Adjunkter, lektorer eller timelærere til pædagoguddannelsen på Campus Nordsjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Har du solidt kendskab til den pædagogiske faglighed og profession - og kan du jonglere med både teori, praksiskendskab og inspirerende undervisning? Så har vi jobbet til dig.

Ved pædagoguddannelsen på Københavns Professionshøjskole (KP) er vores ambition at uddanne dygtige og fagligt kompetente pædagoger, der brænder for arbejdet med menneskers udvikling, trivsel, læring og dannelse. I øjeblikket søger vi et antal adjunkter, lektorer samt timelærere til både faste og tidsbegrænsede stillinger, som kan bidrage til at styrke uddannelsen yderligere.

Om stillingerne
Som adjunkt, lektor eller timelærer får du ansvar for at forberede og gennemføre dine undervisningsaktiviteter, og evalueringer heraf, som du planlægger i samarbejde med dine dedikerede og fagligt dygtige kollegaer. Det kan fx være i forhold til at:

  • undervise inden for pædagoguddannelsens forskellige kompetenceområder med temaer som ”pædagogiske miljøer og aktiviteter”, ”profession og samfund”, ”tværprofessionelt samarbejde” eller ”pædagogisk psykologi” - både ved holdundervisning og forelæsninger samt inden for uddannelsens specialiseringer; dagtilbudsområdet, skole-fritidsområdet og social- og specialområdet
  • varetage dele af netundervisningen på vores merituddannelse og/eller net-ordinære uddannelse, herunder facilitere digital undervisning og forumdiskussioner, lave undervisningsvideoer mv.
  • vejlede de studerende i relation til eksamensforløb samt afholde eksamen, enten som eksaminator eller deltage som censor
  • betjene og formidle undervisningsmateriale, resultater mv. på vores digitale platforme, fx LMS, Wiseflow og Praktikportalen.

Ansættes du i en varig stilling, vil dine arbejdsopgaver som adjunkt eller lektor desuden omfatte, at:

  • gennemføre enkelte undervisningsforløb på efter- og videreuddannelsesområdet, fx i emner som "Styrket lærerplaner" rettet mod diplomstuderende fra praksis
  • varetage og deltage i forskningsprojekter, herunder designe og formulere forskningsansøgninger, i relation til det pædagogiske praksisfelt.

Om dig
Din uddannelsesbaggrund er en relevant videregående uddannelse, fx cand.pæd., cand.soc. eller lignende, med solidt og bredt kendskab til den pædagogiske praksis og kompetencer til at undervise med en sikker kobling mellem teori og praksis – og vi ser også gerne ansøgere med en ph.d uddannelse, da vi gennemfører praksisnære forsknings- og udviklingsprojekter inden for det pædagogfaglige område.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har bredt, grundlæggende kendskab til og kan undervise i perspektiver inden for en eller flere af pædagoguddannelsens specialiseringer: dagtilbud, skole-fritid eller social-specialområdet
  • kan undervise pædagogstuderende i deres praksisinddragelse af fx musik, sprogpædagogik, natur og udeliv, sundhed og bevægelse, drama eller digital kultur i tilrettelæggelsen af deres pædagogiske aktiviteter
  • er udadvendt og relationsskabende og kan lide at ’være på’ foran både studerende og kollegaer
  • har en kreativ, forholdsvis selvkørende, fleksibel og afslappet tilgang til din omverden i en – til tider – presset hverdag
  • er en god samarbejdspartner og er løsningsorienteret, når du bidrager til fællesskabet.

Din arbejdsplads
På pædagoguddannelsen på Campus Nordsjælland bliver du en del af en samarbejdende og vidensdelende kollegagruppe, hvor vi både arbejder i faste og skiftende teams afhængig af opgaven - og med plads til at eksperimentere med nye undervisningsformer.

Sammen har vi fokus på, og bidrager til, et spændende og udfordrende arbejds- og studiemiljø og værdsætter at have en tæt og daglig kontakt til de pædagogstuderende med blik for at styrke fællesskaberne omkring pædagoguddannelsen. Omgangstonen er afslappet og uformel, og hos os får du et fleksibelt arbejdsliv med en høj grad af indflydelse på arbejdsopgaverne.

Ved Institut for Pædagoguddannelse er vi samlet set ca. 6.000 studerende og ca. 230 ansatte.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er til besættelse den 1. januar 2022 eller snarest derefter.

Særligt for stillingerne som adjunkt/lektor:
Du bliver ansat som adjunkt eller lektor i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb, samt deltage i vores ambitiøse adjunktuddannelse.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. BEK nr. 673 af 13/05 2020.

Særlig for stillingerne som adjunkt-/lektorvikar:
Du bliver ansat som adjunktvikar eller lektorvikar efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Der er tale om vikaransættelser mellem ½ år – 1,5 år.

Som adjunktvikar vil der ikke være mulighed for lektorkvalificering i vikarperioden. Ansættelse som lektorvikar forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. BEK nr. 673 af 13/05 2020.

Særligt for stillingerne som timelærer
Du bliver ansat som timelærer. Arbejdstiden er ca. 20 timer om ugen, og timerne aftales periodevis og er afhængige af skemaplanlægningen for de enkelte moduler.  

Aflønning sker i henhold til cirkulære om timelønnet undervisning samt cirkulære om censorvederlag. Det betyder, at du ansættes på timelærerkontrakt med maximalt 780 timer pr. studieår inkl. forberedelse. 

Din arbejdsplads er dagligt på Campus Nordsjælland, Carlsbergvej 14, 3200 Hillerød, men undervisning/møder og lignende kan også foregå på Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om visionen og ambitionen for Københavns Professionshøjskole på www.kp.dk, her kan du også læse mere om vores strategi ’Fælles om fremragende undervisning'.

Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Kristoffer Kaae Kjærgaard på tlf.: 4189 7827, uddannelsesleder No Sjöberg Kampmann på tlf.: 5163 2411 eller studieleder Rosa Louise Bloch på tlf.: 4189 8533.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest mandag den 8. november 2021. Skriv meget gerne om du er interesseret i fast stilling, adjunktvikarstilling, timelærerstilling – eller alle tre varianter.

Er du lektorbedømt eller tillagt merit efter CVU-stillingstrukturen fra 2003, har du mulighed for, sammen med din ansøgning, at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i bekendtgørelsen. Anmodningen skal vedlægges CV, kopi af eksamensbeviser, samt kopi af bedømmelsen efter CVU-stillingsstrukturen.

Såfremt der er ansøgere, som anmoder om bedømmelse, vil dette indebære udskydning af tidspunktet for beslutning om besættelse af stillingen.

Samtaler forventes afholdt uge 46.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i København over tid

Dato Alle jobs som forskere
31. maj 2024 275
30. maj 2024 260
29. maj 2024 252
28. maj 2024 249
27. maj 2024 239
26. maj 2024 244
25. maj 2024 239
24. maj 2024 236
23. maj 2024 233
22. maj 2024 219
21. maj 2024 217
20. maj 2024 230
19. maj 2024 237
18. maj 2024 238
17. maj 2024 229
16. maj 2024 286
15. maj 2024 299
14. maj 2024 268
13. maj 2024 257
12. maj 2024 262
11. maj 2024 263
10. maj 2024 273
9. maj 2024 280
8. maj 2024 277
7. maj 2024 283
6. maj 2024 277
5. maj 2024 302
4. maj 2024 307
3. maj 2024 295
2. maj 2024 295
1. maj 2024 316

Værd at vide når du søger job som forsker i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer