Rekrutteringsfirma

Hands-on regnskabschef til prisvindende miljøvenlig...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hasselager

Vil du arbejde i krydsfeltet mellem regnskab, rapportering, optimering af forretningsgange og tovholder på digitaliseringsprojekter? Og vil du bringe dine økonomiske kompetencer i spil i en international virksomhed kendetegnet ved sin store miljøindsats og kvalitet i topklasse? Så skal du helt sikkert se nærmere på stillingen som regnskabschef hos Aduro med base i Hasselager.

Kvalitetsovne i enkelt og stilrent design


Aduro udvikler, fremstiller og markedsfører miljøvenlige brændeovne, pilleovne og hybridovne i moderne dansk design. De har gennem en årrække specialiseret sig i udviklingen af højteknologiske ovne med de mest moderne og avancerede forbrændingsprincipper. Gennem de seneste 17 år har over 500.000 europæere købt en Aduro-ovn, og brandet har dermed slået sit navn fast i både Danmark og resten af Europa. Aduro har en overordentlig robust økonomi og er finansielt helt uafhængig.

Som den nye regnskabschef er du hands-on på dagligdagens regnskabsopgaver og sikrer rettidig og gennemsigtig rapportering. Du får en hovedrolle i at udarbejde og optimere forretningsgange og processer i virksomheden og bliver desuden tovholder på implementeringen af nye tiltag såsom digitalisering. Mere konkret kan du se frem til blandt andet følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Ansvar for budgetter, måneds- og kvartalsrapportering, controller-opgaver, udarbejdelse af årsregnskab
  • Bogføring herunder moms for ind- og udland
  • Dialog med revisor og bank
  • Digitalisering af økonomifunktionen
  • Optimere på tværorganisatoriske forretningsgange og processer

Forretningsforståelse, digital indsigt og økonomisk talent


Vi er på udkig efter dig, som trives i en hands-on rolle, hvor du får lov at påtage dig et stort ansvarsområde og udfolde din veludstyrede økonomiske værktøjskasse.

Du kommer formentligt med en HD-R, cand.merc., cand.merc.aud., MBA eller lignende – men endnu vigtigere er det, at du har solid erhvervserfaring fra en lignende stilling, hvor du også har haft lederansvar og arbejdet tværorganisatorisk. Derfor træder du nemt ind i rollen som regnskabschef og får hurtigt etableret dig som en vellidt kollega og sparringspartner, som er både proaktiv, struktureret og effektiv.

Du er ikke bange for at forholde dig kritisk og kommer gerne med input til effektiviseringer i hverdagen, som virkelig rykker noget. Her gør du brug af din store forretningsforståelse, digitale indsigt og omstillingsparathed.

For at lykkes i rollen er det desuden vigtigt, at du behersker både dansk og engelsk. Lige så vigtigt er det, at du er skarp i Excel, og har et godt kendskab til ERP-systemer. Virksomheden bruger i dag Business Central 365.

Vinder af EU's miljøpris


Aduros vision for fremtiden er fortsat at være på forkant med udviklingen og levere ovne med design, brugervenlighed og miljømæssige egenskaber i topklasse.

I 2018 modtog Aduro den prestigefyldte miljøpris European Business Award for the Environment på nationalt plan. EU's miljøpriser hylder de mest miljøbevidste virksomheder i Europa og har til formål at fremme innovative og bæredygtige tiltag. Du kan derfor se frem til at blive en del af en arbejdsplads med et grønt hjerte. Derudover bliver du på en del af en veldrevet international virksomhed med en eksportandel 90%.

Med reference til CFO får du base på hovedkontoret i Hasselager, hvor 7 nationaliteter med forskellige kulturer og generel diversitet i alder og køn sidder samlet. Aduro er en arbejdsplads med masser af energi, godt humør, spændende sociale aktiviteter og rig mulighed for læring og udvikling.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hasselager.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Hasselager

Lignende jobs

  • Økonomichef i Brabrand

    If you have an operational mindset, possess strong knowledge in accounting, controlling and IT, and are ready to take on responsibilities across multiple functions, this might be the position for y..
    • Økonomichef
    • Brabrand
    Få mere info
  • Økonomichef i Århus

    Finance DirectorInternational project company The role of the Finance Director will be to lead and develop the finance function with currently seven skilled employees, and your responsibilit..
    • Økonomichef
    • Århus
    Få mere info
  • Økonomichef i Brabrand

    Hvis du har et operationel mindset, et stærkt kendskab inden for regnskab, controlling og IT, og er klar til at påtage dig ansvar på tværs af flere funktioner, så er denne stilling måske noget for .
    • Økonomichef
    • Brabrand
    Få mere info
  • Økonomichef i Århus

    Økonomichef søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Økonomichef
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Hasselager

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Hasselager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0