Bliv ressource- og porteføljemanager i KU-IT og vær med til at drive IT-projekterne på Danmarks største universitet i...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du hjælpe ledelsen med at styre porteføljen af IT-projekter, så vi får udviklet IT-fundamentet under Københavns Universitetet til gavn for 40.000 studerende og 10.000 ansatte? Bliver du begejstret ved tanken om at understøtte et internationalt forsknings- og studiemiljø i verdensklasse? Og kan du formidle værdien af ressource- og porteføljestyring?” Så har vi jobbet til dig.

Du får ca. 290 dygtige IT-kolleger, heraf 12 i sektionen ”Kommunikation og Ledelsesstøtte”. Vi er en stabsfunktion, der understøtter ledelsen i KU-IT med ledelsesbetjening, kommunikation og personaleadministration. Du bliver en del af teamet, der har ansvar for bl.a. porteføljestyring, analyse, strategiske handleplaner og ledelsesbetjening.

Vi tilbyder et fagligt miljø, hvor tværgående samarbejde, sparring og udvikling bliver vægtet højt. Det skal være både sjovt og lærerigt at gå på arbejde, og vi sætter en ære i at skabe værdi for vores kollegaer, når vi samarbejder.

Sådan ser din nye arbejdsdag ud Som en del af Kommunikation og Ledelsesstøtte får du en bred samarbejdsflade til resten af organisationen. Du bliver ansvarlig for drift samt udvikling af ressourcekoordinering og porteføljestyringen i KU-IT. KU har sat en spændende proces i gang med at forbedre og effektivisere administration på KU og her spiller IT en vigtig rolle i den digitalisering, der skal ske. Ressource- og porteføljestyring er i den sammenhæng et væsentligt styringsredskab, der skal understøtte, at vi får projekterne prioriteret og godt i mål. Vi leder derfor efter en kollega, der kan lide at arbejde struktureret og går pragmatisk til værks med opgaverne, hvor det at være relationsskabende, nytænkende og udadvendt også er et plus. Dine nye opgaver bliver bl.a.

  • Forberedelse og afholdelse af møder om koordinering af medarbejderressourcer til de mange drift- og udviklingsopgaver i KU-IT
  • Sekretariatsbetjening af porteføljegruppe, reviewgruppe og ressourcekoordinering
  • Videreudvikling af både ressource- og porteføljekonceptet, så der er sammenhæng med KU-strategier
  • Udarbejdelse af ledelsesinformation og analyse på både portefølje- og ressourceområdet

Hvem er du? Du har afsluttet en lang videregående uddannelse. Du har nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling, hvor du har arbejdet med enten porteføljemanagement, projektledelse eller ressourcestyring, og dermed har du et godt kendskab til PMO-værktøjskassen. Som person er du hjælpsom og pragmatisk, når du sparrer og rådgiver dine kollegaer om processerne for ressource- og porteføljestyring. Du behøver ikke være IT- eller teknisk ekspert. Det vigtige for os er, at du er nysgerrig, og ligesom os kan se, at IT og digitalisering er en vigtig driver i udvikling af organisationer. Men vigtigst for os er, at du er empatisk og måler din succes ved, at dine kollegaer lykkes med deres opgaver.

Om KU-IT som arbejdsplads KU-IT leverer og supporterer en bred palet af IT-løsninger til forskning, undervisning og administration på Københavns Universitet. Derudover rådgiver KU-IT universitets ledelse og forskere om alt fra IT-udstyr til IT-sikkerhed og digitalisering.

KU-IT's hovedkvarter ligger på Søndre Campus på Amager - tæt på metro og med mulighed for gratis parkering.
KU-IT er en familievenlig arbejdsplads med fokus på trivsel og løbende kompetenceudvikling. Der er mulighed for hjemmearbejdsdage, og samtidigt prioriterer vi kollegaskabet højt - bl.a. ved at arrangere fredagsbar for hele KU-IT. KU afholder sågar en årlig musikfestival for alle ansatte og studerende.

På denne side kan du i nogle korte videoer få indtryk af KU som IT-arbejdsplads og møde repræsentanter fra nogle af de mange faggrupper, der er ansat i KU-IT.

Løn og ansættelsesvilkår Indplacering vil ske i henhold til gældende overenskomster mellem Skatteministeriet og AC med indplacering som fuldmægtig, special- eller chefkonsulent, eller anden relevant overenskomst. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Stillingen er på fuldtid.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Yderligere oplysninger Hvis du har spørgsmål til stillingen eller om KU-IT, er du meget velkommen til at kontakte sektionschef Rikke Mandrup Hansen på tlf. 61 46 24 87 eller [email protected].

Sådan søger du jobbet Send din ansøgning med CV og andre relevante dokumenter, så vi har den senest den 28. januar 2024 kl. 24. Vi forventer at afholde første samtalerunde løbende og anden samtalerunde afholdes i uge 5.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • København S
  • Søndag den 28. januar 2024

Lignende jobs

  • It-chef i København Ø

    Gå tilbage til ledige stillinger IT-teamleder / Ledende Chefkonsulent Vil du stå i spidsen for et team af dygtige IT-specialister, der året rundt sikrer stabil drift og udvikling af kr..
    • IT-chef
    • København Ø
    Få mere info
  • It-chef i Frederiksberg

    Kunne du tænke dig en rolle, hvor dine ideer og metoder bidrager til løsningen af et it-projekt med høj samfundsrelevans? Og vil du med støtte fra dygtige projektdeltagere koordinere og projektstyr..
    • IT-chef
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • It-chef i København

    Har du solid erfaring med at lede større IT-projekter? Og drømmer du om at levere banebrydende IT-løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega i rollen som IT .
    • IT-chef
    • København
    Få mere info
  • It-chef i København

    IT-chef søges til organisation/virksomhed i København
    • IT-chef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1