Agile People Leader – gør en forskel for den grønne omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Er du kendt for din evne til at lede med mennesket i centrum? Og kunne du tænke dig at lede en flok eksperter, der bidrager direkte til at muliggøre den grønne omstilling i Danmark?I Energinet bygger vi hjørnestenene til fremtidens grønne energisystem. Når du slutter dig til os, bliver du en del af en organisation i vækst, hvor trivsel og fleksibilitet står højt på dagsordenen, og gode kolleger står klar med sparring.”Selvom du ikke har produktansvar, er det dig, der sætter retningen for dine medarbejdere – og du står ikke alene med ledelsesopgaven, for du får et fantastisk ledelsesteam i ryggen,” fortæller agile people leader Sune Poul Broström.Velkommen til GridOp - vi bidrager til et sikkert elnetPå vores hovedkontor i Fredericia bliver du en del af Critical Supply Solution. Her vil du indgå i GridOp, der har til opgave at IT-understøtte vores kontrolcenter.Du kan derfor se frem til at stå i spidsen for et Agile Release Train bestående af 60+ gode kolleger. De samarbejder hver dag om at udarbejde prognoser, digitale værktøjer samt at sikre, at systemer er opdaterede, så det er muligt for vores kontrolcenter at drive vores elnet både nu og i fremtiden.Herudover vil du indgå i et solidt ledelsesteam bestående af 9 gode kolleger.”Det er os, der eksekverer på den grønne omstilling. Elnettet er centralt for, at vi kan nå vores mål. Så vores arbejde med at fremtidssikre det, er afgørende for at sikre grøn strøm i stikkontakten,” uddyber Sune, som du vil arbejde tæt sammen med på området.Sæt retningen i et agilt miljøSom agile people leader støtter du vores forretning ved at sikre, at vi har de rigtige mennesker til opgaven, ligesom du bygger bro mellem forretning og IT. Herudover er det din vigtigste opgave at støtte dine medarbejdere i deres hverdag og sikre gennemsigtighed i produktudviklingsprocesserne for dit område.Det er med andre ord dig, der sætter retningen for ARTen og sikrer samarbejde, trivsel og udvikling.Helt konkret betyder det, at du:
  • deltager i møder og ceremonier
  • holder 1-1 møder med dine medarbejdere
  • sikrer, at vi har de rigtige processer på plads
  • kommunikerer mål og planer
  • samarbejder med produktejere (PO), chefproduktejere (CPO), produktledere (PM), agile coaches, scrum masters og teams for at definere strategiske, årlige og kvartalsvise mål
  • varetager forskellige administrative opgaver, fx. i forbindelse med udbud.
  • Herudover deltager du aktivt i ledelsesteamets arbejde, hvor du samarbejder med dine kolleger om at sikre et godt læringsmiljø og fremgang på tværs af funktioner og teams.Solid erfaring med ledelse Du er god til at skabe relationer og forstår at navigere i et miljø, der er i konstant bevægelse. Det er vigtigt for dig, at dine medarbejdere går glade hjem, og du er kendt for din evne til at skabe struktur og ro omkring dem.Og så forstår du at samarbejde på tværs og glæder dig til at indgå i fællesskabet med det øvrige ledelsesteam.Endelig forestiller vi os, at du:
  • har solid erfaring med ledelse – og måske også coaching
  • kan vise eksempler på, at du kan tiltrække gode talenter
  • er en nærværende leder, også på afstand, da vi arbejder hybridt – og måske kender du til Gemba
  • taler og skriver flydende dansk og engelsk.
  • Ansøgning og kontakt
    Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”, så vi har den senest d. 12. november 2023. Vi holder samtaler løbende og tillader os at lukke rekrutteringen før ansøgningsfristen, hvis vi finder den rette kandidat inden da. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte agile people leader Sune Poul Broström på telefon + 45 24 82 69 33.Særlige forhold: Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Tech og Innovation er en ny enhed i Energinet der understøtter den samlede koncern med Innovation, Digitalisering, IT-udvikling og -drift. Enheden er en strategisk partner, der understøtter den tværgående udvikling i alle Energinets datterselskaber ved at tilvejebringe de teknologiske løsninger der understøtter Energinets kerneopgave om levering af el og gas til samfundet. Løsninger indenfor Tech og Innovation er blevet en grundlæggende forudsætning for at løse fremtidens opgaver i forbindelse med den grønne omstilling. Derfor arbejder Tech og Innovation ud fra tre grundlæggende forudsætninger; Styr på kerneopgaven, klar til grøn omstilling og strategisk samarbejdspartner. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper – vi arbejder i mindre teams og samarbejder på tværs om at skabe de bedste løsninger for vores organisation. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Fredericia
    • Søndag den 12. november 2023

    Lignende jobs

    • Øvrige i Esbjerg

      Fri kontakt
      Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
      • Øvrige
      • Esbjerg
      Få mere info
    • Øvrige i Sønderborg

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 10. juni 2024 Sønderborg On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Sønderborg.
      • Øvrige
      • Sønderborg
      Få mere info
    • Øvrige i Christiansfeld

      Fri kontakt
      Brødremenighedens Hotel i Christiansfeld søger erfaren, engageret hotelvært/værtspar til at drive og udvikle vores charmerende hotel som er en del af UNESCOs verdensarvsliste.
      • Øvrige
      • Christiansfeld
      Få mere info
    • Øvrige (studiejob) i Kolding

      Studentermedhjælp til HK Sydjylland HK Sydjylland søger en studentermedhjælper, der skal være med til at skabe relationer, planlægge og afholde aktiviteter, der er aftalt mellem akademier og prof..
      • Øvrige
      • Kolding
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    8. juni 2024 30
    7. juni 2024 28
    6. juni 2024 29
    5. juni 2024 27
    4. juni 2024 28
    3. juni 2024 27
    2. juni 2024 25
    1. juni 2024 24
    31. maj 2024 25
    30. maj 2024 27
    29. maj 2024 28
    28. maj 2024 27
    27. maj 2024 29
    26. maj 2024 28
    25. maj 2024 27
    24. maj 2024 27
    23. maj 2024 28
    22. maj 2024 28
    21. maj 2024 28
    20. maj 2024 28
    19. maj 2024 28
    18. maj 2024 28
    17. maj 2024 30
    16. maj 2024 30
    15. maj 2024 30
    14. maj 2024 31
    13. maj 2024 31
    12. maj 2024 32
    11. maj 2024 32
    10. maj 2024 32
    9. maj 2024 31