Industrioperatør til Steril Serieproduktion på [xxxxx], Rigshospitalet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vil du have et meningsfuldt arbejde, der dagligt redder liv? Og er du en glad og frisk industrioperatør på udkig efter dit næste job? Så brug et par minutter på at læse videre.

Til vores afdeling i Steril Serieproduktion søger vi en ny kollega, som har lyst til at blive en del af vores team, hvor et godt grin og en uformel omgangstone er i højsædet.

Du bliver ansat i en fast fuldtidsstilling, hvor du arbejder mandag til fredag fra kl. 07:30-14:54 med flexordning.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning!

Dine opgaver i afdelingen Som uddannet industrioperatør er dine opgaver relateret til den daglige produktion af lægemidler. Du er med til at fremstille sterile og aseptiske lægemidler i hætteglas og infusionsbeholdere, både ved hjælp af maskiner og manuelt arbejde. Lægemidlerne leveres til regionens egne hospitaler og andre sygehusapoteker i Danmark.

Når en produktion opstartes, produkterne påfyldes og når produktionsfaciliteterne skal rengøres, er du iklædt steril heldragt, mundbind med briller samt to par sterile handsker. Du arbejder i klassificerede lokaler, og du skal derfor være indstillet på megen omklædning. Vi gør opmærksom på, at arbejdet omfatter tunge løft.

Vi roterer mellem opgaverne, og dine opgaver bliver derfor også:

  • Forberedelse til produktion og rengøring efterfølgende
  • Påfylde lægemidlerne og autoklavering
  • Manuel og semi-automatisk syning af hætteglas
  • Sørge for korrekt etikettering og pakning af lægemidler
  • Vask og klargøring af utensilier
  • Afvejning og blanding af råvarer

På en almindelig dag skal du sammen med de andre operatører påfylde hætteglas på maskinen og udfylde tilhørende batchdokumentation. Resten af dagen går til at konfektionere tidligere producerede batche samt forberede til næste dags produktion.

Hvem er dine nye kolleger Du bliver en del af Steril Serieproduktion på Rigshospitalet (Esther Møllers Vej 2, 2100 København Ø). Vi er en lille afdeling med 13 engagerede medarbejdere som sætter pris på et godt grin og en uformel omgangstone. Afdelingen består af akademikere, farmakonomer og 5 dygtige industrioperatører, som bliver dine nærmeste kollegaer i dagligdagen. Det er vigtigt for os, at alle er med til at sikre det gode arbejdsmiljø, hvor vi alle trives og hvor vi udfører arbejdsopgaverne på den mest hensigtsmæssige måde.

Vi arbejder med ”Eget ansvar”. For os betyder det, at både medarbejdere og ledere forpligter sig til at tage ansvar for, at hver dag bliver en god dag! Alt dette kan du blive en del af ved at søge denne stilling.

Om dig: Vi ønsker os en kollega, som går energisk og positivt til opgaverne og bidrager til det gode humør i afdelingen. Du er omstillingsparat og trives med at arbejde ud fra fastlagte procedurer, hvor det handler om liv. Det er vigtigt for os, at du tager dit ansvar alvorligt og at du er engageret i afdelingen.

Vi forventer at du:

  • Er uddannet industrioperatør
  • Har erfaring med fremstilling af lægemidler
  • Har erfaring med arbejde iht. GMP
  • Er en god holdspiller, så vi kommer i mål med de daglige opgaver

Ansættelse: Stillingen er en fast fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge med arbejdstid i tidsrummet mandag til fredag: 07:30 – 14:54 med flexordning og betalt frokostpause.

Som ansat i afdelingen, kan du også benytte dig af de mange medarbejdertilbud tilknyttet Rigshospitalet. Der er eksempelvis et cykelværksted, træningscenter, kantine, mulighed for massage og køb af apoteksvarer fra online personaleshop samt en kunstforening med mange arrangementer.

Ansættelse hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Manuela Ilyas telefon 35 45 45 52, mail: [email protected], eller læse mere om Apoteket på: www.apoteket-regionh.dk
Ansøgningsfristen er den 28. februar 2023. Ansøgninger behandles løbende. Ansøgning og CV sendes online via linket.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Herlev
  • Tirsdag den 28. februar 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Glostrup

    Fri kontakt
    Brænder du for at nørde med tekniske produkter og komponenter? Er du en problemknuser, som finder glæde i at finde og løse fejl? Trives du med at arbejde på værksted sammen med gode kolleger samt besøge kunderne lejlighedsvist? Så er stillingen hos Armatec lige noget for dig!
    • Maskintekniker
    • Glostrup
    Få mere info
  • Maskintekniker i Herlev

    Vi har travlt på vores værksted, så vi mangler en reparatør snarest muligt. Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker / kranre..
    • Maskintekniker
    • Herlev
    Få mere info
  • Maskintekniker i Ballerup

    Are you a skilled engineer with a passion for power distribution? Do you wish to be part of a global, world-leading company that works with the most innovative technologies in the fields of energy .
    • Maskintekniker
    • Ballerup
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører / Industrioperatører til Life Science området Vores kunder har ofte behov for ekstra medarbejdere i travle perioder, ved sygdom, ferie eller med henblik på fastansættelse. .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2