Agile coach – vil du coache ledere i vores agile transformation?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Om mindre end 10 år skal alt strøm i Danmark være fra vedvarende energikilder, og i 2050 skal Danmark være 100 % uafhængig af fossile brændsler. Og vi er stolte af at bidrage til at opnå de ambitiøse klimamål.Derfor er vi godt i gang med en agil transformation. Og som agile coach bliver du helt central i, at vi kan levere den grønne omstilling i et skiftende marked, hvor vi skal lære og levere.”Du kommer ind i en IT-organisation, der vokser, hvor du er med til at sætte retningen for den agile tilgang, og hvordan den skal udfolde sig i praksis,” fortæller product owner Morten Baltzer Heide.Træd ind i vores Center of ExcellenceDu bliver en del af vores Lean-Agile Center of Excellence (LACE) i IT Workspace sammen med 5 agile coaches. Sammen understøtter vi transformationen på tværs af hele Energinet gennem undervisning, facilitering af workshops og coaching af ledere, ligesom vi kigger på den lange bane i forhold til at udvikle organisationenDet er ikke altid, vi sidder sammen, fordi vi er meget ude i organisationen. Alligevel står samarbejde højt på vores dagsorden, og vi har fokus på at lære af hinanden, så vi kan udvikle os sammen.”Der er en høj grad af tillid i teamet. Vi er ikke bange for at tage diskussionerne – og også være uenige på en konstruktiv måde. På den måde får vi belyst så mange vinkler som muligt,” siger Morten.Facilitér den agile tilgang gennem coaching af hele organisationenDu får et job med stor alsidighed, hvor du nogle gange er ude hele dage og arbejde i alle dele af organisationen for at undervise eller afholde andre sessioner, mens du andre gange har mere ”stille” dage på kontoret.Typisk er du tilknyttet en del af organisationen i en periode, hvor I i fællesskab sætter mål omkring, hvad de kan optimere for bedst at spille ind i vores IT-strategi. Desuden coacher og arbejder du også med ledere. Med udgangspunkt i den agile modenhed faciliterer du den agile tilgang. Desuden bruger du din tid på at:
  • designe og afholde workshops i dialog med interessenter
  • træne og udvikle organisationen inden for den agile tilgang
  • forberede undervisning, hvor du "oversætter" og konkretiserer agile metoder og gør dem forståelige
  • fordybe dig i nye agile tiltag, som du synes er spændene og kan bidrage til at udvikle LACE som team.
  • Det er et job, hvor vi skal blive ved med at forny os og hele tiden se på, hvordan organisationen kan blive endnu bedre,” forklarer Morten.Har du erfaring som agile coach – eller er det den vej, du gerne vil?Som person har du en pragmatisk tilgang til, hvordan de agile principper kan leve i virkeligheden. For du forstår, at der kan være varierende modenhed hos de enkelte teams – og du kan møde dem der, hvor de er.Desuden har du et bredt perspektiv, som både omfatter produkter, organisationen og interaktion med vores ledere. Endelig forestiller vi os, at du:
  • måske kommer fra en teknisk baggrund eller har en god teknisk indsigt
  • måske har været i en agil rolle og organisation, fx som product owner eller product manager, som gerne vil gå den agile vej – eller som agile coach
  • har nogle års erfaring med ledelsesinteraktion – måske har du selv været leder eller har coachet ledere
  • taler og skriver dansk flydende.
  • Ansøgning og kontakt
    Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”, så vi har den senest d. 31. oktober 2023. Vi holder samtaler løbende og tillader os at lukke rekrutteringen før ansøgningsfristen, hvis vi finder den rette kandidat inden da.Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte agile people leader Martin Søjbjerg Falkenstrøm på telefon 40 27 66 75 eller product owner Morten Baltzer Heide på telefon 51 56 34 95. Særlige forhold: Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Tech og Innovation er en ny enhed i Energinet der understøtter den samlede koncern med Innovation, Digitalisering, IT-udvikling og -drift. Enheden er en strategisk partner, der understøtter den tværgående udvikling i alle Energinets datterselskaber ved at tilvejebringe de teknologiske løsninger der understøtter Energinets kerneopgave om levering af el og gas til samfundet. Løsninger indenfor Tech og Innovation er blevet en grundlæggende forudsætning for at løse fremtidens opgaver i forbindelse med den grønne omstilling. Derfor arbejder Tech og Innovation ud fra tre grundlæggende forudsætninger; Styr på kerneopgaven, klar til grøn omstilling og strategisk samarbejdspartner. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper – vi arbejder i mindre teams og samarbejder på tværs om at skabe de bedste løsninger for vores organisation. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Pædagog
    • Fredericia
    • Tirsdag den 31. oktober 2023

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte pædagoger over tid

    Dato Alle jobs som pædagoger
    14. maj 2024 10
    13. maj 2024 12
    12. maj 2024 12
    11. maj 2024 12
    10. maj 2024 12
    9. maj 2024 12
    8. maj 2024 12
    7. maj 2024 12
    6. maj 2024 12
    5. maj 2024 10
    4. maj 2024 10
    3. maj 2024 10
    2. maj 2024 10
    1. maj 2024 10
    30. april 2024 10
    29. april 2024 9
    28. april 2024 8
    27. april 2024 8
    26. april 2024 8
    25. april 2024 7
    24. april 2024 6
    23. april 2024 5
    22. april 2024 5
    21. april 2024 6
    20. april 2024 6
    19. april 2024 6
    18. april 2024 6
    17. april 2024 6
    16. april 2024 6
    15. april 2024 5
    14. april 2024 5