Maskinmester til spildevandsafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

HOFOR har et stort ledningsnet og mange tekniske anlæg, som de ca. 100 medarbejdere i Spildevand Drift, fordelt på lokationer på Amager og i Herlev, er ansvarlige for at drive, optimere og udvikle. Vi sikrer, at det samlede afløbssystem hele tiden leverer en effektiv, sikker og bæredygtig bortledning af regn- og spildevand til gavn for mennesker og miljø.

Kvalitetssikring og driftsoptimering
Vi konverterer/opdatere løbende alle vores pumpestationer til Siemens og iFix. Du kommer til at varetage opgaven fra driftens side, hvilket inkluderer alt lige fra kvalitetssikring af udbud, Factory Acceptance Test (FAT) og Site Acceptance Test (SAT) samt driftsoptimering af stationen ved overdragelse.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at du:

  • Sikrer daglig gennemgang og overvågning af afløbssystemet via SRO
  • Validerer data fra SRO-System
  • Yder teknisk faglig support til driftssektionerne
  • Yder driftsteknisk rådgivning/Sparringspartner til Plan-, Projektafdelinger samt vores IT SRO-afdeling
  • Bistår ifbm. konverteringsprojekter af styringer på pumpestationer – fra start til slut
  • Koder i Siemens Tia Portal & GE Digital iFix HMI/SCADA

Derudover kommer du til at varetage rollen som sektionens LEAN-Koordinator, efter grundig intern uddannelse og fungere som beredskabsrepræsentant for Drift Spildevand i samarbejde med driftschefen.

Driftsorienteret, engageret og handlekraftig
Vi forventer, at du har erfaring som maskinmester eller lignende med erfaring indenfor SRO – Styring Regulering og Overvågning og vi ser gerne, at du har erfaring indenfor afløbsteknik. Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med drift, vedligehold, projekter, Asset Management, PLC og SRO.

Da du skal arbejde med pumper og pumpestationer på såvel den mekaniske som den elektriske side, lægger vi vægt på, at du er praktisk anlagt og brænder for driften.

Du skal have lyst til at dele din viden og skabe resultater gennem godt samarbejde. Det er derfor også vigtigt, at du kan skabe gode relationer og trives med dagligt at have kontakt med kolleger i forskellige faggrupper og med eksterne samarbejdspartnere.

Det er desuden et krav, at du er i besiddelse af gyldigt kørekort til personbil, kategori B.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Dine kolleger glæder sig til at byde dig velkommen
Du vil blive tilknyttet sektionen Drift Teknik, som har base på Amager ved Kløvermarken. Sektionen består af 10 dygtige specialister, som varetager system- og anlægsovervågning, driftsrapportering, drift af SROsystem, hydraulisk systemoptimering, driftsplanlægning, teknisk faglig support til driftssektionerne i Drift Spildevand, driftsteknisk rådgivning til Planafdelingen og Projektafdelingen.

Sammen med dine kolleger kommer du til at deltage i rådighedsvagt efter at du har fået grundig oplæring

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 24. september 2023.Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sektionsleder, Kim Roy Kronkvist-Hansen på 2795 3082 eller på mail, [email protected] din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • København S
  • Søndag den 24. september 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i København

    Vi søgere en dygtig gummigedsfører. LUBI job søger på vegne af kunde, en dygtig gummigedsføre til Amager. Som er passioneret omkring maskiner og har du lyst til at arbejde, med alsidige opgaver i..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Gummigedsfører 25-30 tonsSom gummigedsfører vil du være ansvarlig for at håndtere jordaffald og murbrokker på forskellige byggepladser.Opstartsdato: Hurtigst muligtArbejdstid: Mandag til torsdag .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i Kastrup

    <p>Are you a <strong>Senior Automation Engineer</strong> (Instrumentation, Automation,  SRO) or Project Manager? Do you want to work with energy transition projects such as P..
    • Maskintekniker
    • Kastrup
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører / Industrioperatører til Life Science området Vores kunder har ofte behov for ekstra medarbejdere i travle perioder, ved sygdom, ferie eller med henblik på fastansættelse. .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 2