Akademiker til HR-ledelsesinformation i Sundhedsministeriets Koncern LØN

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du arbejde med HR-data, digitalisering og formidling? Har du lyst til at arbejde med udvikling af nyt koncept for ledelsesinformation på HR-området? Har du erfaring med Power-BI og projektledelse? Så er du måske vores nye kollega i Koncern LØN.

Om Koncern LØN
Koncern LØN har ansvaret for lønadministration og HR-grunddata for hele Indenrigs- og Sundhedsministeriets Koncern. Sammen med Koncern Regnskab er vi organiseret som en del af Sundhedsstyrelsen. Du bliver en del af et team på 13 dygtige og engagerede medarbejdere, der servicerer ministerområdets departement og styrelser med sikker personaleadministration og løbende ledelsesinformation inden for HR-området.

Din hverdag hos os
Du bliver koncernens specialist på løn- og HR-data, og du være ansvarlig for løbende levering af ledelsesinformation på HR-området til ministeriets koncernledelse, departement og styrelser.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • projektlede udvikling og implementering af ny Power-BI løsning til Koncernledelsen, hvor ledelsesinformation for HR-området kan præsenteres og sammenlignes på koncern- og styrelsesniveau.
  • sikre løbende levering af ledelsesinformation på HR området til lokale HR funktioner og økonomifunktioner
  • opdatere lønværktøjer til lokale HR-funktioner
  • udtrække data til aktindsigter på HR-området
  • understøtte de årlige lønforhandlinger på ministerområdet med løndata.

Opgaverne løses i tæt samspil med enhedens ledelse og kollegaer og de lokale HR-funktioner i Indenrigs- og Sundhedsministeriets departement og styrelser.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse og et indgående kendskab til arbejdet med HR- og løndata, meget gerne fra staten. Det vigtigste er dog, at du er skarp til tal og har blik og interesse for bearbejdning og formidling af HR og løndata.

Derudover forventer vi, at du:

  • har indsigt i løndata samt øvrige HR-data fra fx LDV, ISOLA, mTime mv. og sætter en ære i at sikre retvisende ledelsesinformation
  • har kendskab – og meget gerne konkret erfaring – med opsætning og drift af Power-BI løsninger
  • Har en systematisk og analytisk tilgang til opgaveløsningen, og formår at strukturere og formidle ledelsesinformation til forskellige modtagergrupper
  • kan arbejde struktureret og skabe selvstændigt fremdrift
  • har stærke relationelle kompetencer, som du bringer i spil sammen med dine stærke kompetencer i skriftlig og mundtlig formidling.
  • hurtigt kan opbygge overblik og bevare det, også under tidspres
  • trives i tværfagligt teamsamarbejde, men kan med dine erfaringer også selvstændigt drive store opgaver og processer.

Du vil få mulighed for at gentænke HR ledelsesinformation på Sundhedsministeriets område, og det vil derfor være vigtigt, at du befinder dig godt med at skulle balancere mange interessenters forskellige behov med et ønske om fælles og standardiserede løsninger.

Vi tilbyder
Koncern LØN er i efteråret 2022 blevet reorganiseret, og vi er i gang med at gennemføre en ambitiøs faglig og organisatorisk udvikling af vores processer, produkter og samarbejdsflader. Den udvikling vil du i høj grad blive en del af, ligesom du vil få stor mulighed for at sætte dine egne aftryk på udviklingen inden for HR- ledelsesinformation. Du bliver en del af et dynamisk tværfagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kollegaer får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt af arbejdsopgaver.

Vi bor i nyrenoverede lokaler med skøn udsigt over Islands Brygge, hvor vi vægter et uformelt og energisk samarbejde præget af stort fagligt engagement og gensidig respekt.

Om ansættelsen
Stillingen er til ansættelse d. 1. maj eller efter aftale.

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Ansættelse sker som udgangspunkt som enten fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af dine kvalifikationer og dokumenterede erfaring.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Anders Snedker på 2037 7276

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 12. Du kan læse mere om os på sst.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København S
  • Onsdag den 15. marts 2023

Lignende jobs

  • Forsker i København

    Bliv Researcher i Danmarks største netværksvirksomhed Skal du have have et sabbatår og kunne du tænke dig at arbejde i et ungt og ambitiøst team hos Da..
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Har du erfaring med undervisning og udvikling af nye tiltag i undervisningen? Har du lyst til at udvikle og undervise i grøn bæredygtighed i jordemoderfaget? Har du kompetencer inden for det sociol..
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Og har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Så er du måske vores nye .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Og vil du gerne være en del .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 6
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 5
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4