Undervisere til både sundhedsfag og ungeforløb på SOSU H i Gladsaxe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Har du lyst til at undervise tværfagligt, praksisnært og anvendelsesorienteret på Danmarks største SOSU-skole? Kan du motivere både unge og voksne, og sætte læringsprocesser i gang, der gør en forskel? Trives du i et livligt uddannelsesmiljø, hvor vi samarbejder tæt og teambaseret om opgaverne?

Samarbejde om elevernes uddannelse

Som underviser på social- og sundhedsuddannelserne vil du skulle undervise i sundhedsfaglige emner ex sundhedsfremme, rehabilitering, pleje, og du skal også være klar til at gribe andre undervisnings- og faciliteringsopgaver.

I bliver tilknyttet et team af dygtige undervisere, der samarbejder på tværs af fag om at forberede og gennemføre varieret og praksisnær undervisning, der motiverer vores mangfoldige elevgruppe. Elevernes skema er forskelligt fra uge til uge, og I forbereder i fællesskab dagenes indhold. Undervisningsformerne er varierende, helhedsorienteret og simulationsbaseret i vores praksislabs. I vores ungeforløb er det et kerneområde at introducere skoleelever til vores uddannelser social og sundhedsassistent og social og sundhedshjælper.

Det daglige arbejde baseres på vores pædagogiske og didaktiske grundlag og grundfortælling som du kan læse på skolens hjemmeside.

SOSU H prioriterer faglig udvikling højt, vi udvikler nyt og er dagsordenssættende for faglig udvikling af uddannelser og fag. Samtidig holder vi altid fokus på at skabe rammer, så både unge og voksne elever trives og udvikles mens de går på vores skole. På tværs af alle vores afdelinger er det vores ordentlighed og professionalisme, der kendetegner os.

Hvad forventer vi?

At du har stor interesse og lyst til at undervise unge såvel som voksne mennesker og motivere dem i deres uddannelsesforløb på vej ud i arbejdslivet.

Du har undervisererfaring eller erfaring fra oplæringen, og kan praktisere tværfaglig, praksisnær og differentieret undervisning. Dit menneskesyn er anerkendende, og du har interesse i at skabe et motiverende læringsmiljø for vores elever og er dygtig til relationsarbejde. Du kan lide at arbejde innovativt og eksperimenterende med din undervisning, og inddrager gerne IT. Du er god til at sætte dig ind i nyt stof og kan bevare overblikket i travle perioder. I det hele taget har du solide pædagogiske kompetencer, og bidrager med godt humør og gå-på-mod både i forhold til elever og kollegaer.

Herudover forventer vi, at du har:

  • En uddannelse som evt. Social og sundhedsassistent eller tilsvarende. Det vægtes at du brænder for vores målgruppe og opgaven

  • Det er fordel at du har en erhvervspædagogisk diplomuddannelse tilsvarende
  • Oplærings eller undervisningserfaring, gerne fra en anden SOSU- eller erhvervsskole eller fra praksis

Er det noget for dig? Sådan søger du

Send din ansøgning med bilag via knappen ”søg stilling” nederst på siden. Det er kun ansøgninger, der sendes via rekrutteringssystemet, der kommer i betragtning.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause og vi har røgfri arbejdstid. Tjenestested er i Gladsaxe.

Vi gør opmærksom på at der i forbindelse med ansættelse indhentes børneattest.

Spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte uddannelsesleder Lonnie Andersen på 25393404 eller [email protected]. Det vil dog ikke være muligt at få kontakt mellem jul og nytår, da vi har lukket.

Ansøgningsfrist og proces. Vi håber at se din ansøgning senest den 18. januar 2024 kl. 12.00. Forventet tiltrædelse den 1. marts 2024. Vi holder samtaler d. 24. og 25. januar 2024.

SOSU H vægter tværfagligt samarbejde højt, og vi har en arbejdsplads med højt til loftet og en god stemning. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Om SOSU H

På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kompetencecenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt. Se videoer om vores uddannelser her.

Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med ni afdelinger i Region Hovedstaden. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye høje standarder på vores uddannelsesområde. Vi skal arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd. Bliv desuden klogere på hvilke elever vi har på SOSU H, og hvad du kan blive en del af på vores hjemmeside sosuh.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Søborg
  • Torsdag den 18. januar 2024

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en moderne digital landsbyskole med høj faglighed og fællesskab, og hvor dine faglige ambitioner og drømme bliver til virkelighed? Du får de mest fantastiske kolleger og børn.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en lærer der kan undervise i: Musik i indskoling og på mellemtrin Matematik og N/T i indskolingen. Hedelyskolen er en folkeskole med omkring 720 elever, hvoraf de ca. 70 elever er tilknyttet H-klasserne, en specialklasserække for elever med generelle indlæringsproblemer.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en lærer der kan undervise i: Tysk og naturfag på mellemtrinnet Matematik, fysik/kemi og tysk i udskolingen. Hedelyskolen er en folkeskole med omkring 720 elever, hvoraf de ca. 70 elever er tilknyttet H-klasserne, en specialklasserække for elever med generelle indlæringsproblemer.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Karlslunde Skole er en velfungerende skole med snart 445 glade og engagerede elever fra 0. til 9.klasse, to modtageklasser for de 14-18-årige og en SFO med omkring 170 børn. Vi er en dygtig og engageret medarbejderstab, hvor det sociale sammenhold, fleksibilitet og hjælpsomhed er stor.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
10. juni 2024 5
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 6
2. juni 2024 6
1. juni 2024 6
31. maj 2024 6
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 5
27. maj 2024 6
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 5
23. maj 2024 8
22. maj 2024 7
21. maj 2024 7
20. maj 2024 8
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 9
16. maj 2024 8
15. maj 2024 8
14. maj 2024 8
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6