Servicetekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Innovation er vores passion
Vidste du, at vores produkter og løsninger spiller en nøglerolle i industrien? Elektronik, medicinsk forskning, vedvarende energi, fødevareproduktion, infrastruktur – Atlas Copco er overalt! Hos os arbejder du med de nyeste og mest innovative teknologier, der på forskellig vis bidrager til at skabe en bæredygtig fremtid. Her lytter vi til dine ideer og skaber sammen et inkluderende miljø, hvor livslang læring er en vigtig del af vores kultur.

Lyder det interessant? Så kom med på rejsen mod en bæredygtig fremtid!

Føler du din dag er en succes, hvis du kan holde værktøjerne kørende, og kunderne er tilfredse med dit arbejde? Nyder du som servicetekniker at komme vidt omkring i Danmark mens du har et team af kolleger, som støtter dig på distancen, når du står overfor mere komplekse tekniske udfordringer? Så har vi en spændende karrieremulighed til dig!

Vi leder efter en udekørende servicetekniker til Atlas Copcos nordiske Industrial Technique team, som trives med at arbejde selvstændigt i en række af forskellige virksomheder.

Du bliver en del af et service team fordelt over hele Norden, som sammen udgør Atlas Copcos spydspids ude hos vores mange kunder. Virksomhedens danske hovedkontor er placeret i Albertslund på Sjælland. I stillingen vil du referere til vores Servicechef.

Din rolle
Som udekørende servicetekniker starter du din dag hjemmefra og kører ud til kunder med en firmabil udstyret med værktøj og kalibreringsudstyr. I din dagligdag er du ansvarlig for at sikre forbyggende vedligehold, momentindstilling med certificering, mindre reparationer, systeminstallationer og fejlsøgning på Atlas Copcos produkter hos kunderne.

Vores kunder har mange forskellige typer af elektriske montageværtøjer og trykluftværktøjer, samt softwareløsninger. Vores produktprogram, som dækker en bred vifte af teknologier, giver dig derfor god mulighed for at vokse i teknikker og specialiseringer baseret på dine interesser og erfaring.

I tæt samarbejde med serviceteamet og salgsdistriktschefer, servicerer du hver dag små og store kunder og har fokus på at opbygge gode, langvarige kunderelationer.

Som udekørende servicetekniker er du størstedelen af tiden ude ved kunder i hele landet og ind imellem med besøg på kontoret i Albertslund. Du dækker kunder bredt i Danmark, og det er derfor en fordel, hvis du bor centralt i Jylland. Der vil være behov for overnatninger i forbindelse med jobbet – forvent ca. 30 årligt.

For at lykkes i rollen har du

  • en forståelse for at arbejde med montageværktøjer, elektrisk/luft – kalibreringsteknik osv.
  • mekanisk erfaring og gerne elektrisk forståelse, samt basal IT-forståelse primært netværk og brug af software.
  • motivation for på at arbejde med og blive trænet i serviceteknik
  • lyst til at sætte dig ind i Altas Copcos mange markedsledende produkter og løsninger – med god hjælp fra din leder, dine kolleger og fra Atlas Copcos mange trænings- og læringsmuligheder
  • fokus på at skabe exceptionelle kundeoplevelser som viser sig gennem positive tilbagemeldinger fra vores kunder
  • erfaring med både dansk og engelsk som arbejdssprog i både skrift og tale
  • kørekort til almindelig bil – Atlas Copco stiller en firmabil til rådighed

Til gengæld tilbyder vi dig

  • at blive en del af en verdensopspændende koncern med 49.000 medarbejdere i over 70 lande, som er førende inden for sit felt, og som vægter integritet og etisk adfærd meget højt
  • nye udfordringer og mulighed for at lære hver dag
  • gode kolleger
  • fleksibilitet til at planlægge dit arbejde så det passer til dig
  • adgang til gode jobmuligheder globalt som en del af Atlas Copco koncernen

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, så tag fat på Servicechef Lars Greve +45 61720462

Vi vælger mangfoldighed og inklusion
Vi er overbeviste om, at vores forskelligheder styrker os og skaber en dynamisk og innovativ kultur, hvor vi alle kan vokse og føle os forbundet. Vores fælles drivkraft er ønsket om at gøre en forskel og bidrage til en bedre fremtid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Albertslund
  • Søndag den 24. september 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Glostrup

    Fri kontakt
    Brænder du for at nørde med tekniske produkter og komponenter? Er du en problemknuser, som finder glæde i at finde og løse fejl? Trives du med at arbejde på værksted sammen med gode kolleger samt besøge kunderne lejlighedsvist? Så er stillingen hos Armatec lige noget for dig!
    • Maskintekniker
    • Glostrup
    Få mere info
  • Maskintekniker i Herlev

    Vi har travlt på vores værksted, så vi mangler en reparatør snarest muligt. Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker / kranre..
    • Maskintekniker
    • Herlev
    Få mere info
  • Maskintekniker i Ballerup

    Are you a skilled engineer with a passion for power distribution? Do you wish to be part of a global, world-leading company that works with the most innovative technologies in the fields of energy .
    • Maskintekniker
    • Ballerup
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører / Industrioperatører til Life Science området Vores kunder har ofte behov for ekstra medarbejdere i travle perioder, ved sygdom, ferie eller med henblik på fastansættelse. .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 1
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2