Erfaren forsker til videns- og forskningscenter for Multisygdom og Kronisk Sygdom, Slagelse Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Vil du være med til at præge udviklingen af sundhedsvæsenets organisering og indsatser ved multisygdom i Danmark?

Personen, vi søger, skal have lyst til at deltage i udviklingen af nye samarbejdsformer og organisering af sundhedsvæsenet med fokus på patienternes og de sundhedsprofessionelles behov ved multisygdom og kronisk sygdom. Personen skal have erfaring med forskning og udvikling og være med til udvikle Videns- og forskningscenter for Multisygdom og Kronisk sygdom i et tæt samarbejde med centerleder og professor Anne Frølich og centerets øvrige forskere. Centeret ligger på Slagelse Sygehus i Region Sjælland.

Vi leder efter en engageret og aktiv forsker med interesse for organisations- og kliniknær forskning og meget gerne har erfaring med interventionsforskning. Du skal besidde en høj grad af selvstændighed i din opgaveløsning og ikke være bleg for at finde nye veje ind i hospitalet, til kommuner og til almen praksis både lokalt, i regionen, nationalt og internationalt.

Dine opgaver spænder fra at være aktiv deltager og vejleder i forskningsopgaver til at initiere og implementering af forskningsprojekter i samarbejde med sundhedsvæsenets organisationer. Du skal være med til at udvikle et stærkt netværk af aktører på området på tværs af sektorer.

Det særlige, vi kan tilbyde dig

Du kommer til at være med til at opbygge centeret så det bliver et højt fagligt kompetent forskningsmiljø både lokalt og nationalt. Dit arbejde vil foregå i tæt samarbejde med centerlederen, forskere i centeret, samt klinikere på sygehuset, i regionen, samarbejdspartnere på Københavns og Syddansk universitet samt på Danmarks Tekniske Universitet. Du vil samarbejde i et bredt netværk af aktører inden for kronisk- og multisygdom, herunder klinikere, ledere og administratorer på sygehuse, psykiatri, kommuner og almen praksis i Region Sjælland og nationalt.

Hvad vi forventer af dig

Du arbejder selvstændigt, tager initiativ og kan “tænke ud af boksen”. Du har erfaring med forskning, herunder udarbejdelse af projektbeskrivelser, fondsansøgninger, implementering og styring af forskningsprojekter samt formidling af forskningsresultater og artikelskrivning.

Du kender til Det Danske Sundhedsvæsen og også gerne internationale sundhedsvæsener. Vi forestiller os, at du har en sundhedsfaglig baggrund eller en nærliggende uddannelse i eks. folkesundhedsvidenskab, global sundhed eller lignende.

Hvad er Videnscenter for Multisygdom og Kronisk Sygdom

For at imødekomme udfordringerne i sundhedsvæsenet besluttede Region Sjælland i 2019 at oprette et regionalt Videnscenter for Multisygdom og Kronisk sygdom. Videnscenteret er placeret på Slagelse Sygehuse (Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse), hvis optageområde er kendetegnet ved at have en høj andel borgere med multisygdom og kroniske sygdomme. Til centeret er knyttet en styregruppe bestående af repræsentanter fra sygehuse, almen praksis, patientforeninger og uddannelsesinstitutioner i Region Sjælland og Hovedstaden.

Målet for centeret er at udvikle et stærkt forskningsmæssigt aktivt miljø, bestående af klinikere og forskere med kompetencer omfattende både kvantitative, kvalitative samt epidemiologiske forskningsmetoder.

Yderligere oplysninger

Stillingen er tidsbegrænset i en 2-årig periode på fuld tid.

Du er velkommen til at kontakte Anne Frølich, centerleder, professor, på mobil telefon 27 12 16 22

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er søndag den 28. august, 2022, med ansættelse pr. 1. oktober eller snarest muligt

Ansættelsessamtaler

Ansættelsessamtaler forventes afholdt ugen efter ansøgningsfristens udløb.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Slagelse
  • Søndag den 28. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 3
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2