Indskolingslærer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skjern

Skolen i Skjern afd. Enghavevej søger lærer til indskolingen

Pr. 1. august søger vi en lærer til en fast stilling i indskolingen med dansk på skemaet, og kan du håndværk og design, tysk eller andet spændende hører vi gerne fra dig. Vi har gode muligheder for at sammensætte skema og fagrække, så både skolens og dine ønsker bliver tilgodeset.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et godt kollegialt og engageret samarbejde organiseret på årgangsteam med kolleger, der er imødekommende, samarbejdende og humoristiske. Vi er en anerkendende og velfungerende organisation med en tillidsfuld ledelse, der er tæt på hverdagen med fællesskabet i fokus.
Alle medarbejdere er organiseret i teams, og pædagogisk har vi Det Fælles Børne- og Ungesyn som vores fælles referenceramme. Vores kerneværdier er: faglighed, fællesskab, respekt og nytænkning, som i det daglige kommer til udtryk ved glæde, leg og læring.
Opgaverne på skolen løses i tæt samarbejde mellem lærere, pædagoger, vejledere og ledere.

Det faglige og pædagogiske arbejde på Skolen i Skjern
Vi arbejder målrettet med at forbedre vores elevers udbytte af undervisningen, så de får mulighed for at udnytte deres potentiale. Har du lyst at være med til at løfte denne opgave og gøre en forskel? Vi fokuserer på en struktureret hverdag med fag, emner og aktiviteter tilrettelagt med udgangspunkt i elevens forudsætninger. Indsatsen fokuserer på elevens udvikling – både fagligt og socialt.
Udover den egentlige undervisning, forventer vi, at du brænder for at give eleverne den dannelse og faglige ballast, der skal danne grundlaget for deres liv.
Vi forsøger at skabe helhed i indskolingselevernes hverdag gennem samarbejde med SFO´en.

Personlige kvalifikationer
Vi søger dig, der får energi af arbejdet med eleverne, og er lærer fordi du på bedste måde vil hjælpe dem til at lykkes. Du skal have lysten til at arbejde med og være medskaber af et godt undervisningsmiljø i klassen med fokus på læring og trivsel.
Vi forventer, at du er teamplayer - et samarbejdende, glad, imødekommende og positivt menneske, der både evner at give og at modtage i det tætte samarbejde, der i dag er en forudsætning for at være lærer i folkeskolen.
Det er vigtigt for os, at du er anerkendende i din relation til og kommunikation med såvel elever som forældre. Vi søger dig, der i din praksis formår at sætte fokus på ressourcer både hos den enkelte og i fællesskabet.

Om os
Skolen i Skjern er en kommunal folkeskole beliggende centralt i Skjern by på to matrikler med knap én kilometers afstand mellem vores to afdelinger, afdeling Klostervej og afdeling Enghavevej. Vores skole består af en almen-del, modtageklasser, et specialcenter og SFO.
Skolen er i gang med en sammenlægningsproces, som du også skal have lyst til at være en del af.
Tilsammen er vi omkring 750 elever fordelt på 0. - 9. klasse og ca. 100 medarbejdere.
Vi har mødedage tirsdage og onsdage indtil kl. 15.45. Det forventes, at du møder ind på skolen om morgenen, og er på skolen til undervisning og møder. Derudover har du stor fleksibilitet til selv at tilrettelægge din forberedelse.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Reference, ansøgningsfrist og samtaler
Du skal forvente, at vi indhenter reference på den/de kandidater ansættelsesudvalget peger på efter ansøgnings-, og samtalerunden. Du bedes derfor i din ansøgning gøre tydeligt opmærksom på, hvem vi må kontakte med angivelse af navn og telefonnummer.

Tiltrædelse: 1. August 2023

Ansøgningsfrist: 18. juni 2023

Samtaler: 21. juni 2022

Har du spørgsmål eller lyst til at besøge os, er du velkommen til at rette henvendelse til afdelingsleder for indskoling og SFO René Madsen på tlf. 20829930 eller viceskoleleder Dorthe Munck Jensen på tlf. 30278131

Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skjern.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Skjern
  • Søndag den 18. juni 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Vestjylland

    Du får her en unik mulighed for at blive en del af noget stort. Du vil stå i spidsen for en større forandringsproces, hvor du sammen med skolens ansatte og bestyrelse sætter retning og løfter med p..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer (vikar) i Vestjylland

    Vi søger en anerkendende, nærværende og engageret lærervikar, som kan løse undervisningsopgaver på 7. -9. klassetrin.Du kommer til at indgå i teamarbejde, hvor engagement, ansvarlighed og faglighed..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer (vikar) i Vestjylland

    LEM STATIONSSKOLE SØGER VIKAR I MAJ OG JUNIGår du rundt og drømmer om at prøve dig selv af som lærer i folkeskolen? Eller er du måske allerede i gang med en læreruddannelse? Så er det måske lige di..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer i Vestjylland

    Vores mangeårige leder af skolens SFO går på pension, hvilket åbner muligheden for at blive en del af lederteamet på Tarm Skole. Tarm Skole er en veldrevet vestjysk skole med 450 elever i skoledele..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Skjern

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Skjern over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1