Vikarstilling: Vil du udvikle dig inden for neurologien? Nu får du chancen for et ergoterapeutisk barselsvikariat i v...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Hvidovre

Et stærkt neurologisk team søger en ergoterapeut, der brænder for neurologien. Stillingen er på 35 timer på hverdage i dagtimerne. Teamet er selvtilrettelæggende og arbejdstiden er fleksibel.

Hos os får du mulighed for at sætter dine ergoterapeutiske kompetencer i spil og udvikle dig.
Du vil blive en del af et stærkt tværfagligt team, hvor faglighed og trivsel vægtes højt.
I hverdagen prioriterer vi sparring, samarbejde og udvikling som vi bl.a. organiserer via vores forløbssamtaler og tværfaglige behandlermøder, samt vores faste terapeutfaglige sparring og koordinering. Vi arbejder systematisk med forbedring og udvikling af vores indsatser, og læring og udvikling er en naturlig del af hverdagen. Du vil derfor blive inviteret med i forbedringsprojekter og udviklingsarbejde og får selv mulighed for at byde ind med gode idéer.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, der lægger vægt på fællesskab, relationer og omsorg for hinanden. Vi spiser morgenmad sammen et par gange om måneden, fejrer vores succeser og hjælper hinanden gennem travle perioder og svære borgersager. Omgangstonen er uhøjtidelig, og vi respekterer og udnytter hinandens forskelligheder. Vi er lydhøre over for nye idéer og giver plads til hinanden. Du vil få en grundig introduktion fra første dag og blive en del af et team, der står klar til at understøtte din udvikling og dine neurologiske kompetencer. Samtidig får du mulighed for at præge eget arbejdsliv og opgaveløsning, hvis du byder aktivt ind.

I det neurologiske team er vi 4 fysioterapeuter og 4 ergoterapeuter, der varetager træning og rehabilitering af borgere med erhvervet hjerneskade og andre neurologiske diagnoser. Vi varetager genoptræning på basalt og avanceret niveau, samt specialiseret rehabilitering evt. med inddragelse af eksterne samarbejdspartnere. Vi arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang, hvor borgeren er i fokus, og den tværfaglige indsats og koordinering er central. Vi har et tæt samarbejde med vores to hjerneskadekoordinatorer og det sygeplejefaglige personale, og vi samarbejder løbende med andre tværfaglige samarbejdspartnere såsom diætister, visitatorer, socialsygeplejesker og kommunens hverdagsrehabiliteringsenhed. Derudover inddrager vi relevante eksterne samarbejdspartnere ved behov. Særligt neuropsykologer, optometrisker, bandagister og logopæder.

Vores team er opdelt i to grupper, der varetager henholdsvis rehabilitering af indlagte borgere på midlertidigt ophold og i ambulant regi. Der er et godt samarbejde mellem de to grupper og et fælles ansvar for opgaveløsningen. Vi arbejder målrettet med at sikre en god overgang fra midlertidig døgnrehabilitering til videre ambulant Genoptræning og Rehabilitering med fokus på en tryg overgang, høj faglig kvalitet og inddragelse af borger og pårørende.
Den ledige stilling er i vores døgngruppe.

Vi håber, at du har erfaring med neurologisk rehabilitering, er kreativ og samarbejdsorienteret. At du er god til at sætte dine ergoterapeutiske kompetencer i spil i en tværfaglig sammenhæng og tør at byde ind både monofagligt og tværfagligt. Og så håber vi, at du er udviklingsorienteret, engageret og drømmer om at blive en del af et fedt og ambitiøst team, der elsker at gøre en forskel for borgerne.

Lidt om os: Genoptræning og Rehabilitering er en stor organisation med 120 medarbejdere, der dækker både den ambulante genoptræning og vores 46 midlertidige pladser. Vi er organiserede i 4 terapeutfaglige teams, hvoraf det neurologiske team er det ene. Vi er en organisation i konstant udvikling, og vi arbejder målrettet med forbedring og udvikling af vores praksis understøttet af Pia, Line og Anna fra vores udviklingsteam. Vi har stort fokus på at udvikle samarbejdet på tværs i kommunen samt over sektorgrænser. Det betyder også, at vi har et tæt samarbejde med regionen og indgår i forskningsprojekter.

Vi har ofte huset fuldt af fys- og ergoterapeutstuderende, der guides flot igennem af vores dygtige KUE og KUF.

Vi brænder for neurologien, borgerne og samarbejdet på tværs. Har du lyst til at arbejde med neurologisk rehabilitering af høj faglig kvalitet, så grib muligheden! Vi skal nok hjælpe dig på vej.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte terapeutfaglig leder
Tanja Schøller Nord [email protected] tlf.: 2073 9285
Ansøgningsfrist: 16.4.23
Samtaler forventes afholdt d. 20.4.23
Ansættelse: 1 juni 2023

Stillingen er tidsbegrænset 10-12 måneder.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f3fbe435)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Hvidovre
  • Søndag den 16. april 2023

Lignende jobs

  • Ergoterapeut (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Vi har brug for en ergoterapeut i et års-vikariat. Så udnyt den sjældne mulighed for at blive en del at Træningsenheden i Greve Kommune, hvor du skal bidrage til at binde borgernes forløb sammen på tværs af organisatoriske enheder.
    • Ergoterapeut
    • Greve
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studerende med interesse i arbejdet med mennesker. Bring allerede nu dine kompetencer i spil. Vi søger 1 studerende til at indgå i et team (Østerbro) hos en livsglad og aktiv borger. Vi leder efter dig, der starter på 1. eller 2. semester til september og som allerede gerne vil have erfaring og udvikle sig fagligt.
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Vil du gøre en forskel for en anden? Som Ergoterapeut studerende har du mulighed for allerede nu at få super god erfaring inden for ergoterapien. Vil du indgå i et team (Østerbro) med fysio-, ergo- og andre studerende?
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (vikar) i Taastrup

    Ergoterapeut søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Ergoterapeut
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0