Udekørende Servicetekniker til Storkøbenhavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Udekørende servicetekniker til Storkøbenhavn
Innovation er vores passion
Vidste du, at vores produkter og løsninger spiller en nøglerolle i industrien? Elektronik, medicinsk forskning, vedvarende energi, fødevareproduktion, infrastruktur – Atlas Copco er overalt! Hos os arbejder du med de nyeste og mest innovative teknologier, der på forskellig vis bidrager til at skabe en bæredygtig fremtid. Her lytter vi til dine ideer og skaber sammen et inkluderende miljø, hvor livslang læring er en vigtig del af vores kultur.
Lyder det interessant? Så kom med på rejsen mod en bæredygtig fremtid!

Føler du din dag er en succes, hvis du kan holde maskinerne kørende, og kunderne er tilfredse med dit arbejde? Nyder du som servicetekniker at komme godt omkring i din region mens du har et team af kolleger, som støtter dig på distancen, når du står overfor mere komplekse tekniske udfordringer? Så har vi en spændende karrieremulighed til dig!
Vi leder efter en udekørende servicetekniker til Atlas Copco Kompressortekniks danske serviceteam, som trives med at arbejde selvstændigt i en række af forskellige virksomheder.

Du bliver en del af et serviceteam på 16 teknikere fordelt Danmark, som arbejder tæt sammen, hjælper hinanden og udgør Atlas Copcos spydspids ude hos vores mange kunder. Du vil få ansvar for kunder i Storkøbenhavnsområdet, som du vil bruge størstedelen af din tid hos. Det vil derfor være en fordel hvis du bor i Storkøbenhavn. Vores danske kontor ligger i Albertslund og i stillingen vil du referere til vores Service Manager.

Din rolle
Som udekørende servicetekniker planlægger du din tid i samarbejde med en service planner. Du starter din dag hjemmefra og kører ud til kunder med en firmabil udstyret med værktøj og reservedele. I din dagligdag er du ansvarlig for både reparationer og for at sikre forbyggende vedligehold på Atlas Copcos forskellige typer af kompressorer og helhedsløsninger hos kunderne.

Der vil være mange forskellige teknologier at lære at kende, men har du en positiv indstilling til at lære nyt, sørger vi for at du får den helt rigtige træning i vores produkter, så du har mulighed for at vokse med opgaven.

I tæt samarbejde med dine serviceteknikerkolleger, service planners og teknisk support, servicerer du hver dag små og store kunder og har fokus på at opbygge gode, langvarige kunderelationer.

For at lykkes i rollen har du

  • en teknisk baggrund og god teknisk forståelse
  • motivation for at arbejde med og blive trænet i serviceteknik
  • lyst til at sætte dig ind i Altas Copcos mange markedsledende produkter og løsninger – med god hjælp fra din leder, dine kolleger og fra Atlas Copcos mange trænings- og læringsmuligheder
  • fokus på at skabe exceptionelle kundeoplevelser som viser sig gennem positive tilbagemeldinger fra vores kunder
  • erfaring med både dansk og engelsk som arbejdssprog
  • kørekort til almindelig bil – Atlas Copco stiller en servicevogn til rådighed

Til gengæld tilbyder vi dig

  • at blive en del af en verdensopspændende koncern med 49.000 medarbejdere i over 70 lande, som er førende inden for sit felt, og som vægter integritet og etisk adfærd meget højt
  • nye udfordringer og mulighed for at lære hver dag
  • gode kolleger
  • fleksibilitet til at planlægge dit arbejde så det passer til dig
  • adgang til gode jobmuligheder globalt som en del af Atlas Copco koncernen

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, så tag fat på CTS Service Manager Lars Katkjær på telefon +45 4057 0410

Vi vælger mangfoldighed og inklusion
Vi er overbeviste om, at vores forskelligheder styrker os og skaber en dynamisk og innovativ kultur, hvor vi alle kan vokse og føle os forbundet. Vores fælles drivkraft er ønsket om at gøre en forskel og bidrage til en bedre fremtid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Albertslund
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Glostrup

    Fri kontakt
    Brænder du for at nørde med tekniske produkter og komponenter? Er du en problemknuser, som finder glæde i at finde og løse fejl? Trives du med at arbejde på værksted sammen med gode kolleger samt besøge kunderne lejlighedsvist? Så er stillingen hos Armatec lige noget for dig!
    • Maskintekniker
    • Glostrup
    Få mere info
  • Maskintekniker i Søborg

    Hos Alfa Laval strækker vi os altid lige lidt længere for at håndtere de største udfordringer. Vores drivkraft er at skabe øget succes for vores kunder, medmennesker og planeten.I Distributions..
    • Maskintekniker
    • Søborg
    Få mere info
  • Maskintekniker i Kastrup

    <p>Are you a <strong>Senior Automation Engineer</strong> (Instrumentation, Automation,  SRO) or Project Manager? Do you want to work with energy transition projects such as P..
    • Maskintekniker
    • Kastrup
    Få mere info
  • Maskintekniker i København K

    -- [xxxxx] søger reparatør-kollega til forlystelsesdrift-- Engagement og kvalitet kendetegner den måde, du arbejder på. Og når du tager opgaven, kan man være sikker på, at den bliver løst på .
    • Maskintekniker
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 1