Er du vores nye maskinmester?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Har du erfaring og/eller en stærk interesse i at arbejde med produktionsteknologi i medicinalindustrien? Kunne du tænke dig at være en del af vores stimulerende arbejdsmiljø, hvor ambitiøse og komplekse løsninger er en del af din hverdag? Så er du måske vores nye kollega!
Afdelingen
Injectable Finished Products (IFP) repræsenterer en global del af Novo Nordisks organisation og beskæftiger cirka 6.200 medarbejdere i Danmark, Kina, Brasilien, Frankrig og USA.
Linjefyldningsafdelingen i Bagsværd beskæftiger ca. 200 medarbejdere, som er fordelt på 2 supportteams og en underafdeling med 5 operationelle teams. Afdelingens primære formål er at levere insulingfyldningen af vores penfills i et aseptisk miljø.
Afdelingen i Bagsvæd fremstiller alle Novo Nordisks markedsførte diabeteslægemidler og har produktion til udviklingsstudier. Vores fabrik er godkendt til at levere til alle markeder og vores strategiske rolle er derfor at være fleksibel og tilpasningsdygtig for at understøtte Novo Nordisks forsyningskæde. LEAN-styring er essentiel i vores produktion for at sikre en optimal udnyttelse af vores produktionskapacitet. Du bliver en del af Line Filling Technical Support teamet i IFP Bagsværd, som involverer mange forskellige ekspertiseomåder, der er nødvendige for at sikre en effektiv og sikker aseptisk produktion af lægemidler. Dette er f.eks. IT/Automation, mekanik/elektroteknik, projektledelse, drift og vedligeholdelse. Som team har vi en høj ekspertise, åben kommunikation og en god atmosfære – lyder det som noget for dig? Så læs endelig videre.
Om stillingen
Dette er en spændende mulighed for at udvikle sig fagligt og som menneske. Du vil blive en del af en stimulerende arbejdsplads, med spændende opgaver, engagerede kollegaer og høje standarder.
Med et stærkt fokus på systempålidelighed vil dine opgaver omfatte følgende:
• Arbejde med et kompleks mix af automatisering og mekaniske løsninger
• Sikre overholdelse af Novo Nordisks standarder samt lov- og myndighedskrav
• Livscyklusstyring af IT/OT løsninger og mekaniske systemer og udstyr
• Støtte og udvikle initiativer, der introducerer og modner Industri 4.0 og videre i IFP Bagsværd Kvalifikationer
For at komme i betragtning til stillingen, er de følgende kriterier et krav:
• Uddannelse indenfor maskin og el-teknik. Gerne som Maskinmester
• Flair og interesse for automatisering og en vilje til, at udvikle et dybdegående kendskab til vores forskellige systemer
• Du har stor motivation for at opnå resultater gennem enkelhed, innovation og handlingsorienteret adfærd
• Gode skriftlige og mundtlige kompetencer i både dansk og engelsk
Desuden er det en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling indenfor for medicinal- eller bioteknologiindustrien, men dette er ikke et krav.
Ligeledes er du som person selvkørende, kan bevare overblikket og lede dine projekter/opgaver sikkert over målstregen. Udover dette, værdsætter du at arbejde med kollegaer i en dynamisk og uformel atmosfære.
Kontakt
For yderligere information kan du kontakte Peter Martin Andersen på tlf.: +45 3079 6264.
Deadline
7 marts 2023.
Bemærk venligst at vi gennemgår alle ansøgninger og CV’er på løbende basis. Hvis den rette kandidat er fundet, forbeholder vi os muligheden for at kunne lukke rekrutteringen inden deadline. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV!
Om Novo Nordisk
I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld får du muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger, og en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Bagsværd

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
17. maj 2024 92
16. maj 2024 92
15. maj 2024 88
14. maj 2024 85
13. maj 2024 77
12. maj 2024 89
11. maj 2024 90
10. maj 2024 85
9. maj 2024 85
8. maj 2024 77
7. maj 2024 76
6. maj 2024 85
5. maj 2024 85
4. maj 2024 88
3. maj 2024 84
2. maj 2024 84
1. maj 2024 79
30. april 2024 71
29. april 2024 66
28. april 2024 76
27. april 2024 76
26. april 2024 71
25. april 2024 70
24. april 2024 77
23. april 2024 71
22. april 2024 73
21. april 2024 73
20. april 2024 74
19. april 2024 69
18. april 2024 66
17. april 2024 65