udviklingsstøtte.

Opgaver

Centralt i Data og udviklingsstøttes opgavevaretagelse er ambitionen om, at regionens kerneopgaver og strategiske indsatsområder løses med en datadrevet tilgang. Fokus er i høj grad på at understøtte datadrevet ledelse og anvendelsen af data i et tæt strategisk samarbejde med vores vigtigste interessenter blandt andet direktionen, sygehusledelserne og de øvrige tværgående centre og det fælles Sundhedsplatformen-organisation, således at vi kan løfte anvendelsen af data i Region Sjælland herunder også i forhold til sundhedsklyngerne og bidrage til forebyggelse.

Data- og informationskilderne er mange og omfatter både data fra Sundhedsplatformen, de parakliniske systemer og centrale registre som LPR, men omfatter også data knyttet til det nære sundhedsvæsen, kommunerne og det administrative område. I tæt samarbejde med centerets øvrige ledelse skal du være en aktiv part i den igangværende udvikling af et regionalt datavarehus og analyseplatform samt den videre udvikling af regionens ledelsesinformationssystem. Et vigtigt fokusområde vil være at udvikle og sikre tilgængeligheden af data både Sundhedsplatformen, databank og InfoSjælland, men også at understøtte anvendelsen af det eksisterende data og ledelsesinformation. Det er derfor vigtig opgave have dialog med interessenter og omsætte ønsker og behov til konkrete aktiviteter herunder ikke mindst at sikre prioritering af opgaverne og styre aktiviteterne i mål.

Herudover er arbejdet med datakvalitet helt afgørende i en situation, hvor vi har taget et nyt LPR er taget i brug, hvor vi skal lære anvendelsen at kende.

Det vil også være en af dine opgaver at repræsentere regionen i både nationale og regionale beslutnings- og samarbejdsfora samt indgå i dialog med eksterne leverandører.

Profil

Vi søger en profil med stor kapacitet, et godt strategisk overblik og en indgående forståelse af interessenternes behov i Region Sjælland, og som formår at omsætte det i de konkrete projekter og aktiviteter.

Vi forventer, at vores nye kollega:

  • har en akademisk uddannelse
  • har erfaring med at udvikle ledelsesinformation og omsætte sundhedsdata til viden hos modtagerne på sygehuse, regionale og nationale sammenhænge
  • erfaring med at styre og lede tekniske udviklingsprojekter
  • har kendskab til sygehusdrift og sundhedsvæsenets udfordringer og spændingsfelter
  • har indgående kendskab til sundhedsdata– dvs. de nationale registre, RKKP og Sundhedsplatformen, administrative data, anvendelsesdata og tværsektorielle datakilder.
  • har dokumenteret erfaring med ledelse i mindst 5 år
  • er struktureret og resultatorienteret og er i stand til at arbejde med både langsigtede og kortsigtede mål og deadlines
  • er stærk på både projekt- og sagsprocesser og evner at inddrage og samarbejde med både interne og eksterne aktører

Data og udviklingsstøtte

Data og udviklingsstøtte er et tværgående center, som understøtter Region Sjællands politiske og strategiske prioriteringer på sundhedsområdet gennem arbejde med bl.a. datadrevet styring, forbedringsarbejde, innovation og forskningsunderstøttelse. Vi er omkring 60 medarbejdere, og vi arbejder i en velfungerende og dynamisk matrixorganisation, som giver mulighed for at gennemføre projekter på tværs af fagområderne med de stærkeste ressourcer til det givne projekt.

Ansættelsesvilkår

Chefkontrakt jf. overenskomst med relevant faglig organisation.

Ansøgningsfrist og yderligere oplysninger

Sidste frist for ansøgning er fredag den 23. august 2022 med henblik på ansættelse hurtigst muligt.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Direktør Mahad Huniche, tlf.: +45 51 20 01 87


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Sorø
  • Tirsdag den 23. august 2022

Lignende jobs

  • Data manager i Hele Danmark

    Brüel & Kjær Vibro (B&K Vibro) is one of the world’s largest independent suppliers of machinery protection and condition monitoring systems. The systems are installed on rotating and reciprocating .
    • Data Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Data manager i Hele Danmark

    Brüel & Kjær Vibro (B&K Vibro) is one of the world’s largest independent suppliers of machinery protection and condition monitoring systems. The systems are installed on rotating and reciprocating .
    • Data Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Data manager i Roskilde

    Data Manager søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Data Manager
    • Roskilde
    Få mere info
  • Data manager i Hele Danmark

    At a glance At Brüel & Kjær Vibro, we pride ourselves on protecting and monitoring the world's most important machines. From hydrop..
    • Data Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere over tid

Dato Alle jobs som data managere
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0