Økonomiansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Optimize.dk fungerer både som bogholderi, økonomisk sparringspartner og advisory board for deres kunder og sætter en stor ære i, at hele grundfundamentet omkring håndtering og bogføring af alle bilag sker hurtigt, korrekt og med høj detaljeringsgrad. Dette sikrer et godt afsæt for at kunne levere god sparring til fremtidige beslutninger, samtidig med at regnskabsmaterialet er ajourført. Optimize.dk ser ind i en stor vækst i opgaver og kunder og som en væsentlig forstærkning i denne proces, søges nu en:

Økonomiansvarlig


konsulentopgaver - kundesparring - digitalisering


Optimize.dk fokuserer på at sikre gode og kvalitative transaktioner af kundernes bogholderi, så der på samme tid er stor tillid til at alle bilag er registreret korrekt, samtidig med at det frigiver tid til at kunne sparre og rådgive om de vigtige økonomiske beslutninger hos virksomhederne. Derfor forventer vi, at du er fagligt dygtig og sætter en ære i at kunne sparre med dine kolleger og kunder om alle relevante forhold omkring regnskabet.

Med reference til ejeren af Optimize.dk bliver du et væsentligt omdrejningspunkt i den fortsatte vækst. Der kommer løbende nye kunder til og ejeren vil fremadrettet fokusere endnu mere på at onboarde nye kunder og samarbejdspartnere. Derfor er det vigtigt, at du kan fungere som det solide faglige anker på kontoret i Aabenraa, samtidig med at du selv er hands-on på en række opgaver, hvor især budget, likviditet, rapportering og digitalisering er fokusområder.

Du er en stærk økonomiprofil og har gennem din karriere vist, at du kan arbejde med detaljen og forstår komplekse økonomiske opgaver. Du er nysgerrig på, at alle konteringer er korrekte og ser værdien i, at der er udspecificeret på relevante konti, så det bliver lettere at benchmarke og rådgive kunderne ud fra deres nøgledata. Generelt er du stærk på IT og kender til forskellige ERP-systemer, ligesom du er erfaren i Excel.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

  • Flere års erfaring med økonomifunktionen
  • Går i dybden med opgaverne, men bevarer det brede overblik
  • Sparringspartner som formår at give med- og modspil på alle niveauer
  • Proaktiv over for kunder og kolleger
  • Kommerciel og præstationsorienteret tilgang til økonomiopgaverne
  • Gode kommunikative evner og motiveres af ekstern dialog

Din uddannelse er på et relevant niveau som f.eks. Bachelor/HD. Du har en baggrund fra en tilsvarende rolle, alternativt som controller, revisor assistent eller en erfaren bogholder, der har haft hele økonomiansvaret i en mellem stor virksomhed. Det er et krav, at du kan dokumentere stærke økonomi kompetencer og har motivationen for at arbejde i et agilt økonomihus, hvor der kommer mange spændende faglige opgaver.

Der vil efter indkøring i opgaverne være god fleksibilitet, så balancen mellem arbejde og privatlivet kan tilpasses.

Lyder dette som jobbet for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV. Du ansøger ved at bruge ”søg stillingen” funktionen herunder.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Selectors på 72 10 00 30.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Kolding

Lignende jobs

  • Økonomichef (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetI denne stilling kommer du til at blive en del af en organisation, hvor du vil indgå i finansteamet sammen med en [xxxxx] kollega. Her bliver din primære rolle at løse de daglige økonomi..
    • Økonomichef
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonomichef i Give

    Erfaren bogholder/økonomichef søges til lastvognsværksted, transport- og udlejnings-virksomhed. Vi søger en erfaren bogholder, der brænder for bogholderiopgaver, og som selvstændig kan sikre et..
    • Økonomichef
    • Give
    Få mere info
  • Økonomichef i Esbjerg

    CFO, Nicehair – en del af Egmont Forretningssparringspartner til CEO og ledergruppe. Ansvarlig for Økonomi, IT, HR og ESG i en succesfuld e-commerce virksomhed med flere e-handelspriser bag sig..
    • Økonomichef
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1