IBA søger adjunkt/lektor til det juridiske fagområde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Har du lyst til at uddanne fremtidens medarbejdere inden for Finansiel Rådgivning, Økonomistyring og Revision?

IBA Erhvervsakademi Koldings finansielle/økonomiske fuldtidsuddannelser er finansøkonom-, financial controller- og finansbachelorstudierne.

Du vil primært være underviser på disse 3 uddannelser, hvor du bliver en del af et team sammen med 10 andre adjunkter og lektorer. Du kommer til at undervise inden for det juridiske fagområde primært i erhvervsjura, men også gerne inden for skatteret, bolighandel og privatøkonomisk rådgivning, hvor du er tilknyttet en faggruppe på ovenstående uddannelser.

De finansielle/økonomiske fuldtidsstudier
Uddannelsernes formål er at kvalificere dimittenderne til at kunne udføre salg, rådgivning og sagsbehandling inden for ejendomshandel, ejendomsadministration, bank og realkredit, forsikring og revision samt til at kunne udføre opgaver inden for økonomistyring i private og offentlige virksomheder.

Vi lægger vægt på en praksisnær tilgang til undervisningen, og en stor del af den foregår i samarbejde med andre faggrupper. Undervisningen er i stor udstrækning tilrettelagt som tværfaglige forløb og foregår i samarbejde med relevante aftagervirksomheder.

Arbejdsopgaverne
Du har stor indflydelse på din dagligdag og deltager sammen med afdelingens øvrige medarbejdere både i tilrettelæggelse af den daglige undervisning og den fremtidige udvikling af uddannelsens profil og akademiet som helhed.

Arbejdsopgaverne er:

  • Planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse af undervisningen – både i de selvstændige fag og i tværfaglige undervisningsforløb
  • Vejledning i forbindelse med større projekter og hovedopgaver

Derudover består dit arbejde som underviser også i at sikre uddannelsens videngrundlag til gavn for både de studerende og for det erhvervsliv, de får job i efter uddannelsen.
Dette sker via:

  • Ajourføring af dine egne kompetencer gennem interne og eksterne kurser og andre videnaktiviteter
  • Produktion, fremskaffelse og omsætning af ny viden ved at du selvstændigt eller i samarbejde med kolleger gennemfører forsknings-, udviklings- og innovationsaktiviteter

Hvis du ikke allerede er lektorbedømt, vil du blive ansat som adjunkt og skal i løbet af de første tre år gennemgå et internt kompetenceudviklingsforløb med fokus på pædagogisk udvikling og videnarbejde, herunder forskningsmetodologi.

Profil
Du er cand.jur., cand.merc.jur. eller har tilsvarende videregående uddannelse på kandidatniveau. Du kan sætte din faglighed i spil over for studerende og kolleger på en måde, hvor du gør det komplekse let forståeligt.

Du har viden og erfaring fra dit arbejde med anvendelse af jura, gerne skatteret og måske fra ejendomshandel.

Du interesserer dig for mennesker og relationer og har gode kommunikations- og samarbejdsevner. Samtidig er det en fordel i jobbet som underviser, at du er robust og har en analytisk og struktureret arbejdsform, da der ofte er mange bolde i luften.

Du har erfaring fra erhvervslivet og kan trække på cases og eksempler derfra, som kan inddrages og omsættes i undervisningen.

Hvis du allerede har erfaring med undervisning og/eller erfaring inden for relevant anvendt forskning (Ph.D.), er det kun et plus.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid, og der ønskes tiltrædelse 1. januar 2024. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende relevant overenskomst mellem Finansministeriet og forhandlingsberettiget organisation.

Arbejdssted
Som ansat på IBA Erhvervsakademi Kolding indgår du i et godt arbejdsmiljø i vores nye moderne bygning på havnen i Kolding. Du bliver en del af en professionel, humørfyldt og socialt orienteret organisation, hvor der er god plads til individet med respekt for helheden.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker du at komme forbi og møde dine nye kolleger, er du velkommen til at ringe til uddannelseschef Helle Berg Melgaard på tlf. 24 29 70 16 eller mail [email protected].

Ansøgningsfrist
Ansøgninger indsendes via elektronisk link.

Ansøgningsfristen er onsdag den 15. november kl. 12.00.

Samtaler forventes gennemført uge 47 2023.

På IBA ønsker vi, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Kolding
  • Onsdag den 15. november 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Aabenraa

    Drømmer du om at blive selvstændig, og har du erfaring med enten rekruttering, salg, ledelse eller måske alle tre dele? Hos KVR Vikar & Rekruttering går vi højt op i kandidater, kunder – og men..
    • Forsker
    • Aabenraa
    Få mere info
  • Forsker i Tønder

    Drømmer du om at blive selvstændig, og har du erfaring med enten rekruttering, salg, ledelse eller måske alle tre dele? Hos KVR Vikar & Rekruttering går vi højt op i kandidater, kunder – og men..
    • Forsker
    • Tønder
    Få mere info
  • Forsker i Kolding

    [xxxxx] og vores Lab for Leg og Design har et strategisk forsknings- og udviklingsprogram i Playful Attractions, der udvikler og undersøger design i legende formidling på museer, bib..
    • Forsker
    • Kolding
    Få mere info
  • Forsker i Sydjylland

    Forsker søges til organisation/virksomhed i Sydjylland
    • Forsker
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 2
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 1