Forskningsassistent, Læge eller Psykolog til projekt i Psykose-afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Klinik Psykiatri Syd søger psykolog eller læge til en stilling som forskningsassistent ved projekter hvor nye behandlingsmetoder med virtual reality til psykose undersøges

Psykose-afdelingen ved Aalborg Universitetshospital, Psykiatrien indgår aktuelt i 2 projekter, hvor vi undersøger nye behandlingsformer til patienter med psykoselidelser. I det ene projekt, Challenge, afprøver vi behandling af stemmehøring med brug af virtual reality overfor standardbehandling. I det andet projekt, FaceYourFears, undersøger vi patienter med vrangforestillinger eller selvhenførende idéer og tester to behandlingsformer overfor hinanden, kognitiv adfærdsterapi vs. kognitiv adfærdsterapi med brug af virtual reality.

Begge projekter er tværregionale og randomiserede, kontrollerede forsøg. Vi søger derfor en forskningsassistent, der kan varetage udredning af deltagerne ved inklusion før behandling (baseline), efter behandling (follow-up) og igen efter 3-6 måneder (afsluttende follow-up). For begge studier gælder, at dataindsamling foregår blindet, dvs. at du som dataindsamler ikke må vide, hvilken type behandling patienterne får. Du vil derfor ikke være en del af selve behandlingen.

Om jobbet
Vi søger en psykolog/læge, der skal være primær forskningsassistent på Challenge-projektet, indtil projektet afsluttes i starten af 2023. Du vil være en nøglemedarbejder for rekruttering af patienter til projektet gennem tæt kontakt med klinikere i psykiatriens ambulatorier. Du forventes at kunne arbejde opsøgende, struktureret og selvstændigt. Det vil også være dig, der foretager de psykopatologiske interviews og ratings, der er nødvendige for at analysere effekt af behandlingen.

I ca. 40% af din tid vil du være ekstra forskningsassistent på FaceYourFears projektet og bistå vores ph.d.-studerende med udredning i dette studie. Når Challenge afsluttes, er det planen, at du får flere opgaver i FaceYourFears.

I mindre omfang vil ansøgning om projektmidler også være en del af stillingen. Dette i samarbejde med projektleder og ph.d.-studerende.

Om dig
Du er psykolog eller læge, med viden om og gerne erfaring inden for psykoseområdet. Du har interesse og flair for klinisk forskning. Du har et godt overblik med sans for detaljer, er ansvarsbevidst og kan tilrettelægge din tid med målet for øje. Du er ikke bange for at være opsøgende over for klinikerne, fortælle om projektet og rekruttere. Samtidig er du interesseret i og opmærksom på de mennesker, du sidder overfor i udredningen, og du prioriterer højt, at det skal være en god oplevelse for dem at deltage i projektet.

Afhængig af kompetencer og interesse kan der også være mulighed for at være med i de mere akademiske dele af forskningsprojekterne (analysere data, skrive artikler).

Vi tilbyder
En interessant stilling inden for et spændende arbejdsfelt, hvor du kan bidrage til at etablere ny viden om behandlingsmetoder til gavn for mennesker med psykose. Du vil få opbygget en stor viden og erfaring med kliniske forskningsprojekter såvel som udredningen indenfor psykoseområdet. Der er undervisning og supervision knyttet til stillingen, ligesom der vil være sparring og samrating med forskningsassistenter i København.

Om os
Psykoseafdelingen holder til på Brandevej i Aalborg Øst og består af to ambulatorier (OPUS og Ambulatorium for Psykoser) og to sengeafsnit (S1 og S2). Din leder vil være ambulatorieleder Ditte Lammers Vernal, der er leder i Nordjylland på begge projekter og indgår i de nationale projektgrupper.

Personalet på psykoseområdet består af læger, psykologer, sygeplejersker, socialrådgivere, ergoterapeuter, fysioterapeuter og lægesekretærer. Dine nærmeste samarbejdspartnere bliver forskningsassistenten på FaceYourFears, den tidligere forskningsassistent på Challenge og projektlederen i Nordjylland. I alt er er godt 10 medarbejdere i psykoseafdelingen involveret i forskning, hvoraf de fleste er psykologer.

Vil du vide mere?
Såfremt du har spørgsmål til stillingen eller ønsker uddybninger er du velkommen til at kontakte:
  • Ditte Lammers Vernal, specialpsykolog, ph.d., ambulatorieleder og projektleder i Nordjylland,
  • Mads Juul Christensen, psykolog, ph.d. studerende,
  • Thea Müller Kastrup, psykolog, nuværende forskningsassistent Challenge,

Alle ovennævnte kan også træffes telefonisk via sekretær på telefonnummer 97 64 34 59

Det praktiske
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Arbejdsstedet er Brandevej 5, 9220 Aalborg Ø.
Arbejdstiden er normal arbejdstid mandag-fredag med mulighed for fleksibel tilrettelæggelse. Det vil være en fordel, at du indimellem har mulighed for at varetage udredning lidt senere på dagen hos patienter, der er i job/uddannelse.

Størstedelen af udredninger foregår på Brandevej, men der vil også indimellem være udredning på psykiatriens andre matrikler. Du skal derfor have kørekort.

Vi ønsker, at du tiltræder 1. august 2022 mhp. oplæring fra tidligere forskningsassistent, inden du pr. 1. september 2022 overtager det primære ansvar.
Stillingen løber indtil juli 2023.

Der søges fondsmidler mhp. en forlængelse til sommeren 2024.

Vi indhenter referencer på den person vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.

I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.

eksamenspapirer og eventuelle bilag.
Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 12. juni 2022

Lignende jobs

  • Forsker i Aalborg

    JobbeskrivelseIn the case that the applicant will be employed as an Assistant Professor, the employment will be a fixed term(3 years), full-time position, which will include both research and teach..
    • Forsker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forsker i Aalborg

    JobbeskrivelseThe position is within the Wireless Communication Section; 5G for industries research group. The research group involves approx 10 researchers focusing on experimental research on rel..
    • Forsker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forsker i Aalborg

    JobbeskrivelseAbout the positionYou will join the ambitious European collaboration ARISTOTELES(Applying artificial intelligence to define clinical trajectories for personalized prediction and e..
    • Forsker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forsker i Aalborg

    Forsker søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Forsker
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 1