To Controllere til byggeprojekter i [xxxxx]s Økonomienhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Brænder du for at bidrage til den løbende økonomiopfølgning i Center for Ejendommes Bygge og Renoveringsområde samtidig med, at du videreudvikler den økonomiske styring i en kompleks og betydningsfuld organisation?

Økonomi søger to nye medarbejdere der har nogle års erfaring, dog vil den ene stilling også kunne bestrides af en nyuddannet kandidat.

Om os
Center for Ejendomme (CEJ) er det koncerncenter i Region Hovedstaden, som varetager regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvadratmeter med alt fra fredede ejendomme til nye hospitalsbyggerier.
Sammen skal vi skabe, drive og optimere de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre samt stå for relaterede ejendomsservices. Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig ventede og velkomne, overalt hvor de kommer på regionens matrikler.

Vi er i gang med at skabe et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder for CEJs ca. 950 medarbejdere. Ambitionen er at være en stærk og værdsat samarbejdspartner således, at vi sammen med regionens øvrige medarbejdere skaber en god oplevelse for patienterne. I CEJ skaber vi en vigtig del af grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen.

Om stillingen
Du vil indgå i team Budget og Controlling på 10 personer i økonomienheden, der primært varetager opgaver vedrørende budgettering, controlling, økonomiopfølgning, ledelsesinformation og løbende udvikling af økonomiområdet. Som controller vil du udfylde en vigtig rolle i forhold til at understøtte en høj kvalitet i den løbende økonomiopfølgning i samarbejde med både økonomienheden, byggechefer, projektledere og enhedschefer i CEJ.

Dine primære opgaver vil være at:

  • understøtte projektledere og byggechefer med sparring i økonomiske spørgsmål på både detail- og mere overordnet niveau ift. byggeprojekter i regionen
  • oprette og opdatere økonomien på byggeprojekter i vores systemer i tæt dialog med byggeorganisationen
  • sikre dokumentation for aftalegrundlaget ved budgetlægning og indlæse budgetter
  • controlling i forbindelse med den løbende økonomiopfølgning, herunder månedsopfølgning og -rapportering
  • indgå og bidrage til tværgående analyser i samarbejde med relevante medarbejdere i CEJ
  • bidrage til den løbende udvikling af økonomistyringen og centerets ledelsesinformation

Om dig
Som person har du gode samarbejdsevner, kan facilitere processer, møder, og samtidig kan arbejde selvstændigt i en stor kompleks organisation. Du er god til at holde styr på detaljerne, og går grundigt og systematisk til værks. Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau som f.eks. cand.polit., cand.oecon. eller tilsvarende.

Vi forventer yderligere, at du:

  • som seniormedarbejder har erfaring fra lignede stillinger og branchekendskab
  • har gode analytiske evner og lyst til databehandling, herunder kendskab til Excel
  • er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt
  • skaber gode relationer til dine kollegaer og samarbejdspartnere
  • har lyst til at lære vores systemer at kende, og gerne kendskab til SAP
  • udviser engagement, selvstændighed og fleksibilitet


Desuden skal du trives i en organisation i bevægelse og være parat til at bidrage til, at opgaver løses på nye og mere effektive måder.

Vi tilbyder
En hverdag med spændende udfordringer, hvor ambitionerne er høje. Fællesskabet på tværs af CEJ er uformelt. I økonomienheden har vi mange forskellige kompetencer, så vi sparrer løbende med hinanden. Der er også tid til socialt samvær og et godt grin. Vi har travlt, men vi prioriterer, at du har balance mellem arbejds- og privatliv. Der vil være mulighed for at arbejde hjemme et par dage om ugen og/eller efter aftale med teamlederen.

Da vi er en forholdsvis ny organisation, vil du få god mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet, den fremtidige udvikling i økonomiteamet og CEJ som helhed. Udviklingen af den fremtidige økonomistyring sker i samarbejde med kollegaer i økonomienheden.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdsstedet er på CEJs hovedkontor i Herlev på Stationsalléen 42 - mindre end 200 meter fra Herlev station.

Du vil referere til teamlederen for Budget og Controlling.

Der vil kunne forekomme mødeaktivitet på hospitalernes forskellige lokationer og i den forbindelse vil der være mulighed for at låne en elbil.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Kristian Nordentoft på telefon 24 85 84 52 eller mail [email protected], eller Enhedschef for Økonomi og Ejendomsadministration Niels Abitz på telefon 26 16 14 17 eller mail: [email protected].
Det vil også være muligt at kontakte Malene Højsted Kristensen fra Muusmann på telefon 22 22 21 60 eller mail: [email protected]

Ansøgningsprocedure
Send din ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser via link i annoncen.
Ansøgningsfrist den 15. august 2022.

Vi holder samtaler løbende og stillingerne besættes, når de rette kandidater er fundet så vent ikke med at sende din ansøgning.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Herlev
  • Mandag den 29. august 2022

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Copenhagen.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde økonomiske analyser, som sætter Dansk Industris politik på den politiske dagsorden, og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så er et studenterjob i DI’s afdeling for Økonomisk politik & Arbejdsmarkedspolitik måske noget for dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5