Underviser til professionsbachelor i IT-sikkerhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Har du erfaring med IT-sikkerhed, og lyst til at bruge din viden på en ny måde?

IT-sikkerhed har en central og stadigt voksende plads indenfor IT-dagsordenen og KEA er en af landets førende udbydere af IT-sikkerhedsuddannelse.

KEA udbyder som top-up-uddannelse en Professionsuddannelse i IT-sikkerhed, samt på efter- og videreuddannelsesområdet en Diplom i IT-sikkerhed.

Begge uddannelser er i vækst, hvorfor programområdet KEA Digital søger en underviser, der har en kandidatuddannelse og/eller flere års erfaring som professionel inden for IT-sikkerhed.

Om jobbet

Du vil primært arbejde med undervisning, men du vil også deltage i forsknings- og/eller udviklingsprojekter. Hvis du har mange års erfaring som IT-professionel kan jobbet give dig en unik mulighed for at udvikle dine evner for formidling samt forny dine faglige kompetencer som IT-professionel, idet jobbet giver en mulighed for fordybelse.

Vi søger en underviser som synes det vil være inspirerende både at arbejde med fuldtidsstuderende og deltidsstuderende. Din primære beskæftigelse vil være på IT-sikkerhedsuddannelserne (professionsbachelor i IT-sikker og Diplom i IT-sikkerhed), men der kan også forekomme mindre aktivitet på f.eks. professionsbachelor i Softwareudvikling.

Du bliver ansat som adjunkt eller lektor med primære opgaver inden for undervisning, udvikling og relationsarbejde, men disse opgaver er relaterede til og understøtter hinanden, således at dit arbejde fremstår som en meningsfuld helhed.

Du indgår i et team af undervisere, som på fuldtidsuddannelserne i fællesskab tilrettelægger de studerendes læringsforløb som et sammenhængende, meningsfyldt og motiverende forløb og som på efter- og videreuddannelsesområdet sørger for koordinering mellem undervisningen i de enkelt forløb.

På KEA bliver du en del af et visionært og primært teknisk erhvervsakademi, hvor der er plads til, at du både kan udvikle og bringe din faglighed og erfaring i spil. Vores fornemmeste opgave er fortsat at udvikle uddannelsen i takt med branchen, og vi har fokus på både de faglige og pædagogiske aspekter i undervisningen.

Du bliver en del af et miljø med kollegaer med forskellige baggrunde, hvor vi værdsætter og giver plads til forskellighed, men altid med de studerende læring i fokus.

Din daglige arbejdsplads er på Nørrebro, hvor du bliver en del af KEA Digital med ca. 80 ansatte undervisere og ledere.

Dine kvalifikationer og kompetencer

Den rette kandidat kan have forskellige profiler, som er interessante for os. Det afgørende for os er, at du syntes det er motiverende og attraktivt at være med til at uddanne IT-professionelle. Kommer du med begrænset praktisk erfaring er det essentielt, at du ønsker at omsætte teoretisk viden til praksisbaseret undervisning. Vi ser gerne, at du har erfaring med undervisning, men det er ingen betingelse.

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • Befinder dig godt med og er god til at skabe motivation inden for et fagområde.
  • Kan planlægge og gennemføre læringsforløb sammen med kollegaer.
  • Kan lide at udfordre og udvikle dig selv inden for et fagområde i stadig bevægelse.
  • Ser forskellighed hos studerende såvel som kollegaer som en styrke og mulighed for at både at bidrage til og lære af hinanden.

Er du også drevet af handlekraft? Så vil du passe godt ind på KEA. Hvis du vil vide lidt mere om, hvad vi mener, så se denne korte film om vores strategi – drevet af handlekraft.

Klar til nye udfordringer på KEA?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Merete Hess på tlf. 2437 4026 for en fortrolig og uformel samtale om stillingen.

Ansøgningsfristen er mandag den 4. september 2023.

Der afholdes ansættelsessamtaler løbende, hvorfor du opfordres til at søge hurtigst muligt.

Klik på Ansøg-knappen og send din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer.

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest 1. november 2023.

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

ANSÆTTELSE SOM ADJUNKT ELLER LEKTOR
Du ansættes i en fuldtidsstilling med stillingsbetegnelse som adjunkt eller lektor, omfattet af stillingsstruktur for erhvervsakademier, m.fl. efter gældende overenskomst.

Er du ny i faget som underviser, ansættes du som adjunkt og får rig mulighed for at udvikle dig i rollen. Ud over tæt samarbejde med erfarne kollegaer ifm. planlægning af undervisningsforløb, vil du deltage i KEAs adjunktforløb som en integreret del af dine daglige opgaver. Der er tale om et struktureret og gennemprøvet forløb med fokus på din kompetenceudvikling, hvor du vil udvikle og styrke dine kompetencer som underviser. Forløbet omfatter bl.a. hvordan du udvikler dine teoretiske, faglige og pædagogiske kompetencer i forhold til tilrettelæggelse og gennemførelse af undervisning samt udvikling af kompetencer ift. at deltage i erhvervsakademiske forsknings- og udviklingsaktiviteter. I forløbet indgår løbende sparring og vejledning, og du gennemfører forløbet sammen med andre adjunkter på tværs af KEA.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København N
  • Mandag den 04. september 2023

Lignende jobs

  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at hjælpe til rekruttering af nye studerende, inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle d..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Brænder du for at blive en del af en udviklingsorienteret skole, som har fokus på anerkendelse i relationerne, stærk faglighed og elevernes trivsel.På Nordstrandskolen ønsker vi gennem tæt team..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Motiveres du af at arbejde på en almenskole, hvor teamsamarbejdet i både fagteam og årgangsteam er bærende for den fortsatte pædagogiske udvikling, og kan du se dig ind i en skolepolitik og en folk..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Hvis du kan se dig ind i en skolepolitik og en folkeskole, hvor glæden ved skolen er i højsædet, og hvor vi tager lysten til læring og fællesskaber seriøst – skal du søge en af de 2 ledige fuldtids..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 10
12. maj 2024 11
11. maj 2024 11
10. maj 2024 11
9. maj 2024 10
8. maj 2024 10
7. maj 2024 10
6. maj 2024 9
5. maj 2024 9
4. maj 2024 9
3. maj 2024 8
2. maj 2024 7
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 4
26. april 2024 3
25. april 2024 2
24. april 2024 3
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1