Rekrutteringsfirma

Økonomichef med eksekveringskraft

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Engesvang

Trives du i rollen som økonomichefen med alsidige opgaver og stort ansvar? Har du styr på de økonomiske discipliner og motiveres af både de analytiske og udførende opgaver, og forstår du at bruge dine kompetencer til at skabe værdi i virksomheden på tværs af funktioner? Så er det muligvis dig, vi søger.

For vores kunde STEA, søger vi Økonomichef, der ikke bare er dygtig til at analysere tallene, men som evner at eksekvere på analyserne og bruge resultaterne til at skabe et oplyst grundlag for fremtidige beslutninger. Stillingen er en nøglerolle i virksomhedens fortsatte udvikling, og du vil få stor mulighed for at sætte dit eget præg på udvikling af økonomifunktionen.

Der er tale om en stilling, hvor du skal arbejde på både strategisk, taktisk og operationelt niveau i en virksomhedskultur, hvor handlekraft og prioritering bliver nøgleord for at lykkes.

STEA blev stiftet i 1994 af Johnny Fiskbæk under navnet JF Emballage ApS, og beskæftiger i dag omkring 70 medarbejdere i henholdsvis Engesvang, Hjøllund og Taulov.

De snart 30 års erfaring som leverandør af træemballage har gjort STEA til en af de førende forhandlere i Nordeuropa, og med selskaber i både Danmark, Sverige, Norge, Letland og Tyskland, har de det bedste udgangspunkt for at servicere deres samarbejdspartnere. De dygtige medarbejdere brænder for dagligt at hjælpe små og store virksomheder med de udfordringer, der ligger inden for træemballage og logistik – en palle er nemlig ikke bare en palle, og der kan være mange penge at spare ved at give træemballagen et servicecheck.

Læs mere om STEA på www.stea.dk

Jobbeskrivelse:

Med udgangspunkt fra virksomhedens adresse i Engesvang, og med reference til direktionen, bliver din opgave drift og udvikling af økonomifunktionen. Du skal sikre den nødvendige økonomiopfølgning af hele koncernen samt understøtte opfølgning af forretningsgange og disses lønsomhed.

Du bliver en nøglespiller i den løbende forretningsudvikling, hvor du både som projektleder- og deltager forestår de økonomiske analyser, der er grundlaget for både investeringer, processer, strukturer og organisering. Gennem din naturlige nysgerrighed og din lyst og evne til at arbejde med de efterfølgende handlingsplaner, skaber du værdi på tværs af den samlede organisation.

Du bliver ansvarlig for økonomifunktionen - herunder faglig ansvarlig for de eksterne bogholderier i datterselskaberne i Sverige, Norge, Tyskland og Letland.

Dine opgaver spænder bredt, og da STEA er en virksomhed, hvor alle medarbejdere løfter i flok, vil du også deltage økonomifunktionens daglige drift.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:
  • Udarbejdelse af relevant rapportering – herunder månedsrapportering og rapportering til bestyrelsen
  • Deltagelse i budgetproces – herunder udarbejdelse af likviditetsbudgetter
  • Udarbejdelse af perioderegnskaber og årsregnskab
  • Kontaktperson for virksomhedens revisor og bank
  • Etablering og vedligeholdelse af KPI´er
  • Udarbejdelse af afvigelsesanalyser
  • Gennemførsel af ad hoc-analyser
  • Ansvarlig for virksomhedens faktureringsproces
  • Ansvarlig for virksomhedens bogføring og løn
  • Cost-benefit analyser - herunder investerings-payback opfølgninger
  • Aktiv medvirken til udvikling af IT-systemer

Du bliver en betroet medarbejder, en del af virksomhedens ledergruppe samt højre hånd til CEO, og skal derfor kunne påtage dig det ansvar, der kræves.

Din baggrund:

Stillingen er alsidig og krævende og stiller samtidig store krav til de menneskelige kvalifikationer og din erfaring med at kommunikere. Din gennemslagskraft, dit smittende engagement og dine gode kommunikationsegenskaber skaber lyst til samarbejde og gode resultater.

Du har en relevant økonomisk uddannelse på minimum Bachelor niveau kombineret med solid erfaring fra lignende stilling. Dertil kommer forståelse for værdikæden i en produktionsvirksomhed kombineret med en evne til at udnytte dette til udvikling på tværs af afdelinger og funktioner.

Derudover forventer vi følgende:

  • Du er en erfaren leder, der motiveres af at understøtte den samlede vækst i virksomheden
  • Du har solide IT kompetencer – Excel på superbrugerniveau og solid erfaring med ERP og BI
  • Du er flittig og arbejder vedholdende og løsningsorienteret – du er ikke bange for at udfordre plejer, og går foran i at styrke samarbejdet på tværs
  • Du er analytisk stærk og arbejder struktureret
  • Du har forståelse for en virksomheds samlede værdikæde
  • Du evner at prioritere dine indsatser, så de til enhver tid er afstemt med virksomhedens øvrige funktioner
  • Du er initiativrig, arbejder selvstændigt og trives med ”hands-on”
  • Du trives i en flad organisation, hvor resultater tæller mere end titler
  • Du taler og skriver dansk og engelsk

STEA tilbyder:

Du tilbydes et job, som du på alle måder kan præge selv – kontinuerlig faglig og personlig udvikling og en lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

TornbjergSchou arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helene Tornbjerg eller
Frank Richard Schou på telefon +45 40 60 71 00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Engesvang.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Engesvang

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Engesvang

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Engesvang over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0