Teknisk tegner - Dokumentationsansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Vil du, sammen med gode kollegaer, have det tekniske ansvar for aseptisk produktionsudstyr i en stor fyldeafdeling? Har du flair for mekanisk design, konstruktion og tegning? Har du erfaring med Autodesk Inventor (2021-2022), Autodesk Vault og Autodesk Autocad (2021-2022) Så er du måske vores nye kollega. Jobbet Du bliver en del af Line Filling Technical Support teamet i IFP Bagsværd, hvor vi varetager de forskellige tekniske ekspertiseområder, der er nødvendige for at sikre en effektiv og sikker aseptisk produktion af lægemidler. Vi arbejder systematisk med problemløsning, har et stærkt fokus på løbende forbedringer for at sikre højest mulig produktivitet under hensyn til kravene omkring kvalitet, kontrol og GMP-compliance, og i teamet prioriterer vi høj faglighed, proaktivitet og den gode atmosfære. Du deltager aktivt i afdelingens arbejde med teknisk udvikling og dokumentation af vores to high speed fyldelinjer fra Bosch - fra udvikling af prototype til fuld industriel implementering. Derudover vil du være ansvarlig for at etablere og vedligeholde en tegningsdatabase, fx. i Autodesk Vault. Sammen med dit team og kolleger fra tilstødende afdelinger, skaber du fremdrift med en innovativ og udpræget systematisk tilgang til opgaveløsning. Du kommer til at arbejde tæt sammen med supportere/ingeniører, reparatører og ledere i produktionen, og du vil også have kontakt med projektmedarbejdere fra hele IFP-organisationen, og i nogen grad eksterne leverandører. Kvalifikationer Som vores nye kollega har du stærke kompetencer indenfor teknisk tegning, og vi forestiller os, at du har en baggrund som teknisk tegner/teknisk assistent, maskinkonstruktør eller lignende. Yderligere har du:
  • Erfaring med Autodesk Vault, Autodesk Inventor og Autodesk Autocad

  • Du er fortrolig med vigtigheden af, og arbejdet med, dokumentation samt arkivering af den.

  • Erfaring med produktion og evt. fyldelinjer er en fordel, men ikke et krav.

  • Som kollega er du er udpræget systematisk og kan se løsninger for dig. Du er en imødekommende og initiativrig team-player, der tager ansvar og kan bevare både overblik og den konstruktive tilgang, i en travl hverdag. Afdelingen Linjefyldafdelingen i Bagsværd beskæftiger ca. 200 medarbejdere, fordelt på 2 supportteams og en underafdeling med 5 operationelle teams. Afdelingens primære formål er at levere insulinfyldningen af vores penfills i et aseptisk miljø med 2 fyldelinjer. Injectable Finished Products (IFP) repræsenterer en global del af Novo Nordisk organisation og beskæftiger over 6.000 medarbejdere i Danmark, Kina, Brasilien, Frankrig og USA. I Bagsværd fremstiller vi alle Novo Nordisk markedsførte diabeteslægemidler og har produktion til udviklingsstudier. Vores fabrik er godkendt til at levere til alle markeder, og vores strategiske rolle er derfor at være fleksibel og tilpasningsdygtig for at understøtte Novo Nordisk forsyningskæde. At arbejde hos Novo Nordisk Hos Novo Nordisk venter vi ikke på forandringer. Vi driver forandring. Vi er en dynamisk virksomhed i en endnu mere dynamisk branche, og vi ved, at det, der fik os til, hvor vi er i dag, ikke nødvendigvis er det, der vil gøre os succesfulde i fremtiden. Vi omfavner eksperimenteringsånden og stræber efter ekspertise uden at fokusere på perfektion. Vi viger aldrig tilbage for muligheder for at udvikle os, vi griber dem. At arbejde i Novo Nordisk er at arbejde hen imod noget, der er større end os selv, og det er en kollektiv indsats. Novo Nordisk er afhængig af det fælles potentiale og samarbejdet fra sine mere end 47.000 medarbejdere for at ændre livet til det bedre for millioner af patienter, der lever med diabetes og andre kroniske sygdomme. Sammen kommer vi videre. Sammen ændrer vi livet. Kontakt For yderligere spørgsmål kontakt Peter Martin Andersen på telefon +45 3079 6264. Deadline 31.01.2023 Vi gør opmærksom på, at vi gennemgår ansøgningerne løbende og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet. Vi beder dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.Hos Novo Nordisk venter vi ikke på forandringer. Vi driver forandring. Vi er en dynamisk virksomhed i en endnu mere dynamisk branche, og vi ved, at det, der fik os til, hvor vi er i dag, ikke nødvendigvis er det, der vil gøre os succesfulde i fremtiden.Vi omfavner eksperimenteringsånden og stræber efter ekspertise uden at fokusere på perfektion. Vi viger aldrig tilbage for muligheder for at udvikle os, vi griber dem. At arbejde i Novo Nordisk er at arbejde hen imod noget, der er større end os selv, og det er en kollektiv indsats. Novo Nordisk er afhængig af det fælles potentiale og samarbejdet fra sine mere end 47.000 medarbejdere for at ændre livet til det bedre for millioner af patienter, der lever med diabetes og andre kroniske sygdomme. Sammen kommer vi videre. Sammen ændrer vi livet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

    Jobbet er oprettet på vores service den 29.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Bagsværd

    Lignende jobs

    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København K

      Fri kontakt
      Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
      • Øvrige
      • København K
      Få mere info
    • Øvrige (studiejob) i København V

      Fri kontakt
      Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
      • Øvrige
      • København V
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Bagsværd

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    1. maj 2024 79
    30. april 2024 71
    29. april 2024 66
    28. april 2024 76
    27. april 2024 76
    26. april 2024 71
    25. april 2024 70
    24. april 2024 77
    23. april 2024 71
    22. april 2024 73
    21. april 2024 73
    20. april 2024 74
    19. april 2024 69
    18. april 2024 66
    17. april 2024 65
    16. april 2024 64
    15. april 2024 77
    14. april 2024 77
    13. april 2024 82
    12. april 2024 74
    11. april 2024 71
    10. april 2024 79
    9. april 2024 73
    8. april 2024 73
    7. april 2024 89
    6. april 2024 95
    5. april 2024 88
    4. april 2024 87
    3. april 2024 86
    2. april 2024 88
    1. april 2024 105