SmartLearning søger digital læringskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

SmartLearning søger digital læringskonsulent

Er du skarp, når det gælder produktion af læringsmaterialer? Og vil du være den, som får vores nye kursusplatform, GetSkills til at flyve? Så har vi stillingen til dig.

SmartLearnings uddannelsescenter har vokseværk, da vi er ved at lancere en ny platform for korte kurser. Derfor søger vi en digital læringskonsulent med stærke projektlederkompetencer til vores GetSkills-team. Stillingen er for dig, der interesserer dig for og har erfaring med at producere læringsindhold, samarbejde med eksterne leverandører og eksekvere på en projektplan.

Forestil dig et arbejde, hvor du hver dag udforsker og udvikler læringsindhold til et nyt format i et tæt samarbejde med fageksperter og eksterne leverandører. Et arbejde, hvor du er omgivet af gode og kompetente kolleger i et fagligt udfordrende miljø. Alt sammen i en virksomhed, som i knap 30 år har eksperimenteret med online undervisning, og som brænder for at levere kompetenceudvikling til i dag, mens vi kigger ind i krystalkuglen for at se, hvad der gør sig gældende i morgen.

Det job er klart til dig hos SmartLearning. Ja, faktisk venter vi lige nu på, at du banker på vores dør, så vi sammen kan eksekvere på de planer og koncepter, som vi allerede har udarbejdet for vores korte kurser. Vi har brug for dig, som er frisk på at hoppe i produktionstøjet og fodre vores nyindkøbte Learning Management System (LMS), Sana Labs, med læringsindhold af høj kvalitet.

Arbejdsopgaver:

  • Projektlede kursusproduktion
  • Producere læringsmateriale og -objekter i vores LMS, Sana Labs
  • Koordinere med eksterne leverandører i forbindelse med produktion af video, grafik og infografik
  • Hjælpe fageksperter med at optage video
  • Bidrage til at producere manuskript
  • Kvalitetstjekke kurser

Vi søger dig, som:

  • Har erfaring enten som projektleder eller projektdeltager
  • Er dedikeret og passioneret og god til at samarbejde med interne og eksterne interessenter
  • Har fingeren på pulsen og erfaring med at producere læringsmaterialer til et online læringsunivers
  • Har færdigheder inden for videoproduktion, et visuelt skarpt blik og flair for skriftlig kommunikation
  • Vægter kvalitet højt og elsker at få noget fra hånden.


Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat og aflønnet efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation. Du ansættes på Copenhagen Business Academy (Cphbusiness), som er landets største erhvervsakademi, og som har det institutionelle ansvar for SmartLearnings aktiviteter.

Stillingen er på 37 timer om ugen, og du bliver projektansat i et år. Ansættelse pr. 1. juli 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Vi er en hybrid arbejdsplads, og p.t. arbejder vi tre dage hjemmefra og mødes to dage om ugen på vores kontor på Nansensgade 19 i København.

Vil du vide mere?
Så skal du endelig kontakte mig. Jeg hedder Kristina Bille og er uddannelsesleder i SmartLearning. Du kan fange mig på telefon: 61 74 56 68 eller på e-mail: [email protected].

Du kan også blive klogere på os ved at besøge smartlearning.dk

Er du klar til at søge?
Søg stillingen ved at sende dit CV og en kort motiveret ansøgning via linket, som du finder længere nede på siden. Hvis du har et eksempel på noget læringsmateriale, som du er særligt stolt af at have produceret, så vil vi også gerne se det.

Ansøgningsfristen er den 1. maj 2023, og vi holder samtaler i uge 19.

Cphbusiness er landets største erhvervsakademi med afdelinger i København, Lyngby og Hillerød og aktiviteter i Rønne. Vi tilbyder en bred vifte af videregående uddannelser op til professionsbachelor- og diplomniveau, der er stærkt forankret i erhvervslivets praksis. Som offentligt ejet uddannelses- og forskningsvirksomhed er det vores ambition at gøre viden til værdi gennem det personlige lederskab, og det vil vi gøre for stadig flere, stadig bedre og stadig mere effektivt. Vi har årligt omkring 12.000 studerende og tæller godt 450 medarbejdere i arbejdsfællesskabet Cphbusiness. Et arbejdsfællesskab, hvor alle er forpligtet på ambitionen under mottoet we dare, we share, we care.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København K
  • Fredag den 12. maj 2023

Lignende jobs

  • Forsker i København

    Bliv Researcher i Danmarks største netværksvirksomhed Skal du have have et sabbatår og kunne du tænke dig at arbejde i et ungt og ambitiøst team hos Da..
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Og har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Så er du måske vores nye .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Og vil du gerne være en del .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Vil du gerne bidrage til at styrke og udvikle landets erhvervsuddannelser? Og er du dygtig til forskning, udvikling og undervisning på det pædagogiske område? Så er du måske vores nye kollega.P..
    • Forsker
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0