Seniorforsker/forsker søges til Sundhedsfremmeforskning på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vil du være med til at udvikle og afprøve nye tilgange til at øge livskvaliteten hos voksne med diabetes? - og har du lyst til at igangsætte, lede og indgå i forskningsprojekter om udvikling, afprøvning og implementering af nye værktøjer og metoder med fokus på psykosocial støtte til voksne med diabetes?

Steno Diabetes Center Copenhagen søger en seniorforsker/forsker til forskningsgruppen Diabetes Managementforskning i enheden for Sundhedsfremmeforskning til området Psykosocial sundhed og støtte til voksne med diabetes. Vi forventer tiltrædelse 1. september 2023.

Om afdelingen og forskningsgruppen
Diabetes Managementforskning udvikler ny viden, metoder og tilgange til patient- og relations-fokuseret diabetesbehandling med brugerinvolvering, psykosocial støtte og patientuddannelse. Vi integrerer sundheds-, social- og psykologisk forskning for at skabe nye tilgange, og vi arbejder systematisk med brugerinvolvering i forskningsbaserede komplekse interventioner fra udvikling til implementering for at skabe lokalt forankrede og bæredygtige tiltag.

Forskningsgruppen består af ca. 30 ansatte, bl.a. 1 professor, 4 seniorforskere, 3 forskere, 4 postdocs, 8 ph.d.-studerende samt videnskabelige assistenter, studentermedhjælpere, studerende og praktikanter. Tilsammen repræsenterer vi et bredt fagligt område, herunder folkesundhedsvidenskab, sociologi, psykologi, pædagogik, kommunikation og antropologi. Gruppen er opdelt i 3 teams: Psykosocial sundhed og diabetes (som stillingen hører til), Børn, unge, familier og diabetes samt Lighed og diabetes.

Enheden for Sundhedsfremmeforskning, på SDCC, som består af grupperne Diabetes Managementforskning og Diabetes Forebyggelsesforskning, arbejder for bedre sundhed og trivsel for personer med diabetes, familier og populationer i risiko. Det gør vi ved at udvikle, afprøve, evaluere og udbrede forskningsbaserede, sundhedsfremmende indsatser. Vi anvender kvalitative og kvantitative metoder samt en bred teoriramme.

Stillingen
Stillingen er forankret i teamet, som arbejder med psykosocial sundhed og diabetes. Dine opgaver vil bestå i egen forskning med både igangværende og nye projekter og med forpligtelse til at publicere og sikre bred videnskabelig formidling. Du vil indgå i udvikling af nye forskningsprojekter og samarbejder, herunder fundraising. Du vil komme til at deltage i tværfaglige samarbejder, herunder forestå dataindsamling, analysere data og skrive artikler og ansøgninger samt formidle resultaterne. Du vil bidrage med vejledning og sparring på forskellige niveauer, fx til andre forskere i teamet, postdocs, ph.d.-studerende og specialestuderende.

Du kommer til at referere til teamleder, seniorforsker Bryan Cleal.

Din profil

  • Du har en ph.d.-grad samt gennemført postdoc-forløb eller har anden dokumenteret forskererfaring inden for et relevant fagområde – fx psykologi, sociologi, antropologi eller (folke)sundsvidenskab.
  • Du har erfaring med tværfaglig interventionsforskning, gerne med fokus på psykosocial støtte og brugercentrering og gerne i relation til diabetes.
  • Du er analytisk stærk – gerne både indenfor kvalitativ og kvantitativ analysemetode
  • Du har erfaring med forskningsbaseret udvikling af metoder og brugerinvolverende processer
  • Du er fagligt og menneskeligt moden og kan arbejde både selvstændigt og i et tæt samarbejde i en tværfaglig gruppe
  • Du er engageret med et stærkt personligt drive, og du kan opbygge solide netværk med nøglepersoner på forskningsområdet.
  • Du kan navigere og samarbejde på tværs af forskellige faggrupper og organisationer
  • Du mestrer til fulde dansk og engelsk i tale og skrift.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er 5-årig med mulighed for forlængelse. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende regional overenskomst og indplacering på seniorforsker- eller forskerniveau efter kvalifikationer.

Information
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Bryan Cleal 30 91 29 64 eller forskningsleder Ingrid Willaing tlf. 30 91 34 03.

Ansøgning
Din motiverede ansøgning, på dansk eller engelsk skal indeholde: kort motivation og baggrund for at søge stillingen (max 1 side), CV, publikationsliste, pasfoto, dokumentation for kvalifikationer og uddannelser og to relevante videnskabelige artikler, som du har skrevet. CV’et bedes opbygget med følgende afsnit: A) Forskning B) Uddannelse, undervisning og formidling, C) Ekstern finansiering D) Forskningsorganisering og samarbejde C) Gennemslagskraft (outreach og impact). Du bedes vedlægge et forslag til en forskningsplan.

Ansøgningsfristen er den 15. april 2023.

Ansøgningerne skal fagfællebedømmes før ansættelse. Første samtale finder sted i uge 18 2023, mens anden samtale finder sted i uge 19 2023. Kandidater, der går videre til anden samtale, vil blive bedt om at løse en mindre opgave inden anden samtale.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen
Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse og uddannelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital med en patientgrundlag på ca. 11.000 børn og voksne med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Herlev
  • Lørdag den 15. april 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Ballerup

    Gå tilbage til ledige stillinger Principal Bioinformatic Scientist, Antibody Technology Put your technical expertise into play and drive data analysis and strategic pipeline developmen..
    • Forsker
    • Ballerup
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Og har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Så er du måske vores nye .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Og vil du gerne være en del .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Vil du gerne bidrage til at styrke og udvikle landets erhvervsuddannelser? Og er du dygtig til forskning, udvikling og undervisning på det pædagogiske område? Så er du måske vores nye kollega.P..
    • Forsker
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 3
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2