Rekruttering og Tolke-HR i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vi er i en rivende udvikling og har brug for flere skarpe og kvalitetsbevidste kolleger.

Som vores medarbejder i Rekruttering og Tolke-HR skal du varetage den daglige pleje af vores tolke og oversættere. Du er en del af vores kvalitetssikringsteam, og varetager rekruttering og ansættelsen af nye tolke og oversættere.

Om ViTolker

ViTolker er et af Danmarks hurtigst voksende, ambitiøse oversættelses- og tolkebureauer. Virksomheden blev grundlagt i 2016 med formål om at levere kvalitet og løfte kommunikationsbarrieren i mødet mellem to kulturer.

Der er i samfundet i dag et stort behov for troværdige og kvalificerede tolke og oversættere i den offentlige og private sektor, og ViTolkers helt særlige kendetegn er derfor også, at vi matcher de mest kvalificerede tolke og oversættere for at sikre tryghed og den bedste kvalitet for vores kunder.

Med dette fokus har ViTolker på kort tid opnået solid vækst, og med et omfattende udvalg af kvalificerede tolke og oversættere tilknyttet har vi skabt et succesfuldt fundament i form af en voksende kundekreds bestående af over 60 kommuner og andre offentlige institutioner landet over, Røde Kors asylcentre og andre organisationer, og erhvervs- og privatkunder.

ViTolker favner diversitet, og vores forskelligheder styrker den måde, vi håndterer daglige opgaver og udvikler virksomheden på.

Om dig i jobbet

ViTolkers kerneydelse bliver leveret af alle vores kvalificerede tolke og oversættere.

Som medarbejder i Rekruttering og Tolke-HR er dit overordnede ansvar at sikre, at de tolkninger og oversættelser, der bliver leveret til alle vores forskelligartede kunder, lever op til vores høje standard for kvalitet, faglighed og pålidelighed.

Vores arbejde er baseret på mennesker og på menneskelige ydelser, så det er vigtigt, at du bliver glad af at arbejde med og være i kontakt med mange forskellige mennesker, både udadtil og internt.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kolleger i Tolkekoordering, Kundeserviceteamet, Økonomi og Kvalitetssikring, samt med ledelsen. Derudover arbejder du selvstændigt med dine ansvarsområder.

Fokus i afdelingen for Rekruttering og Tolke-HR er til dels at kvalitetssikre og tilknytte nye tolke og oversættere, dels at vedligeholde relationerne til de eksisterende tolke og oversættere, og undersøge og optimere samarbejdet med tolkene i de sager, der kræver en dybere evaluering.

  • Rekruttering og tilknytning af nye tolke og oversættere
  • Vedligeholde relationer med vores tolke og oversættere
  • Videreudvikling af afdelingen og af vores tilbud til tolke
  • Andre ad hoc-opgaver

Det er vigtigt, at du er imødekommende, serviceminded, har et stort overblik og forståelse for tolkens faglighed og for hvordan vi opretholder de gode relationer til vores tolke og oversættere.

Du skal trives i et miljø med højt tempo og varierende opgaver. Du skal kunne arbejde effektivt og selvstændigt, og du har selvfølgelig altid mulighed for at spørge kolleger til råds, og vi løser generelt vores individuelle opgaver med en høj grad af sparring med kolleger.

Du skal være fortrolig med at arbejde i interne elektroniske platforme, hvor der er høje krav til sikkerhed, ensartethed, præcision og kvalitetssikring i tolkenes kvalifikationer og profiler, og i arbejdsgangene.

Der vil være gode muligheder for udvikling i jobbet i takt med at virksomheden vokser.

Personlige egenskaber

Som medarbejder i Rekruttering og Tolke-HR skal du have god forståelse for forskellige kulturer både i kontakt med tolkene og i vurderingen af tolkens evner til at tolke kulturelt funderet (normer, almene forklaringer). Du skal have sprogøre og opmærksomhed på nuancer i udtale, ordvalg og sprogforståelse.

Vi ønsker os en kollega, der er positiv, åben, selvstændig, løsningsorienteret, som er en god lytter og god kommunikatør, som er præcis og omhyggelig, empatisk, målrettet og kvalitetsbevidst.

Du skal kunne arbejde godt med andre, og være vant til at tage selvstændigt ansvar og lederskab for dine opgaver – også når behovet opstår spontant. Fleksibilitet er vigtig og man skal ikke være bange for at spørge andre til råds.

Det er en fordel, hvis du har:

  • Erfaring med ansættelser
  • Erfaring med medarbejderpleje
  • Erfaring med supervision og håndtering af medarbejdere, der har været ude for en hård oplevelse
  • Kendskab til tolke- og oversættelsesbranchen og viden om, hvad der er sket de sidste par år
  • Har forretningsforståelse
  • En relevant uddannelse

Tålmodighed og rummelighed er en nødvendig personlig egenskab – du skal kunne styre en samtale på en høflig og respektfuld måde.

Meget af arbejdet med rekruttering og relationsvedligeholdelse foregår telefonisk, så du skal være glad for at tale i telefon.

Desuden er der flere udviklingsprojekter i den nærmeste fremtid, som du enten vil være indover eller have det fulde ansvar for.

Generelt for alle medarbejdere

  • Perfekt dansk både mundtligt og skriftligt
  • Flydende engelsk
  • God til tæt samarbejde med kolleger i hele virksomheden og i stand til at rumme forskellighed
  • God til tæt samarbejde med kolleger i hele virksomheden
  • Ansvarsbevidst, initiativrig, selvkørende
  • Trives med højt tempo og en rivende udvikling
  • Passioneret for sprog og kultur
  • Erfaring fra eller kendskab til oversættelse- og tolkebranchen er et stort plus
  • Indgå i en start-up virksomhed med engagement og ansvarsfølelse

Praktisk

Stillingen er på fuldtid 37,5 t/uge eller deltid (f.eks. 4-dages uge). Desuden mulighed for flexjob, løntilskud eller praktik

Fleksibel arbejdstid – normalt hverdage i tidsrummet 8-17 med mulighed for at lægge timer om aftenen

Løn efter kvalifikationer

Adressen er Kantatevej 26B, 2730 Herlev

Motiveret ansøgning samt CV bedes fremsendes til [email protected] - husk at anføre hvilken stilling ansøgningen drejer sig om.

Indkaldelse til samtaler forventes i uge 8 til afholdelse i uge 9 og 10.

Tiltrædelse snarest derefter.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Herlev
  • Tirsdag den 28. februar 2023

Lignende jobs

  • Forsker i København

    Bliv Researcher i Danmarks største netværksvirksomhed Skal du have have et sabbatår og kunne du tænke dig at arbejde i et ungt og ambitiøst team hos Da..
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i Ballerup

    Gå tilbage til ledige stillinger Principal Bioinformatic Scientist, Antibody Technology Put your technical expertise into play and drive data analysis and strategic pipeline developmen..
    • Forsker
    • Ballerup
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Og vil du gerne være en del .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Vil du gerne bidrage til at styrke og udvikle landets erhvervsuddannelser? Og er du dygtig til forskning, udvikling og undervisning på det pædagogiske område? Så er du måske vores nye kollega.P..
    • Forsker
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
14. maj 2024 6
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 3
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 2
14. april 2024 2